Home / Videot /
Millainaen on vihreä ehdokas

Millainaen on vihreä ehdokas

Millainaen on vihreä ehdokas

Julkaistu 29.3.2015

Vihreät toimii aktiivisesti jokaisella yhteiskunnan tasolla, niin kunnallisessa kuin valtakunnallisessakin politiikassa. Vihreät on olemassa turvatakseen ympäristön, ihmisten ja politiikan tulevaisuuden.

Kaikki Vihreiden toiminta perustuu yhteisiin vihreisiin arvoihin, joita ovat vapaus, vastuu ja välittäminen.

Vihreiden teemat ovat monialaisia ja ajankohtaisia. Niitä yhdistävät kansainvälisyys, demokraattisuus ja avoimuus: kaikille on taattava yhtäläinen oikeus koulutukseen, palveluihin ja hyvinvointiin.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa