Author Topic: Mamu-uutiset  (Read 641298 times)

0 Members and 29 Guests are viewing this topic.

eklu

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1000 on: 26. 09. 2010 12:12 »
Nyt on rasisti lujilla (siis minä) naapurista osti musta mies asunnon, pari kertaa juteltu ja sehän on ihan jees mies, kättäkin ollaan paiskattu. Varmaan kohta kyläiläänki niinku hyvien naapurien on tapana tehdä, mihinkä tämä mailma on menossa.

AD

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1001 on: 26. 09. 2010 12:12 »
Nyt on rasisti lujilla (siis minä) naapurista osti musta mies asunnon, pari kertaa juteltu ja sehän on ihan jees mies, kättäkin ollaan paiskattu. Varmaan kohta kyläiläänki niinku hyvien naapurien on tapana tehdä, mihinkä tämä mailma on menossa.
Ei värillä ole väliä, kunhan se on musta,,
Leikki leikkinä, en usko että kellään suurempaa valittamista on ihmisten ihonväristä tässäkään keskustelussa.
Kyllä meillä suomalaisilla on suurin huolenaihe niistä jotka tulevat hyväksikäyttämään meidän hyvinvointiamme sinisilmäisten vallanpitäjien avituksella.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1002 on: 27. 09. 2010 17:05 »
Tarkoittaakohan tämä , että toiset syövät paskaa ja vielä maksavat siitä. Uusi Suomi: Oulun seudun ravintoloiden ja kalatorien jääpaloista on jälleen löytynyt jonkin verran suolistoperäisiä bakteereja, kertoo Kaleva. Lehden mukaan huonoimmat tulokset jääpalanäytteiden vertailussa löytyivät niin sanottujen kansainvälisten ruokaravintoloiden ryhmästä, jossa hyviä tuloksia oli vain 26 ja huonoja liki 48 prosenttia. Ryhmään kuuluivat muun muassa erilaiset etniset ravintolat sekä pitsa- ja kebabpaikat.

veritas odium parit.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1003 on: 29. 09. 2010 18:06 »
Tuolla sosiaalipuolella tulee aika usein kinkkisiä kysymyksiä joihin jotkut viisaat yrittävät vastata parhaan kykynsä mukaan. Sosiaaliportti on paikka missä noita vastauksia pähkäillään tässä esimerkki: Kysymyksessä on toimeentulotuki ja sen myöntämisperusteet. Asiakas on ulkomaalaistaustainen henkilö, joka on hakenut toimeentulotukea yli kymmenen vuoden ajan. Toimeentulotuen hakeminen on ollut muuten säännöllistä, mutta pari vuotta sitten hakemisessa oli kahden vuoden tauko. Asiakkaan tultua takaisin toimeentulotuen hakijaksi, hän oli tämän parin vuoden tauon aikana ostanut itselleen asunnon. Asuntolaina, jonka hän nosti asunnon hankintaa varten, oli pienehkö, n. 30000€. Omarahoitusosuus vastaavasti oli n. 180000€.

Nyt, kun henkilö on taas palannut asiakkaaksemme, häneltä on kysytty, omistaako hän auton, eikä hän oman kertomuksensa mukaan omista, mutta tiedustelu Liikenne- ja turvallisuusvirastosta paljasti, että hän omistaa auton, jonka arvo on n. 10000€. Auton ostohetkellä (n. 5 vuotta sitten) asiakas on nostanut säännöllisesti kuukausittain toimeentulotukea. Kerrottaessa asiakkaalle, että olemme saaneet selville hänellä olevan auton, hän sanoi siirtävänsä auton omistuksen pojalleen, joka asiakkaan mukaan yksinomaan autoa käyttää.

Henkilö on nyt siis jälleen asiakkaanamme ja hakee toimeentulotukea kuukausittain. Kysymykseni kuuluukin, kuinka yllä mainittuihin asioihin tulisi suhtautua, ts. voimmeko jotenkin tarttua niihin? Voiko toimeentulotuen hakija yhtäkkiä ostaa asunnon merkittävällä omarahoitusosuudella ilman, että siihen pystytään mitenkään toimeentulotuessa ja sen myöntämisessä puuttumaan? Entä voimmeko vaatia asiakasta realisoimaan autonsa tai jos hän ei sitä tee ja ”lahjoittaa” autonsa virkamiehen saatua siitä vihiä, hylätä toimeentulotukihakemuksen sillä perusteella, että asiakkaalla on omaisuutta? Entä voiko autonhankintaan mitenkään jälkikäteen puuttua, kun asiakas on nostanut toimeentulotukea samaan aikaan, kun hän on ostanut auton?
veritas odium parit.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1004 on: 30. 09. 2010 13:01 »
En halua tällä copy/pastella lietsoa mitään.  Haluan kuitenkin tuoda tosiasian esille.  Tästä allaolevasta tutkimuksesta käy moni asia hyvin esille.  Yksi on se, että omat sisaremme ja naisemme näyttäisivät olevan lainsuojattomia.  Eli aivan kuin heistä ei tarvitsisi välittää.  Jo vuosikymmenet olemme voineet seurata Ruotsissa tapahtunutta ja sitten 5 vuoden viiveellä sama on tapahtunut Suomessa.  Kaikkialla ei ole näin hyvää mahdollisuutta tutkia tulevaa mutta meillä on.  Jos mitään ei tehdä, niin viiden vuoden päästä Suomessa raiskataan meidän omia tyttäriämme kuin viimeistä päivää.  Sitä ei missään tapauksessa saa hyväksyä.

En osoita sormella ketään mutta lukekaa allaoleva juttu ja miettikää syitä ja seurauksia ja tulevaa.  Onko teillä mahdollisesti nyt 10-20-vuotias tytär.  Haluatteko hänen olevan yksi heistä?  Nyt siihen on hyvät mahdollisuudet.  Yhtä hyvät mahdollisuudet on ettei hän olisi yksi heistä.  Se on meistä kiinni.  Tämä on vakava asia.

Quote
Ruotsin raiskausluvut jo Afrikan luokkaa
29.9.2010 20:21 Jukka Turunen

Ruotsissa raiskataan kuin viimeistä päivää. Ruotsin poliisi rekisteröi
yhtä paljon raiskaustapauksia kuin Afrikan eteläosassa sijaitsevissa
maissa. Asia selviää YK:n vuoden 2008 tilastoista. Eesti Ekspress lehden artikkeli toteaa, että  ”on paradoksaalista, että  Euroopan maiden poliisien rekisteröimien
raiskaustapausten määrä on verrattavissa kyseisten maiden demokratian- ja sananvapauden
kehittymisen, kuten myös muslimiyhteisön koon kanssa.”

 

Politseis registreeritud vägistamisjuhtumid 1 000 000 elaniku kohta (2008, ÜRO)532 - Rootsi

263 - Belgia

241 - Inglismaa

223 - Põhja-Iirimaa

216 - Island

198 - Norra

172 - Soome

 

 

Raiskauksia ja väkivaltarikoksia Ruotsissa tutkinut lakinainen Ann Christine Hjelm huomasi, että 85% Ruotsissa tuomituista raiskaajista oli ulkomailla syntyneitä, tai maahanmuuttajien poikia.

 

Ruotsissa raiskaajat ovat kotoisin etenkin Algeriasta, Marokosta, Libyasta, Tunisiasta ja muista muslimimaista.

 

Suomen mediaa tämä ruotsalainen ongelma ei tunnu kiinnostavan. Ilmeisesti Suomen mediataloissa odotellaan, että Ruotsi lopettaa raiskausten tilastoimisen, jolla ongelma saadaan poistettua huomaamattomasti.

Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

eklu

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1005 on: 30. 09. 2010 13:01 »
Mulla siskolla kolme nuorta neitiä 15-22 ikäisiä ja jos joku mamu noihin koskisi niin hyvin ei käysi, kokisit elämän sä yllätyksen mitä eno järjestäisi.

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1006 on: 30. 09. 2010 16:04 »
Siteeraan tuohon Kari Lajusen viestiin viitaten Hans Rosingia, joka totesi, että opiskelijat tulkitsevat joskus tilastoja yhtä hyvin, kuin simpanssit.

Ruotsin raiskaustilastot olivat yhdessä välissä ihan samaa tasoa, kuin muissakin EU:n maissa.
Tänä päivänä ne ovat EU:n kärkeä ja raiskaukset nousivat vuodessa 25 %. Miksi? Raiskataanko Ruotsissa yhtäkkiä noin paljon enemmän?

Ei raiskata, vaan joidenkin tutkimusten mukaan raiskaukset ovat pysyneet ennallaan.

Tilastoilla herkutellessa, voidaan aina viitata näihin Ruotsin korkeisiin lukemiin. Mutta yleensä harva tietää, tai edes viitsii ottaa selvää miksi Ruotsin tilastot näyttävät tällaisilta. Riittää, jos voidaan paasata omiin tarkoituksiin sopivien lukemien kera.

Minä kerron sinulle Kari.

Ruotsi muutti lainsäädäntöään muutama vuosi sitten. Se mikä luokiteltiin Ruotsissa ennen seksuaaliseksi hyväksikäytöksi, luokitellaan tänä päivänä raiskaukseksi. Samoin raiskauksen yritys. Myös se viedään tilastoihin tänä päivänä raiskauksena.

Esim. jos käytit hyväksesi nukkuvaa, avuttomassa tilassa olevaa naista Ruotsissa, vuonna 2005, se luokiteltiin seksuaaliseksi hyväksikäytöksi. Tänä päivänä se on raiskaus.

Ruotsi sai siis yhdellä vasaranlyönnillä 25 % enemmän raiskauksia.

Vuonna 2004 BRÅ:n mukaan Ruotsissa ilmoitettiin 2631 raiskausta ja 2009 seksuaalista hyväksikäyttöä.
Vuonna 2007 BRÅ:n mukaan Ruotsissa imoitettiin 4754 raiskausta ja 1154 seksuaalista hyväksikäyttöä.
Raiskauksia siis lisää 2123, samaan aikaan, kun seksuaalinen hyväksikäyttö väheni 855 tapauksella.

Tutkimukset Ruotsissa osoittavat myös, että ilmoitusherkkyys on noussut Ruotsissa paljon viime vuosina. Mutta ilmoitusherkkyys ei ole sama asia, kuin raiskausten lukumääräinen nousu. Samalla nämä pimennossa olevat raiskaustapaukset vähenevät. Tämä on Suomessakin tunnettu juttu, esim. joskus ammoisina aikoina ei voitu kuvitellakaan, että mentäisiin ilmoittamaan raiskaus. Ja vaikka raiskaustapaukset joskus silloin loistivatkin poissa-olollaan, niin ei sekään tarkoittanut sitä, etteikö Suomessa olisi raiskattu. Niitä vain ei pahemmin ilmoiteltu. 

Miksi siis seksuaalinen hyväksikäyttö romahti Ruotsissa? Ei se romahtanut, vaan tapaukset saivat uuden luokittelun, raiskaus.

Täältä lisää infoa

Ja täältä

Lajusen, lukuja ilman sen suurempaa kritiikkiä tarkasteleva jengi takertuu mielellään näihin raiskauksiin. Miksi ei kukaan puhu ruorijuoppoudesta Ruotsissa? Se nimittäin on moninkertaistunut Ruotsissa. Mutta tarkoittaako tämä todellakin sitä, että ruotsalaiset ovat alanneet ajalemaan veneillään humalassa, suuremmassa mitassa?
Ei, vaan Ruotsi tarkensi lakiaan ruorijuoppoudessa. 1967 Ruotsissa ei ollut vielä ollenkaan promillerajaa, kun puhuttiin ruorijuoppoudesta. Silloin ei ollut myöskään ruorijuoppoja.. eihän? Mutta vuonna 1994 Ruotsi sai promillerajaksi 1.0 ja maasta alkoi yllättäen löytyä ruorijuoppoja. Mutta silloinkin se edellytti sitä, että epäilty ruorijuoppo piti viedä asemalle tutkimuksiin. Uusi laki sallii tänä päivänä, että ruorijuoppo joutuu puhaltamaan paikanpäällä. Ja ruorijuopot ovat monikertaistuneet... vai oliko se niin, että kyllä sitä ennenkin ajeltiin pienessä maistissa. Se saatiin vaan tehdä, ilman että viranomaiset häiritsivät.

Mutta sama tässä, kuin noissa raiskauksissakin. Ilmoituksien määrä on noussut jyrkästi ja lainsäädännän avulla tuomitaan enemmän näihin syyllistyneitä. Mutta ei se kerro asiaa kuitenkaan tavalla, josta Kari niin tykkäisi, ainakaan sellaiselle, joka viitsii, tai osaa lukea.

Täältä TIEDON haluiselle!
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1007 on: 30. 09. 2010 18:06 »
Sitten vielä vähän tuosta Karin viittaamasta jutusta, jossa hän nostaa tietenkin mielellään ylös lukeman 85 prosenttia.

Kysymys on 27:stä, hovioikeuteen menneestä tapauksesta. Ja niiden perusteella Kari nostaa varoittavan sormensa - miten meidän naisillemme tulee käymään tulevaisuudessa?

Mutta onko tämä asia niin yksinkertainen?

Lähdetäänpä sinne toiseen äärimmäisyyteen, tutkimaan, miten kävi. Minä tarjoan matkan.

Asun nimittäin Ruotsissa, lähiön laidassa, jossa asuu 15511 asukasta (lukema parin vuoden takaa). 92,8 prosenttia asukkaista täällä on ulkomaan kansalaisia, tai omaa ulkomaalaiset juuret. Siis suurin osa alueen ruotsalaisista asukkaista asuu kaupunginosan vanhainkodeissa ja periaatteessa täällä ei edes asu ruotsalaisia.

Karin pelkotilojen mukaan todellisuuden täällä pitäisi olla siis sellainen, että täällä raiskataan aina ja joka päivä. Mutta tämä on tietenkin väärin, sillä meidän lapsemme leikkivät ihan samalla tavalla ulkona, kuin missä tahansa kaupunginosassa. Vaimoni käyttää yleisiä kulkuneuvoja töissä käydessään, eikä häntä ole koskaan ahdisteltu, vaikka hän lähteekin varsinkin talvisaikaan töihin pimeällä ja tulee myös kotiin pimeällä. Samoin tyttö, jota katsotaan jo kaihoisasti yleisissä kulkuneuvoissa, vaikka ei olekaan vielä täysi-ikäinen.

Mutta totta kai täälläkin tapahtuu, ihan samalla tavalla kuin missä kaupunginosassa tahansa, jossa ihmiset elävät ja toimivat. Itse asiassa olen tästä aika hyvin perillä, sillä istuessani taloyhtiömme hallituksen jäsenenä, sain kerran tehtäväkseni ottaa yhteyden poliisiin ja esitellä tilastoja siitä, mitä täällä tapahtuu. Tästä on nyt pari vuotta. Silloin oli ollut vuoden aikana kaksi automurtoa, yksi asuntomurto ja yksi nainen oli tuntenut, että häntä seurataan, kun hän käveli kotiin pienen metsän läpi.

Kaupungin tapahtumista voi myös lukea paljon tilastotietoa, lehdistä. Olen seurannut suurella mielenkiinnolla. Keskusta johtaa ylivoimaisesti tilastoissa. Meidän kaupunginosamme ei eroa joukosta mitenkään erikoisesti. Itse asiassa tuossa viereisessä kaupunginosassa hätyyteltiin naisia paljon enemmän, vaikka siellä asuvista "vain" puolet on ulkomaalaisia, tai omaa ulkomaalaiset juuret. Mutta sen kaupunginosan tilastot nosti ylös yksi mies, joka jahtasi naisia aika kauan, ennen kuin jäi kiinni. Sen jälkeen on ollut taas rauha maassa.

Vaasassa alkaa olla jo paljon ulkomaalaisia. Mutta miten vaarallisia he ovat? Miten monta ulkomaalaisen tekemää raiskaustapausta voidaan esitellä Vaasassa? Muistelen aika pieniä lukemia. Ja muistan varsinkin, kun joku puhui kovista prosenteista, mutta pienen lukemin. Siis tyyliin kaksinkertaistunut, yhdestä kahteen...

Rikokset, rikolliset ja rikollisuus pitää ottaa vakavasti. Mutta ei kannata pelätä aina kummituksia.
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1008 on: 30. 09. 2010 18:06 »
Kiitos Matseman.  En edes aio väitää vastaan.   Toin esille tilaston, siinä kaikki.

Oma ystäväpiirini koostuu 90% ulkomaalaisista.

Teen ohjelmia ja pyrit puolueettomaan realistiikkaan.  Puolueeton realistiikka esiintyy parhaiten tilastoissa.

Kahden viikon päästä pitäisi tulla ohjelma "Maahanmuutto puhuttaa osa 2"
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1009 on: 30. 09. 2010 19:07 »
Sallinette vielä yhden viestin. En sitten enää häiritse teitä.

En nimittäin saanut oikein selvää Riston viestin pointista. Oliko tarkoitus, että pitäisi jeesustella, vai hakea selitystä, vai mitä?


Asiakas on ulkomaalaistaustainen henkilö, joka on hakenut toimeentulotukea yli kymmenen vuoden ajan.


Lähtekäämme siis siitä, että asiakkaalla on toimeentulotuen tarve.


Quote
Toimeentulotuen hakeminen on ollut muuten säännöllistä, mutta pari vuotta sitten hakemisessa oli kahden vuoden tauko.

Asiakas oli siis ehkä välillä töissä, tai vietti aikaansa ulkomailla?

Quote
Asiakkaan tultua takaisin toimeentulotuen hakijaksi, hän oli tämän parin vuoden tauon aikana ostanut itselleen asunnon. Asuntolaina, jonka hän nosti asunnon hankintaa varten, oli pienehkö, n. 30000€. Omarahoitusosuus vastaavasti oli n. 180000€.

Riston viestistä ei tietenkään käy ilmi, mistä rahat olivat tulleet ja olivatko ne edes asiakkaan omia rahoja. Muistan nimittäin erään ulkomaalaistaustaisen miehen, jonka velipoika halusi sijoittaa rahaa ulkomaille. Noh, mies osti "itselleen" talon, velipojan rahoilla ja lainasi muuten itsekin vähän rahaa, sillä velipoika lupasi pienen osuuden voitosta, sitten kun kiinteistö myytäisiin. Ja näin kävikin, mies lainasi niin paljon kuin pystyi ja sai sitten asua vähän halvemmalla asunnossa. Tämä ei toisin auttanut miestä niin paljon, että hän olisi tullut toimeen ilman palkkaa (hän kävi töissä), mutta jo hän olisi ollut työtön, hän olisi luultavasti tarvinnut toimeentulotukea.

Quote
Nyt, kun henkilö on taas palannut asiakkaaksemme, häneltä on kysytty, omistaako hän auton, eikä hän oman kertomuksensa mukaan omista, mutta tiedustelu Liikenne- ja turvallisuusvirastosta paljasti, että hän omistaa auton, jonka arvo on n. 10000€.

Tiedustelusta ei käy ilmi, omistaako hän auton. Sillä yhdellä sun toisella on ollut joskus nimissään auto, jonka oikeastaan joku toinen omistaa. Sain itse viimeksi pari kuukautta sitten kysymyksen, että voisinko ostaa auton erään toisen nimissä ja on minulla ollut ennenkin toisen omistama auto nimissäni. 

Quote
hän sanoi siirtävänsä auton omistuksen pojalleen, joka asiakkaan mukaan yksinomaan autoa käyttää.

Onko täysin mahdotonta, että tämä olisikin totta? Mitä jos isä on ottanut auton nimilleen, mutta poika tosiaankin omistaa sen ja tietenkin myös käyttää sitä? Ei mitenkään harvinainen tilanne.

Quote
kuinka yllä mainittuihin asioihin tulisi suhtautua, ts. voimmeko jotenkin tarttua niihin?

No kannattaisi tietenkin käynnistää tutkimusryhmä. Mieluiten viisihenkinen ja heille omat konttoritilat. Jospa parin vuoden tutkimuksen jälkeen voitaisiin päästä siihen tulokseen, ettei kannata maksaa miehelle muutaman sadan toimeentulotukea kuukaudessa :-)

Quote
Entä voiko autonhankintaan mitenkään jälkikäteen puuttua, kun asiakas on nostanut toimeentulotukea samaan aikaan, kun hän on ostanut auton?

Autohan tekee yleensä kipeää. Varsinkin jos se vähän kiiltää ja vielä enemmän, jos ratin takana istuu ulkomaalainen. Mutta tähän on kyllä lääke. Kannattaa tehdä se jo selväksi etukäteen, että yksi toimeentulotuen saamisen ehdoista on se, ettei omista autoa. Silloin mahdolliset autonomistajat tietävät jo etukäteen, että se auto pitää laittaa heti velipojan nimiin ja näin kaikki on sitten hyvin.


Toin esille tilaston, siinä kaikki.Tilastoja voidaan lukea samalla tavalla, kuin simp.. anteeksi ruotsalaiset opiskelijat.


Quote
Oma ystäväpiirini koostuu 90% ulkomaalaisista.

Ja heistä 85% raiskaajia?

Kiitos puheenvuorosta. Jatkakaa.
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Offline Niiskutti

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1632
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1010 on: 30. 09. 2010 19:07 »
Matseman....älä mee.... :D Loistotekstiä

eklu

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1011 on: 01. 10. 2010 07:07 »
Tässä meidän tulevaisuus http://www.youtube.com/watch?v=xdRfT76s7UQ

Offline suoraan asiaan

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 252
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1012 on: 01. 10. 2010 08:08 »
Salam Aleikum

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1013 on: 01. 10. 2010 14:02 »
No mitäs kummaa sveamamman mailla, kyllä kait tämänkin joku kyvykäs voi selittää ja kertoa kuinka kyse on pelkästä väärinkäsityksestä.IL: Turvallisuuspoliisi Säpon mukaan Ruotsia ei kohtaa mikään välitön uhka, mutta yleinen tilanne on vaatinut valmiustilan nostamista.

Säpo kirjoitti verkkosivullaan päätöksen perustuvan tiedustelupalvelulta saatuun tietoon "muutoksesta toiminnassa tietyissä ympäristöissä Ruotsissa". Toiminnan arvioidaan myös kohdistuvan Ruotsiin. Säpon johtajan Anders Danielssonin mukaan tästä ei voi kuitenkaan tehdä johtopäätöstä, että uhkalla ei olisi yhteyttä ulkomaihin.

Säpo ei kerro, liittyykö päätös viime päivien varoituksiin Eurooppaan kohdistuvasta terroriuhasta, tai onko sen takana mahdollisesti pidätyksiä.

Ruotsin valmiustilan nosto ei vaikuta Suomen uhkatasoon, suojelupoliisi kertoo. Tilannetta kuitenkin seurataan, koska Ruotsi on niin lähellä.
veritas odium parit.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1014 on: 03. 10. 2010 17:05 »
Vhreät alkavat kellastumaan, syytellään persuja kun pitäisi omaa politiikan linjaa skarpata. Nelonen : Vihreiden entinen kansanedustaja, tekniikan tohtori Eero Paloheimo on eronnut puolueestaan. Paloheimon mukaan ero on protesti "ylimitoitetun" muuttoliikkeen suosimiselle. Hän tiedotti erostaan itse illansuussa.

Paloheimon mielestä vihreät tuhoavat maapalloa monella eri tavalla suosimalla ylimitoitettua muuttoa. Vihreiden perusteluja Paloheimo luonnehtii pinnallisiksi ja tekopyhiksi.

- En viihdy sellaisessa joukossa, Paloheimo kirjoittaa.

Uudeltamaalta eduskuntaan valittu Paloheimo oli kansanedustajana kaksi vaalikautta vuosina 1987-95.
veritas odium parit.

Albert1

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1015 on: 05. 10. 2010 16:04 »
Harri Niskasen esitys vieraiden kielten opetuksesta Vaasassa on ilmeisesti edennyt tai ainakin Yle asiasta uutisoi.

http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/2010/10/kuinka_sujuu_suomalaisilta_arabia_2034071.html

Ajattelinkin nyt Niskaselta kysyä, onko Mira selvittänyt kiinnostusta näihin harvinaisempiin kieliin, esim. sen täälläkin mainitun pienryhmäkokeilun kautta ja onko soveltuvia opettajia löytynyt. Sitten täytyy vielä korjata hiukan Niskasen lausuntoja, koska ainakin nopeasti tarkistettuna Vaasa-opiston italian kielen opetuksesta vastaa syntyperäinen suomalainen, eikä suinkaan italialainen. Mutta tietenkään tuskin kellään on mitään vastaan esim. kurdia opettamassa kurdia, kunhan pätevyys ja suomen kieli ovat hallussa.

Offline Urho

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 686
 • Vasemmiston yhteisvoimaa ja solidaarisuutta
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1016 on: 05. 10. 2010 17:05 »
Mamuvihaajat poistuivat kirkosta

”Ruotsidemokraatit eivät kestäneet saarnaa. Valtiopäivien avajaispäivänä ruotsidemokraatit poistuivat kesken jumalanpalveluksen Suurkirkosta, kun piispa Eva Brunne varoitti saarnassaan rasismista.

Puolueen johtaja Jimmie Åkesson sanoi uutistoimisto TT:n haastattelussa, että saarna oli selvä ruotsidemokraatteja vastaan suunnattu hyökkäys. Åkessonin mukaan ulosmarssi oli spontaani reaktio.”

Tavataan sanoa, että se koira ärähtää johon kalikka kalahtaa, näyttää pätevän Ruotsidemokraattiseen äärioikeistopuolueeseen, jota Suomessa vastaa perussuomalaiset.

Reuters, YLE Uutiset
http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/10/ruotsin_paaministeri_esitteli_hallituksensa_2034986.html

Harri Niskanen

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1017 on: 05. 10. 2010 18:06 »
Harri Niskasen esitys vieraiden kielten opetuksesta Vaasassa on ilmeisesti edennyt tai ainakin Yle asiasta uutisoi.

http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/2010/10/kuinka_sujuu_suomalaisilta_arabia_2034071.html

Ajattelinkin nyt Niskaselta kysyä, onko Mira selvittänyt kiinnostusta näihin harvinaisempiin kieliin, esim. sen täälläkin mainitun pienryhmäkokeilun kautta ja onko soveltuvia opettajia löytynyt. Sitten täytyy vielä korjata hiukan Niskasen lausuntoja, koska ainakin nopeasti tarkistettuna Vaasa-opiston italian kielen opetuksesta vastaa syntyperäinen suomalainen, eikä suinkaan italialainen. Mutta tietenkään tuskin kellään on mitään vastaan esim. kurdia opettamassa kurdia, kunhan pätevyys ja suomen kieli ovat hallussa.

Mira ei tee selvityksiä vaan esityksiä, aloitteita. Opetuksen järjestäjä tekee varmasti selvityksen ennen opetuksen aloittamista. Jos kiinnostusta löytyy, niin kait se opetuskin aloitetaan.
Vaasa-opistossa on syntyperäinen italialainen keskustelupiirissä, lähinnä tähän viittasin.

Offline Original Wiik,

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2699
 • Gender: Male
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1018 on: 05. 10. 2010 18:06 »


Tavataan sanoa, että se koira ärähtää johon kalikka kalahtaa, näyttää pätevän Ruotsidemokraattiseen äärioikeistopuolueeseen,


nm.Urho näyttää tosissaan pyrkivän oikeistolaisesti ajattelevien ihmisten manipulointiin. Säännöllisesti toistuva mustamaalaus ja pelottelu äärioikeistolaisuudella,  jota suomessa ei edes ole. On tarkoitettu estämään todellisen poliittisen oikeiston syntyminen suomeen.

Jos sellainen syntyy,  koti uskonto ja isänmaa puhdistetaan häpeästä. Rasismia ei myöskään enään olisi. Yhteiskunnan rakenne muuttuisi kokonaan ihmisen voimavaroja tukevaksi hyvinvointi yhteiskunnaksi, jossa valta ja vastuu olisi mahdollisimman hyvin aina samassa kädessä.

Tämä on kuitenkin vasemmiston pahin painajainen, siksi jatkuva mustamaalaus ei lopu.

Albert1

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1019 on: 06. 10. 2010 09:09 »
Mira ei tee selvityksiä vaan esityksiä, aloitteita. Opetuksen järjestäjä tekee varmasti selvityksen ennen opetuksen aloittamista. Jos kiinnostusta löytyy, niin kait se opetuskin aloitetaan.
Vaasa-opistossa on syntyperäinen italialainen keskustelupiirissä, lähinnä tähän viittasin.

Jaahas. Näin vinkkinä voisin sanoa, että yleensä nämä jutut etenevät paremmin, jos itsekkin on valmis tekemään jotain muutakin asian eteen, kuin esityksiä tai aloitteita.

Käsittääkseni Miralla on ihan hyvät tilat ja kai teillä nyt sentään joku mamukin sieltä yhdistyksestä löytyy, jolla suomen kieli on sen verran hallussa, että pystyisi opettamaan äidinkieltään valtaväestölle.

Varmasti Vaasa-opistokin olisi kiinnostuneempi opetuksesta tulevaisuudessa, jos olisi edes jotain viitteitä siitä, että kantaväestön keskuudessa olisi kysyntää tälläiselle opetukselle.

Ajattelinkin nyt kysyä, että onko tämä Niskaselle jokin ideologinen projekti vai onko oikeasti joku potentiaalinen opiskelija tai opettaja ilmaissut kiinnostusta tälläiseen opetusryhmään.

Harri Niskanen

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1020 on: 06. 10. 2010 10:10 »
En minä näe tässä mitään ideologiaa eikä tämä myöskään ole mikään projekti, mutta voi tietysti muuttua sellaiseksi
kun asia on edennyt Arbikselle ja Vaasa-opistolle. Luultavasti tulemme yhteistyössä selvittämään olemassaolevia resursseja.
Enkä minä odottanut tästä asiasta tällaista "kohua". Mielestäni tämä oli ihan rutiiniluonteinen asia, kuten se oli Helsingissäkin, kun Sture Gadd (rkp) ehdotti somalinkielen opetuksen järjestämistä.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1021 on: 07. 10. 2010 03:03 »

.

Kun näilläkin palstoilla joskus viitataan kiihotukseen kansanryhmää vastaan onko tässä esimerkki siitä????

"Luimme Helsingin Sanomista (HS Kulttuuri 19.3.), että Taiteen keskustoimikunnan (TKT) jäsen Alexis Kouros oli eronnut tehtävästään, koska hän koki TKT:n monikulttuurisuusjaoston syrjiväksi.

Kuuden vuoden TKT:n jäsenyyden ja ensimmäisen monikulttuurisuusjaoston puheenjohtajuuden jälkeen näen nykyisen TKT:n toiminnan monikulttuurisuuskysymyksessä kestämättömänä.

Asettaessaan uuden Taiteen toimikunnan kulttuuriministeri Stefan Wallin teki viisaan päätöksen ja valitsi siihen loistavan monikulttuurisuuden edustajan Alexis Kouroksen – päätoimittajan, palkitun kirjailijan ja lääkärin. Kouros on vastuussa maan kahdesta ainoasta englanninkielestä lehdestä. Hän puhuu sujuvaa suomea ja tuntee maamme siirtolaisyhteisön läheisesti.

Taiteen keskustoimikunnan alaisuuteen asetettiin vuonna 2000 monikulttuurisuusjaosto, jonka puheenjohtajana minä toimin. Ensimmäisen toimikautensa loppuessa jaosto laati yksimielisen suosituksen uudelle toimikunnalle, jossa juuri siirtolaisryhmien oma edustuksellisuus oli painopisteenä.

Kouroksen nimittämisen jälkeen pidin itsestään selvänä, että hän ryhtyisi vetämään uutta siirtolaisista koostuvaa monikulttuurista jaostoa. Vaan kuinkas kävikään? Kouros oli uuden jaoston ainoa siirtolaistaustainen jäsen, ja puheenjohtajaksi valittiin valkoinen, eläkkeellä oleva kunnallissihteeri Tampereelta.

Miksi TKT ohitti ainoan monikulttuurisuuden asiantuntijan ja pani vastoin omien asiantuntijoidensa suositusta siirtolaisyhteisön kulttuuripolitiikan hoidon ulkopuolisten käsiin?"

Umayya Abu-Hanna

http://www.hs.fi/verkkolehti/mielipide/artikkeli/Taiteen+keskustoimikunta+ohitti+ainoan+monikulttuurisuuden+asiantuntijan/1135254870803


Pertti Palttila: En koe olevani ulkopuolinen monikulttuurisuuden alalla

"Olen pahoillani siitä, että Abu-Hanna käyttää minun persoonaani osoittamaan, "miksi TKT ohitti ainoan monikulttuurisuuden asiantuntijan ja pani vastoin omien asiantuntijoidensa suositusta siirtolaisyhteisön kulttuuripolitiikan hoidon ulkopuolisten käsiin?" Edelleen, että hän käyttää minusta ilmaisua "valkoinen, eläkkeellä oleva kunnallissihteeri Tampereelta".

Olen etniseltä taustaltani osittain venäläinen, sillä äitini isä oli venäläinen emigrantti, joka pakeni Venäjältä vallankumousta vuonna 1919. Äitini syntyi vuonna 1920 Terijoella pakolaisleirissä. Sodan jälkeen lapsena sain kuulla olevani ryssän pentu, vaikka en osannut puhua venäjää. Tässä ehkä on osasyy kiinnostukseeni kansainvälisyyteen ja monikulttuurisuuteen.

Olen tehnyt työurani pääasiassa Tampereen kaupungin palveluksessa vuodesta 1972 lähtien, viimeksi kansainvälisten asioiden päällikkönä vuoteen 2006. Olen koko työurani ajan hoitanut myös kansainvälisiä yhteyksiä ja toiminut yhteistyössä muun muassa Tampereella asuvien ulkomaalaistaustaisten ihmisten kanssa. Olin mukana järjestelemässä 1970-luvulla chileläisten pakolaisten ja 1980-luvun lopulla vietnamilaisten pakolaisten sijoittumista kaupunkiin sekä 2000luvulla maahanmuuttajatyötä, kun yksikköni oli vastuussa kaupungin maahanmuuttajatyön ja kotouttamisen koordinoinnista.

Olin myös lähes 30 vuotta vetämässä Tampereen elokuvajuhlia, jotka ovat erityisesti nostaneet lahjakkaita nuoria taiteilijoita yleiseen tietoisuuteen riippumatta heidän etnisistä taustoistaan.

Olen ollut vuodesta 1994 lähtien kansainvälisiä yhteistyöhankkeita toteuttavan Suomen Itämeri-instituutin säätiön asiamies. Olen myös useiden ystävyysseurojen jäsen.

Edellä olevan perusteella Abu-Hannan esittämä paheksunta minun nimittämisestäni monikulttuurisuusjaoston puheenjohtajaksi on täysin kohtuutonta."

Pertti Palttila
asiamies
Taiteen keskustoimikunnan jäsen (valkoinen)

http://mediaseuranta.blogspot.com/2010/03/hsumayya-abu-hanna-taiteen.html

.
Albert1

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1022 on: 07. 10. 2010 08:08 »
Kun näilläkin palstoilla joskus viitataan kiihotukseen kansanryhmää vastaan onko tässä esimerkki siitä????

Ei tämä nyt varsinaisesti kiihottamista kansanryhmää vastaan ole, mutta rasismia kylläkin. Kirjoituksessaan Abu-Hanna väittää etnisen taustan (valkoinen) estävän ilmeisestä pätevyydestä huolimatta Palttilan toimimisen kulttuurijaoston puheenjohtajana ja tämä juuri on sitä rotuerottelua.

Albert1

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1023 on: 07. 10. 2010 08:08 »
Juuteilla näyttäisi näissä mamuasioissa menneen kuppi nurin. Maa on järjestelmällisesti kiristänyt humanitaarista maahanmuuttoa, mutta ongelmat ovat kuitenkin muodostuneet sellaisiksi, etteivät tavanomaiset keinot enää auta.

"Pääministerin mukaan Tanskan sisällä ei sallita "reikiä", joissa maan oikeusjärjestelmä ei toimi. Hänen mukaansa tavanomaiset toimet ongelma-alueilla eivät enää onnistu."

"Käsistä lähteneillä siirtolaisalueilla suurin osa väestöstä on työttöminä. Niissä rehottavat rikollisuus, väkivalta ja vahingonteot."

Ratkaisuksi kaavaillaan 29 pahimman mamugheton jyräämistä puskutraktoreilla. Luulisi, että Suomessakin jokainen täysjärkinen ihminen jo tajuaa, että jollei Suomen mamupolitiikkaa kiristetä samat ongelmat ovat meilläkin edessä. Halvemmaksi tietenkin tulisi jos asioihin puututtaisiin jo tässä vaiheessa reippaasti vähentämällä humanitaaristen mamujen virtaa,, mutta aika näyttää joudutaanko meilläkin tulevaisuudessa jyräämään ghettoja maan tasalle, kun mikään muu ei enää auta.

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=39499:tanska-purkaa-maahanmuuttajien-ghetot&catid=10:ulkomaat-paeaeuutinen-&Itemid=6


Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1024 on: 07. 10. 2010 09:09 »

Juuteilla näyttäisi näissä mamuasioissa menneen kuppi nurin.

Ratkaisuksi kaavaillaan 29 pahimman mamugheton jyräämistä puskutraktoreilla.


Haluan kuitenkin muistuttaa Alberttia parista asiasta.

Mitään tällaisia kaavailuja ei ole tehty.  Tanskan pääministeri on tällä hetkellä vaikeuksissa, koska hänen liberaalisen vasemmistopuolueensa kannatus on laskussa ja hallituskumppani Konservatiivit osoittavat katastrofiiin verrattavissa olevia kannatuslukemia. Pääministeri Løkke Rasmussen esitti paljon muutakin, meillekin tuttuja asioita, kuten ekonomian saneerausta, koulujen ja koulutuksen parantamista yms.

Mitään gettoa Tanskassa ei jyrätä maantasalle puskutraktorein, vaan kysymys on suurien talojen purkamisesta, ja se maksaa paljon rahaa. Rahaa, jota pääministerillä ei ole.

Tanskassa on myös edessä vaalit. Joten on tärkeää päästellä välillä pölhöpopulismiin vetoavia lausuntoja. Sinänsä kyllä huvittavaa, miten helposti sellainen menee joillakin himaan Suomessakin.

Ja kyllä, hänen puheensa oli enemmän, tai vähemmän vaalipuhe, varsinkin koska hän on saamassa pääroolin sotkuun, jossa näyttää siltä, että se on hän itse, joka on syytänyt kohtuuttoman paljon rahaa Tanskan yksityisiin sairaaloihin.

Otan kaiken yllä olevan takaisin sinä päivänä, kun noista puskutraktoreista tulee todellisuutta. Ja näin tekee Tanskassa sitten moni muukin.
« Last Edit: 07. 10. 2010 10:10 by Matseman »
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1025 on: 07. 10. 2010 10:10 »

.

Kun näilläkin palstoilla joskus viitataan kiihotukseen kansanryhmää vastaan onko tässä esimerkki siitä????


.Ymmärtääkseni tässä voi olla myös kysymyksessä jotain aivan tavallista, siis sellaista, jota tapahtuu lähes päivittäin, meidän jokapäiväisessä elämässämme. Siis että Umayya Abu-Hanna ei ehkä ollut tietoinen siitä, miten pätevä Pertti Palttila saattaa olla virkaan. Miksi tässä pitäisi välttämättä äimistellä asiaa mamu-suunnasta katsoen?

Huomaa, en puhu Pertin puolesta, tai vastaan, sillä vaikka hänellä on kieltämättä hieno meriittilista, niin en minäkään voi tietää, onko hän hyvä valinta, vai ei.

Ei tietämättömyyden tarvitse aina viitata mihinkään kiihoitukseen kansanryhmää vastaan.
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Albert1

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1026 on: 07. 10. 2010 10:10 »
Mitään tällaisia kaavailuja ei ole tehty.  Tanskan pääministeri on tällä hetkellä vaikeuksissa, koska hänen liberaalisen vasemmistopuolueensa kannatus on laskussa ja hallituskumppani Konservatiivit osoittavat katastrofiiin verrattavissa olevia kannatuslukemia. Pääministeri Løkke Rasmussen esitti paljon muutakin, meillekin tuttuja asioita, kuten ekonomian saneerausta, koulujen ja koulutuksen parantamista yms.

Mitään gettoa Tanskassa ei jyrätä maantasalle puskutraktorein, vaan kysymys on suurien talojen purkamisesta, ja se maksaa paljon rahaa. Rahaa, jota pääministerillä ei ole.

Tanskassa on myös edessä vaalit. Joten on tärkeää päästellä välillä pölhöpopulismiin vetoavia lausuntoja. Sinänsä kyllä huvittavaa, miten helposti sellainen menee joillakin himaan Suomessakin.

Ja kyllä, hänen puheensa oli enemmän, tai vähemmän vaalipuhe, varsinkin koska hän on saamassa pääroolin sotkuun, jossa näyttää siltä, että se on hän itse, joka on syytänyt kohtuuttoman paljon rahaa Tanskan yksityisiin sairaaloihin.

Otan kaiken yllä olevan takaisin sinä päivänä, kun noista puskutraktoreista tulee todellisuutta. Ja näin tekee Tanskassa sitten moni muukin.

Jahas. Mantsekin on palannut riemastuttamaan meitä näillä mutu-jutuillaan. Sinällään hauskaa, että lähes kaikille muille ihmisille nämä mamuongelmat ovat jo ihan käytännön tasolla selvinneet, mutta idealisti jaksaa vielä yrittää. Vinkkinä näin maailmankuvan kannalta voisin sanoa, että jos ideologia ja todellisuus näyttävät kovin erilaisilta, niin useimiten vika on ideologiassa eikä todellisuudessa.

Tanskalainen politiikka ei taida olla vahvuuksiasi, koska nimestään huolimatta Venstre on liberaali oikeistopuolue, verrattavissa lähinnä Ruotsin maltilliseen kokoomukseen. Suurin vasemmistopuolue sitten taas on SDP. Kolmantena Tanskan kansanpuolue.

Yleisesti ottaen demarit ja Venstre ovat varsin samoilla linjoilla mamupolitiikassa, joka on nykyisin varsin tiukkaa pohjoismaalaisessa vertailussa, Kansanpuolue taas ajaa linjan tiukentamista entisestään.

Mutta olen kyllä valmis odottamaan kanssasi koska ensimmäiset ghetot jyrätään maan tasalle. Sittenhän sen näkee kumman arvio tilanteesta on ollut oikea. Tanskassa muutenkin on viimeaikoina mamupolitiikassa tapahtunut varsin vauhdikkaita muutoksia. Esim. mamujen palautukset Somaliaan ja Irakiin ovat jo käytössä. Tämä on sinällään näin Suomen perspektiivistä huvittavaa, koska meillä ministeritasolta on toitotettu, että kansainväliset sopimukset estäisivät tälläiset palautukset. Yllättäen Tanska kuitenkin ihan samoihin sopimuksiin vedoten on katsonut palautukset mahdollisiksi ja maata ei vieläkään ole eristetty kansainvälisistä järjestöistä, jollaiseen pelkoon usein Suomessa vedotaan.

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1027 on: 07. 10. 2010 11:11 »

Vinkkinä näin maailmankuvan kannalta voisin sanoa, että jos ideologia ja todellisuus näyttävät kovin erilaisilta, niin useimiten vika on ideologiassa eikä todellisuudessa.


Tässä asiassa olen kanssasi samaa mieltä. Siksi halusinkin kertoa sinulle, ettei Tanskan pääministerillä ole gettojen repimiseen tarvittavia rahoja. Sen on todellisuutta. Ideologiaa saattaa sitten olla se, kun uskotellaan ihmisille, että näin tulee myös tapahtumaan.
Tanskan pääministeri ei myöskään puhu siitä, minne ne getoista kodittomiksi joutuneet ihmiset majoitettaisiin. Myöskin se on kysymys, joka täytyy esittää todellisuutta ajatellen. Vai sisältyykö kenties sinun ideologiaasi todellisuus, jossa heidät vain hävitetään maan kartalta?
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Albert1

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1028 on: 07. 10. 2010 11:11 »
Tässä asiassa olen kanssasi samaa mieltä. Siksi halusinkin kertoa sinulle, ettei Tanskan pääministerillä ole gettojen repimiseen tarvittavia rahoja. Sen on todellisuutta. Ideologiaa saattaa sitten olla se, kun uskotellaan ihmisille, että näin tulee myös tapahtumaan.
Tanskan pääministeri ei myöskään puhu siitä, minne ne getoista kodittomiksi joutuneet ihmiset majoitettaisiin. Myöskin se on kysymys, joka täytyy esittää todellisuutta ajatellen. Vai sisältyykö kenties sinun ideologiaasi todellisuus, jossa heidät vain hävitetään maan kartalta?

Koitappa nyt taas lukea niitä annettuja uutislinkkejä. Jos näin tekisit huomaisit Rasmussenin suunnittelevan sosiaalisen asuntotoutannon lisäämistä perustettavan uuden rahaston avulla, ja näin hajasijoittamalla ongelmamamut Tämä on varsin perinteistä sosiaaliseen sekoittamiseen perustuvaa ajattelua. Tanskan kannalta kuitenkin valitettavasti tälläinen politiikka ei ole oikein onnistunut missään päin maailmaa.

Tähän on useampikin syy. Ongelmalliset mamut haluavat asua toistensa kanssa, koska näin heille ei synny tarvetta integroitua muuhun yhteiskuntaan, vaan elämää voidaan jatkaa samalla tavalla kuin lähtömaassakin.

Valtaväestö taas ei halua asua alueilla, jossa meno muistuttaa kehitysmaata, joten jos mamujen määrä aluella lisääntyy yli 30 prosenttiin alkaa white flight -ilmiö.

Ainoa toimiva keino ghettoutumisen estämiseksi on se, että ongelmallisten mamuryhmien määrä pidetään maassa niin pienenä, että tälläisiä kasaumia ei pääse syntymään ja tulijoihin varataan niin reippaasti resursseja, että heidät saadaan integroitumaan. Tätä ideologiaa minä kannatan. Valitettavasti se ei ole enää Tanskassa mahdollista, koska maahanmuuttopolitiikka on siellä aikaisemmin ollut holtitonta, Suomessa tämä vielä onistuu, jos muutos politiikassa tapahtuu nyt.

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1029 on: 07. 10. 2010 16:04 »

Koitappa nyt taas lukea niitä annettuja uutislinkkejä. Jos näin tekisit huomaisit Rasmussenin suunnittelevan sosiaalisen asuntotoutannon lisäämistä perustettavan uuden rahaston avulla, ja näin hajasijoittamalla ongelmamamut


Kyllä minä olen lukenut.

Ja ihanko vain perustamalla uusi rahasto, voidaan alkaa sellaiseen projektiin? Ja sekö on sitten yhtäkkiä rahaa, joka löytyy, vain jos sitä kutsutaan rahastoksi?

Albert, oli kysymys todellisuudesta.

Henkilökohtaisesti en ole nähnyt missään maailmassa, että gettoja oltaisiin tuhottu jyräämällä maan tasalle. Okei, jossain etelä-afrikassa, tai kiinassa, mutta silloin ei puhuta mistään suht koht moderneista kerrostaloista, vaan laatikkohökkeleistä.

Todellisuudessa moni getto on muuttanut muotoaan korjaamalla ja pihoja siistien. Muistan erään sellaisen, jossa asuin joskus parikymmentä vuotta sitten. Muuttivat ne ensin kynnysraha-asunnoiksi ja asukkaat saivat ostaa niitä sopuhintaan. Sen jälkeen siistittiin, siistittiin ja korjattiin. Ja  hyvä tuli.  Ei tarvinnut jyrätä maan tasalle, eikä siirtää suurta määrää ihmisiä muualle asumaan.

Tanskalaiset eivät ole myöskään niin tyhmiä, että alkavat tuhoamaan kelvollisia asunto-alueita.

Vertaa, jos joku Suomessa esittäisi yhtäkkiä, että nyt jyrätään koko Ristinummi maan tasalle. Olisiko se ratkaisu johonkin, jos Ristinummen asukkaat siirrettäisin asumaan ympäri kaupunkia?

Quote
Ongelmalliset mamut haluavat asua toistensa kanssa, koska näin heille ei synny tarvetta integroitua muuhun yhteiskuntaan, vaan elämää voidaan jatkaa samalla tavalla kuin lähtömaassakin.

Höpö höpö.

Suurten kaupunkien lähiöt joutuvat tahtomattaan maahanmuuttajien suosioon, koska niistä löytyy vapaa asunto kaikkein nopeiten. Mutta tie sieltä pois on vaikeampaa. Ensiasunto kun tulee kunnan ja valtion avun kera, kun taas uusi sellainen jostain muualta kaupungista omalla koneella ja siihen tarvitaan ennen kaikkea vakituinen työpaikka, vakitulot ja lisäksi pitää olla asunut maassa, esim. 2 vuotta, niin kuin Ruotsissa, ennen kuin voi saada oman vuokra-asunnon.

Quote
Valtaväestö taas ei halua asua alueilla, jossa meno muistuttaa kehitysmaata, joten jos mamujen määrä aluella lisääntyy yli 30 prosenttiin alkaa white flight -ilmiö.


Ihmiset ovat erilaisia. Jotkut nostavat nenäkarvansa taivasta kohti jo silloin, kun taloon ilmestyy yksi pakolaisperhe. Muistanet Vellingen kunnan Ruotsissa, joka kieltäytyi ottamasta vastaan muutamaa, yksin saapunutta pakolaislasta. Jollekin toiselle ei taas ole mitään merkitystä, mistä naapurit tulevat.

Mutta periaatteessa olet oikeassa. Suuri osa kantaväestöstä muuttaa lähiöistä sitä mukaa, kun ulkomaalaiset lisääntyvät niissä. Se on ihan totta. Tähän on kuitenkin muitakin syitä, kuin inho heitä kohtaan. Esim. Ruotsissahan tavalliset duunarit ovat vaurastuneet paljon, samalla kun väestönkasvusta ovat vastanneet maahanmuuttajat. Silloin on selvää, että tämä väestönkasvu näkyy myös selvimmin lähiöissä.

Quote
Ainoa toimiva keino ghettoutumisen estämiseksi on se, että ongelmallisten mamuryhmien määrä pidetään maassa niin pienenä,

Minusta tämä on erittäin negatiivinen näkemys. Esim. Ruotsillahan on pitkät perinteet ulkomaalaisissa, pakolaisissa, turvapaikanhakijoissa ja työperäisessä maahanmuutossa. Ei tarvitse olla kovinkaan korkeasti koulutettu, huomatakseen, että työ on se paras keino sopeuttaa ulkomaalaiset yhteiskuntaan. Toimettomuus saa ihmiset juuttumaan paikoilleen, oli sitten kysymys maahanmuuttajista, tai kantaväestöstä. Sillä kuten varmasti tiedät, ghettoutuminen koskee myös kantaväestöä. Tosin eniten se iskee sellaisiin, joilla ei ole kielitaitoa, eikä muutenkaan samaa statusta, kuin kanta-asukkaalla.

Mutta ei kai kukaan, vähänkään järjissään oleva kuvittele vakavissaan, että ongelmista päästään eroon, jos maahanuuttajilta viedään asunto alta?

On myös tunnettua, että ulkomaalaiset hakeutuvat toistensa keskuuteen, riippumatta yhteiskunnallisesta statuksesta. Amerikansuomalaisillakin on jopa kokonaisia paikkakuntia, joilla on suomalaiset nimet, puhumattakaan ruotsalaisista. Vaikka heillä olikin heti kättelyssä töitä, niin eivät he kuitenkaan hajaantuneet. Päinvastoin, he hakeutuivat toistensa seuraan. Meidän maahanmuuttajat eivät ole tietenkään tässä mikään poikkeus.

Quote
koska maahanmuuttopolitiikka on siellä aikaisemmin ollut holtitonta,

Ihan yleisesti ottaen, milloin maahanmuuttopolitiikka on holtitonta? Muistan kun Vaasaan saapui 10 ensimmäistä somalia. Mikä katastrofi se oli monelle. Nyt heitä ja ulkomaalaisia yleensäkin on paljon enemmän, mutta tietylle ryhmälle se on yhä ongelma. Ja tulee olemaan aina, riippumatta maahanmuuttajien määrästä. Niin kauan kun yksikin mamu painaa fillarilla hautausmaansuoraa ilman kypärää, se on jollekin ongelma.

En ole koskaan jaksanut uskoa, että kysymys on itse asiasta, vaan kysymys on sisäisestä tyytymättömyydestä ja ongelmien paisuttelusta.

Paisuttelusta tulee mieleeni viimeaikojen laajamittainen keskutelu Niqabista, musliminaisilla. Kysymys on 7 euroa maksavasta polyesterinpalasta. Ranskassahan keskustelu kävi kiivaana. Joku sitten keksi kysyä, että kuinka monesta naisesta on kysymys, 60 miljoonan asukkaan Ranskassa? Vastaus oli 357. Siis 357 naista, jotka järkyttivät Ranskan kokoista maata. Näin suuresta ongelmasta oli kysymys.
Koko keskustelu piti saada järkevämpään tilaan, joten tilattiin Ranskan tiedustelupalvelulta uusi tutkimus. Heidän mukaan kysymys on 1900 naisesta, joista suurin osa on etnisiä ranskalaisia...

Tämä kaavan mukaan mennään jokaisessa EU:n maassa. Niqabbia käyttäviä naisia on sellaiset 100-200, per maa.

Luulisi, että löytyisi tärkeämpikäkin asioita, joista kantaa huolta. Varsinkin kun Niqab yhdistetään usein ylemmän luokan naisiin, joilla ei ole edes tarkoitus pyrkiä töihin.

 
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Albert1

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1030 on: 07. 10. 2010 17:05 »

Ja ihanko vain perustamalla uusi rahasto, voidaan alkaa sellaiseen projektiin? Ja sekö on sitten yhtäkkiä rahaa, joka löytyy, vain jos sitä kutsutaan rahastoksi?

Koita vielä vähän tarkemmin lukea. Vastaukseni on kysymykseesi mihin Rasmussen aikoo mamut tunkea. Itse en usko hankkeen onnistumiseen, kuten viestistäni selkeästi kävi ilmi.Tanskalaiset eivät ole myöskään niin tyhmiä, että alkavat tuhoamaan kelvollisia asunto-alueita.

Monissa Euroopan ja USA:n suurkaupungeissa laajojakin slummialueita on annettu ns. kiinteistökehittäjien vastuulle. Käytännössä valtaosassa tapauksissa tämä on tarkoittanut vuokralaisten häätöä ja rakennusten purkua uusien tieltä. Yleisesti tämä uuden rakentaminen on huomattavasti halvempaa kuin vuokrakasarmien korjaaminen sellaiseen kuntoon, että keskiluokkakin voisi olla niistä kiinnostunut. Tämä voi hyvin käydä myös Tanskassa.


Suurten kaupunkien lähiöt joutuvat tahtomattaan maahanmuuttajien suosioon, koska niistä löytyy vapaa asunto kaikkein nopeiten. Mutta tie sieltä pois on vaikeampaa.

Tästä voidaan olla montaa mieltä haluavatko ongelmalliset mamuryhmät tosiaan pois näistä ghetoista, mutta ainakaan konkreettisia omia valmiuksia harvalla tälläistä ihmisellä on.Mutta periaatteessa olet oikeassa. Suuri osa kantaväestöstä muuttaa lähiöistä sitä mukaa, kun ulkomaalaiset lisääntyvät niissä. Se on ihan totta. Tähän on kuitenkin muitakin syitä, kuin inho heitä kohtaan.

Tuskin kyse on varsinaisesta inhosta, mutta harva sitä haluaa asua alueella, jossa rikollisuus kasvaa, yhteisöllisyys heikkenee ja koulussa oppimistulokset heikkenevät, näin muutaman esimerkin mainitakseni.

Ei tarvitse olla kovinkaan korkeasti koulutettu, huomatakseen, että työ on se paras keino sopeuttaa ulkomaalaiset yhteiskuntaan. Toimettomuus saa ihmiset juuttumaan paikoilleen, oli sitten kysymys maahanmuuttajista, tai kantaväestöstä. Sillä kuten varmasti tiedät, ghettoutuminen koskee myös kantaväestöä. Tosin eniten se iskee sellaisiin, joilla ei ole kielitaitoa, eikä muutenkaan samaa statusta, kuin kanta-asukkaalla.

Työllistämisestä olemme samaa mieltä, mutta jos tulija on pahimmillaan luku- ja kirjoitustaidoton, ei hänelle oikein ole olemassa mitään järkevää työtä länsimaisessa yhteiskunnassa. Valitettavasti on myös huomattu, että monia tulijoita ei edes kiinnosta kouluttautua ja monesti he myös siirtävät tämän arvomaailman lapsilleen. Tästä kertovat karua kieltä toisen ja kolmannen polven mamujen heikompi koulutustaso kantaväestöön nähden.

On myös tunnettua, että ulkomaalaiset hakeutuvat toistensa keskuuteen, riippumatta yhteiskunnallisesta statuksesta. Amerikansuomalaisillakin on jopa kokonaisia paikkakuntia, joilla on suomalaiset nimet, puhumattakaan ruotsalaisista. Vaikka heillä olikin heti kättelyssä töitä, niin eivät he kuitenkaan hajaantuneet. Päinvastoin, he hakeutuivat toistensa seuraan. Meidän maahanmuuttajat eivät ole tietenkään tässä mikään poikkeus.

Tässähän ei ole mitään väärää. Ihmiset tykkäävät asua saman viiteryhmän kanssa kuin itse ovat, toisin kuin jotkut monikulttuurisuusfanaatikot väittävät. Mamughetoissa ongelma vain on se, että mitään kiinnityskohtaa umpäröivään maailmaan ei ole, vaan muodostuu pikkusomalioita ja -irakeja. Jossa eletään kuin Irakissa tai Somaliassa.

Ihan yleisesti ottaen, milloin maahanmuuttopolitiikka on holtitonta?

Siinä vaiheessa kun tulijoita on niin paljon, että he ghettoutuvat ja resurssit eivät riitä heidän integroimiseen yhteiskuntaa. Varsin yksinkertaista, eikö totta.
 

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1031 on: 07. 10. 2010 18:06 »
Olen aina ihaillut miehiä jotka pitävät mitä lupaavat, Pventti and the boys.
veritas odium parit.

Offline Urho

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 686
 • Vasemmiston yhteisvoimaa ja solidaarisuutta
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1032 on: 07. 10. 2010 19:07 »
Pääoikeistopuolue Kokoomus on jäämässä yksin hallituksessa kerjäämiskiellon kanssa, mutta saa oppositiosta tukea Perussuomalaisilta. Näin nyt siis ihmisvihaajat kohtaavat toisensa yhteisessä asiassa, joka jo haiskahtaa fasismilta.

”Hallituspuolueista vihreät ja RKP vastustavat ehdotettua ankaraa kerjäyskieltoa, ja myös keskusta arvostelee esitystä. Oikeusministeriön mukaan esityksen läpimeno voisi kiristää Suomen lainsäädännön yhdeksi Euroopan tiukimmista.”

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1033 on: 07. 10. 2010 19:07 »

Koita vielä vähän tarkemmin lukea. Vastaukseni on kysymykseesi mihin Rasmussen aikoo mamut tunkea. Itse en usko hankkeen onnistumiseen, kuten viestistäni selkeästi kävi ilmi.


Kuten jo kirjoitin, luettu on.
Kysymyksessä ei ole mikään vakava esitys, vaan vaalipuhe.

Quote
Monissa Euroopan ja USA:n suurkaupungeissa laajojakin slummialueita on annettu ns. kiinteistökehittäjien vastuulle.


Tanskan tapauksessa on kysymys suht koht moderneista asunnoista, joita ei pureta, vaan niitä korjataan. Ihan samoin kuin Ruotsissa, 30-40 vuotta vanhoja kiinteistöjä ei pureta, vaan ne korjataan.
Mainitsemiasi asioita on tapahtunut myös Ruotsissa. Esim. ylempänä kirjoittamassani viestissä mainitsin erään alueen, joka muutti muotoaan aika täydellisesti, kun asukkaat saivat maksaa niistä kynnysrahan. Mutta silloin niissä asui paljon ihmisiä, jotka olivat töissä. Ihmisiä, joilla oli tulot. Tanskan tapauksessa näille ihmisille pitäisi löytyä vaihtoehto. Siis suuremmille perheille omakotitaloja ja pienemmille perheille asuntoja hieman paremmilta asuinalueilta. Arvaa kaksi kertaa, suostuvatko tanskalaiset tähän... Sillä totta kai se kuulostaa joissakin piireissä hienolta, kun esitetään gettojen räjäytystä, mutta entäs tosiaankin sitten, kun pitää alkaa sijoittamaan tuhansia ihmisiä asunto-alueille, jotka tänä päivänä ovat lähes täysin kanta-asukkaiden miehittämiä?

Rasmussen puhuu ongelman maton alle siivoamisesta ja hölmöön kansaa menee aina tällainen. Mutta hän ei kerro, missä nämä ihmiset pullahtavat pintaan sitten, jos/kun hän saa tahtonsa läpi.

Quote
Tästä voidaan olla montaa mieltä haluavatko ongelmalliset mamuryhmät tosiaan pois näistä ghetoista, mutta ainakaan konkreettisia omia valmiuksia harvalla tälläistä ihmisellä on.

Myös maahanmuuttajat haluvat elämässään eteenpäin ja monelle heistä oman asunnon ostaminen kuuluu näihin haaveihin. Mutta kuten jo ylempänä annoin ymmärtää, siihen tarvitaan luvat asua maassa, vakituinen työpaikka, vakituiset tulot jne. Tämä on usein täysin mahdoton yhtälö maahanmuuttajalle.Eräs Niqabbia kantava nainen Ruotsissa sanoi, että me puhumme mielellämme demokratiasta, mutta kun asia lyödää pöydälle, meiltä ei sitä löydy. Rinkeby, Tukholman ulkopuolella on sellainen paikka, jossa on demokratia. Siellä vallitsee täydellinen uskonnonvapaus, eikä kukaan kummastele, jos joku kantaa huntua, tai Niqabbia. Mutta menepäs esim. vauraiden ruotsalaisten Östermalmille, siellä Niqabbia kantavaa tuijotetaan hiljaisuuden vallitsessa joka paikassa, puristellaan päätä ja jeesustellaan.

Quote
Tuskin kyse on varsinaisesta inhosta, mutta harva sitä haluaa asua alueella, jossa rikollisuus kasvaa, yhteisöllisyys heikkenee ja koulussa oppimistulokset heikkenevät, näin muutaman esimerkin mainitakseni.

Rikollisuus on aina ongelma  ghettoissa. Olen itse joskus asunut Ristinummella. Ja silloin paikka oli täysin suomalaisten hallussa. Mutta oli siellä rikollisuutta siitä huolimatta. Ghetto aina ghetto.


Quote
Työllistämisestä olemme samaa mieltä, mutta jos tulija on pahimmillaan luku- ja kirjoitustaidoton, ei hänelle oikein ole olemassa mitään järkevää työtä länsimaisessa yhteiskunnassa.


Kaikille löytyy sopiva työ, jos vain halutaan. Mutta suurinta osaa näistä lukutaidottomista ei  edes lasketa maahan työvoimana. On hyvä muistaa, että työvoiman siirtolaisuus ja pakolaisuus ovat kaksi eri asiaa.

Quote
ja monesti he myös siirtävät tämän arvomaailman lapsilleen.

Valitettavasti tätä arvomaailmaa ei tarvitse kenenkään siirtää kehenkään, vaan usein he saavat sen automaattisesti yhteiskunnalta, joka viestittää ensin, että opettele maan tavoille, opettele kieli ja käyttäydy niin kuin maan kanta-asukkaat, niin pääset töihin ja sisään yhteiskuntaan. Sitten kun hän tekee näin, niin voikin huomata nopeasti, ettei tätä tarkoitettukaan vakavasti, vaan tyrkytetään sitä ghettoa ja yleinen mielipide onkin usein, että pysykää siellä vain.

Quote
Tästä kertovat karua kieltä toisen ja kolmannen polven mamujen heikompi koulutustaso kantaväestöön nähden.

Toisen ja kolmannen polven nuorista puhuttaessa ei puhuta enää mamuista, vaan he ovat suomalaisia. He ovat syntyneet Suomessa, käyneet koulunsa Suomessa, he puhuvat  yleensä ulkona suomea, pukeutuvat suomalaisiin vaatteisiin ja usein heillä on myös suomalainen tyttöystävä. Ghetto ja siellä asuminen on usein yhtä kuin heikompi koulutustaso. Näin silloinkin, kun Suomen ghetoissa ei vielä asunut ulkomaalaisia. Muistatko Kapernaumin? Muistan kun minua käskettiin lapsena kiertää se paikka kaukaa.

Quote
Mamughetoissa ongelma vain on se, että mitään kiinnityskohtaa umpäröivään maailmaan ei ole, vaan muodostuu pikkusomalioita ja -irakeja. Jossa eletään kuin Irakissa tai Somaliassa.

Miten niin? Asun itse sellaisen gheton laidassa, jossa lähes 100 prosenttia asukkaista omaa ulkomaalaiset juuret. Mutta ei täällä eletä mitenkään kummallisesti. Vaikka asukkaat koostuvatkin suurelta osaltaan tummaihoisista, niin kyllä täällä ollaan opittu elämään. Ihan samalla tavalla ihmiset lähtevät aamulla töihin, käyttävät yleisiä kulkuneuvoja, käyvät pankissa, postissa, kaupassa, parturissa. En todellakaan näe täällä mitään, joka saisi minut ajattelemaan, että nyt eletään kuin Irakissa, tai Somaliassa.

Quote
Siinä vaiheessa kun tulijoita on niin paljon, että he ghettoutuvat ja resurssit eivät riitä heidän integroimiseen yhteiskuntaa. Varsin yksinkertaista, eikö totta.

Kuten jo ylempänä kirjoitin, tämä ei ole aivan niin yksinkertaista. Joillekin ryhmillle tämä on suuri ongelma aina. Riippumatta siitä, miten suurista määristä puhutaan.
Ja joillekin ryhmille tämä valtava ongelma silloinkin, kun itsellä on asiat kunnossa.
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1034 on: 07. 10. 2010 19:07 »
Pääoikeistopuolue Kokoomus on jäämässä yksin hallituksessa kerjäämiskiellon kanssa, mutta saa oppositiosta tukea Perussuomalaisilta. Näin nyt siis ihmisvihaajat kohtaavat toisensa yhteisessä asiassa, joka jo haiskahtaa fasismilta.

”Hallituspuolueista vihreät ja RKP vastustavat ehdotettua ankaraa kerjäyskieltoa, ja myös keskusta arvostelee esitystä. Oikeusministeriön mukaan esityksen läpimeno voisi kiristää Suomen lainsäädännön yhdeksi Euroopan tiukimmista.”

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/

Miten tosiaankin käy sitten Pelastusarmeijan patojen kanssa? Katoavatko nekin, jos esitys menee  läpi?
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

belurisk

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1035 on: 07. 10. 2010 22:10 »
Pääoikeistopuolue Kokoomus on jäämässä yksin hallituksessa kerjäämiskiellon kanssa, mutta saa oppositiosta tukea Perussuomalaisilta. Näin nyt siis ihmisvihaajat kohtaavat toisensa yhteisessä asiassa, joka jo haiskahtaa fasismilta.

”Hallituspuolueista vihreät ja RKP vastustavat ehdotettua ankaraa kerjäyskieltoa, ja myös keskusta arvostelee esitystä. Oikeusministeriön mukaan esityksen läpimeno voisi kiristää Suomen lainsäädännön yhdeksi Euroopan tiukimmista.”

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/

Miten tosiaankin käy sitten Pelastusarmeijan patojen kanssa? Katoavatko nekin, jos esitys menee  läpi?

Kerjääminenkin on taitolaji.  Sitä nämä ulkomaiset ressukat/piruparat eivät ymmärrä.
Matsemanin kommentti lienee zoukki.  Luvalliset kampanjat ja tuen kerääminen ovat eri juttu.  Esim. malliin SPR, Pelastusarmeija ja keräys tueksi sotaveteraaneille.

Offline Matseman

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 2050
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1036 on: 08. 10. 2010 06:06 »
Pääoikeistopuolue Kokoomus on jäämässä yksin hallituksessa kerjäämiskiellon kanssa, mutta saa oppositiosta tukea Perussuomalaisilta. Näin nyt siis ihmisvihaajat kohtaavat toisensa yhteisessä asiassa, joka jo haiskahtaa fasismilta.

”Hallituspuolueista vihreät ja RKP vastustavat ehdotettua ankaraa kerjäyskieltoa, ja myös keskusta arvostelee esitystä. Oikeusministeriön mukaan esityksen läpimeno voisi kiristää Suomen lainsäädännön yhdeksi Euroopan tiukimmista.”

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/

Miten tosiaankin käy sitten Pelastusarmeijan patojen kanssa? Katoavatko nekin, jos esitys menee  läpi?

Kerjääminenkin on taitolaji.  Sitä nämä ulkomaiset ressukat/piruparat eivät ymmärrä.
Matsemanin kommentti lienee zoukki.  Luvalliset kampanjat ja tuen kerääminen ovat eri juttu.  Esim. malliin SPR, Pelastusarmeija ja keräys tueksi sotaveteraaneille.

Oikeastaan arvasin ja odotin, että joku vastaa näin.
Siis kerjääminen on ok, kunhan se vain tapahtuu meidän omasta toimesta ja siihen on anottu lupa. Siitä emme kuitenkaan pääse mihinkään, että puhumme samasta asiasta, siis kerjäämiestä, joka tapahtuu kadulla.
Ja saa varmaan pummia euroakin kadulla vinettopulloon, jos se tulee vain "oman ongelman" toimesta?

Mutta kyllä nämä ulkomaiset piruparat ymmärtävät. Tällä hetkellä he kerjäävät, koska se ei ole laissa kiellettyä. Sitten jos esitys menee läpi, niin jokaiselle kerjäläiselle ilmestyy jonkinlainen haitari käteen ja sitten esitetään, että katumuusikot pitää kieltää. Siis ulkomaalaiset sellaiset, jotenkin siten, että kotimaiset voidaan sallia...

Mutta vähän vakavammin. Mitä mieltä on uhrata aikaa ja resursseja tälläiseen? Kansa järjestää asian kyllä itse. Jos kansa on sitä mieltä, ettei kerjäläisiä tule elättää, se kävelee sen kupin ääressä kyykkivän mummon ohi, eikä anna mitään. Ja kerjäläiset katoavat automaattisesti katukuvasta. Jos taas kansa tykkää, että kerjäläiselle voi joskus heittää taskunpohjalla lojuvan lantin, niin silloin voimme laskea, että kerjäläiset ovat yksi osa katukuvaa.

Vai onko Suomen kansa tosiaankin niin tyhmää, että tällaisessakin pitää ohjata lainsäädännön voimalla?
Puunsärkijä ja Paskakasa. Tyypillinen kaksikielisen perheen tytär. Katkeroitunut "lund",  suomalaisen naisen kanssa sängyssä epäonnistunut hyväksyjä ja kaiken pahan pienentäjä. Katkera  , koneella päivät istuva pahansuopainen nilviäinen. Kukkulan kuningas

Offline Urho

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 686
 • Vasemmiston yhteisvoimaa ja solidaarisuutta
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1037 on: 08. 10. 2010 20:08 »
Pohjalainen näkymättömästi kokoomuksen asialla

Pääoikeistopuolue Kokoomuksen Pohjalainen lehti jatkoi tänään vihankylvöä kerjäläisiä vastaan. Jo on todellakin ihmisviha mennyt pitkälle, kun kerjäläisiä täytyy suurenrahan ja rikkaiden etujenajan alkaa vihaamaan.

Pohjalainen julistaa, että kerjäämisen kaltainen elämäntapa ei sovi Suomessa. Mutta voi kysyä, että toistentyöllä eläminenkö, joka on perusta kapitalismille? Työläisten työntuloksien varastaminen on síis sallitua kapitalisitisessa Suomessa.

Lehti ei maininnut sanallakaan siitä jutussa, että kokoomus oli yksin hallituksessa kerjäämislain puolesta ja vain oppositiosta äärioikeistoon luetut perussuomalaiset olivat kokoomuksen kanssa samalla linjalla.

eklu

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1038 on: 08. 10. 2010 20:08 »
Suomessa työeläkkeellä olevat ovat jo leipäjonoissa ja ihan pian kerjäämässä nurkilla, kun romanit siivotaan pois niin kuinka tehdään omille kerjäläisille.

Offline Urho

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 686
 • Vasemmiston yhteisvoimaa ja solidaarisuutta
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #1039 on: 08. 10. 2010 20:08 »
Kulutuskulttuuriin ei sovi ryysyläiset, eivätkä muutkaan erilailla elävät ihmiset. Kaikkien on oltava samanlaisia tavaramaailman koristeita. Köyhät ja sairaat pois silmistä nyt rikkailla menee lujaa!