Billig Strøm | Forbrukslån svar med en gang | Kontroll | Fliser til kjøkken | Beste Forsikringsselskap 2016 | Alarm | Kredittkort med Fordeler | Billigste Boliglån
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Kirjaston kautta pesä- ja jalkapallomatseihin

Kirjaston kautta pesä- ja jalkapallomatseihin

Jalkapalloseura VPS ja Pesäpalloseura Mailattaret ovat lahjoittaneet Vaasan kaupunginkirjastolle kausikortteja, joita voi lainata pääkirjastosta. Kausikorteilla pääsee seuraamaan jalkapallon ja pesäpallon kotiotteluita Vaasassa.

Jalkapalloseura VPS on lahjoittanut lainattavaksi kaksi kausikorttia, joilla pääsee katsomaan kaikkia VPS:n tai IFK:n kauden 2021 kotiotteluita. Toinen kausikorteista on pääkatsomoon ja toinen päätykatsomoon.

Myös pesäpalloseura Mailattaret lahjoitti kirjastolle kaksi lainattavaa kausikorttia, joita voi käyttää Ykköspesiksen runkosarjan ja välierien kotiotteluihin kaudella 2021.

– Olemme iloisia, että voimme jälleen yhteistyössä seurojen kanssa tarjota jännittäviä urheiluhetkiä kaupunkilaisille, sanoo palvelupäällikkö Anna Pakka kulttuuri- ja kirjastopalveluista.

Kausikorteille ei ole määritelty omaa istumapaikkaa katsomossa, vaan katsomon paikat täytetään saapumisjärjestyksessä turvavälejä noudattaen.

Kausikortti voi olla lainassa kerrallaan yhden viikon samalla lainaajalla. Kausikortteja lainataan vain pääkirjastosta ja kortit myös palautetaan pääkirjastoon. Korttien varaustilanteen voi kuitenkin tarkistaa verkkokirjastosta hakusanalla ”kausikortti”.

Katso tarkemmat lainausohjeet kirjaston sivuilta: vaasankirjasto.finna.fi/

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Reittien kunnossapito tärkeätä

Vaasan kaupunki käynnisti keväällä 2021 kävelyn ja pyöräliikenteen edistämisohjelman laa-timisen, jossa määritellään kävelyn edistämisen visio, …

Vastaa