Author Topic: Huolestuttavat koulu-uutiset  (Read 6218 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Huolestuttavat koulu-uutiset
« on: 19. 09. 2017 18:06 »
.

Kohtuullisen järkyttävää luettavaa jotkut haluavat ehdoin tahdoin islamistiset jihadistit koululaisten sekaan koska se kuulemma lisää suvaitsevaisuutta

 syyskuu 10, 201720:40

Kokoomukselta tukea ”terroristit kouluihin”-vaatimukselle"Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen tukee ylikomisario Jari Taposen lauantaina esittämää vaatimusta yli-ikäisten terroristien sijoitamisesta suomalaisiin kouluihin.

Ylikomisario Jari Taponen  esitti eilen , että yli-ikäiset, terroristiksi saakka radikalisoituneet turvapaikanhakijat tulisi sijoittaa suomalaisiin kouluihin.

– Hyvää oppi tekee terroristillekin! Saattaa näköala laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä, Taponen kuvaili.

Valtaisaa hämmennystä aiheuttanut Taponen ei perääntynyt lauantaisesta avauksestaan, vaan jatkoi sen puolustamista.

Taponen sai tuekseen kokoomuksen kansanedustajan Juhana Vartiaisen, jonka mukaan ”syrjäytymis/radikalisoitumisvaarassa ajelehtivalle nuorelle on koulu parempi paikka kuin katu/vankila/koraanikoulu.”

– Nuo tappajat ovat pikemminkin tuuliajolla olevia lapsia ja nuoria ja orpoja kuin mitään uskonoppineita ja kulttuurisotureita, Vartiainen jatkoi.""Outokumpulainen kaupunginvaltuutettu Sanna Antikainen hämmästeli Taposen esitystä.

– On uskomatonta, että poliisi haluaa isis-miehet kouluun lastemme kanssa ja kehuu vielä julkisesti tällä asialla, Antikainen moitti ja jatkoi: ”Herra Taponen. Luottamukseni Suomen poliisiin tippui juuri 50% sinun kommenttiesi ansiosta. Hyvin tehty!”

Perussuomalaisten nuorten varapuheenjohtajistoon kuuluva Tiina Ahva kysyi Taposelta: ”Jätätkö täysin huomiotta sen, että koulu täynnä lapsia, jonne muutenkin menee joka päivä, on helppo kohde terrori-iskulle?”

Vihdin perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Mattila kirjoitti: ”Koulussa työskentelevänä olen kyllä järkyttynyt tällaisista möläytyksistä”.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi kannanottoja Facebook-sivuillaan.

– Poliisi on perinteisesti ollut yksi kansalaisten eniten arvostamista instituutioista. Joku siellä organisaatiossa ilmeisesti kokee tämän ongelmaksi ja yrittää korjata asian. Ylikomisario Jari Taponen kertoo twitter-seinällään, että on hyvä ajatus pitää täysi-ikäisiä jihadisteja koulussa 14-vuotiaiden suomalaislasten seassa. Koulut ovat kuulemma siitä huolimatta turvallisia, koska niissä on ammattitaitoinen opetushenkilökunta, Halla-aho kirjoitti   ."

https://www.suomenuutiset.fi/kokoomukselta-tukea-terroristit-kouluihin-vaatimukselle/

.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Re: Huolestuttavat koulu-uutiset
« Reply #1 on: 13. 08. 2021 14:02 »

Tämä aika jotenkin ruokkii kaikenlaista hörhöttämistä ei tällaista kekkosen aikana ollu

Korona­rokotuksia vastustavat yrittivät päästä koulun sisälle Helsingissä, poliisi otti kiinni kolme henkilöä – ”Tiesimme odottaa tällaista”

Henkilöt pidetään kiinniotettuina koulujen sulkeutumiseen saakka.

Poliisi sai häiriötehtävän helsinkiläiselle koululle, jossa kolme koronarokotuksia vastustavaa henkilöä yritti päästä koulun sisälle aiheuttaen häiriötä, Helsingin poliisilaitos kertoo Twitterissä."

"Kolmikko oli perjantai-iltapäivänä yrittänyt päästä sisään koululle, minkä koulun henkilökunta oli estänyt poliisin saapumiseen asti.

– Menimme paikalle ja otimme kolme henkilöä kiinni. Pidämme heidät kiinni siihen asti, kunnes koulut menevät kiinni. Näin varmistamme koulurauhan ainakin tälle päivälle ja viikonlopulle, sillä meillä on epäilys, että henkilöt mitä ilmeisimmin aiemman somekäyttäytymisensä perusteella saattavat jatkaa sitä toimintaa.

Henkilöt joutuvat Taposen mukaan viettämään nyt muutaman tunnin putkassa.

– Meidän näkemyksemme mukaan he ovat tulleet sinne häiriköimään juuri sen takia, että siellä järjestetään rokotuksia, joita he vastustavat. Olimme aika nopeasti siinä paikalla, koska tiesimme odottaa tällaista tälle päivälle ja kaikille päiville, joina rokotuksia järjestetään. Olemme aiempaa valppaampana ja valvomme kouluja ja nimenomaan niitä kouluja, joissa rokotuksia järjestetään.

Taposen mukaan on mahdollista, että vastaavia tapauksia tulee jatkossakin."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008191233.html