Home / Tapahtumat /
Maailma japanilaisesta näkökulmastla pääkirjastossa

Maailma japanilaisesta näkökulmastla pääkirjastossa

Maailma japanilaisesta näkökulmasta

Tutkija ja tietokirjailija Miika Pölkki puhuu Vaasan pääkirjastossa ti 14.4. otsikolla Maailma japanilaisesta näkökulmasta.
Luento alkaa pääkirjaston Draama-salissa klo 17.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Kiotossa syntynyt ja Japanissa yli puolet elämästään viettänyt Pölkki (s. 1975) on Helsingin yliopiston Japanin-tutkija.
Hän on suomentanut japanilaista kirjallisuutta ja julkaissut yhdessä Heikki Valkaman kanssa kirjat Umami – japanilainen ruokakulttuuri sekä Sushikirja – supisuomalaisesta perijapanilaiseen.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa