Author Topic: Mamu-uutiset  (Read 655188 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Joona

 • Vakituinen
 • **
 • Posts: 67
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3200 on: 02. 05. 2013 16:04 »
Liian moni poliitikko hallituksessa päästää tänä päivänä sontaa suustaan. Se nähdään mm. Puolueiden vertailututkimuksissa.

Offline Hertta

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 662
 • Monikulttuurisuus on voimaa
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3201 on: 02. 05. 2013 21:09 »
Äärioikeistojakoi ruokaa vain Kreikan kansalaisille

”Kreikan äärioikeistolaisen Kultainen aamunkoitto -puolueen kansanedustaja on yrittänyt pahoinpidellä Ateenan pormestarin Giorgos Kaminisin. Kansanedustaja Giorgos Germenis raivostui siitä, että Kaminis kielsi Kultaista aamunkoittoa jakamasta ruoka-apua, koska ruokaa aiottiin antaa vain Kreikan kansalaisille.
Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan pormestariin kohdistettu isku osui nuoreen tyttöön. Turvamiehet saattoivat ulos Germenisin, joka oli paikallismedian mukaan aseistautunut.
- Nämä ihmiset tuntevat vain väkivallan kielen, pormestari Kaminis kommentoi tapahtunutta televisiossa.

Aiemmin torstaina poliisi käytti kyynelkaasua hajottaessaan noin sadan Kultaisen aamunkoiton tukijan ryhmän, joka oli kiellosta huolimatta saapunut Ateenan keskustan Syntagma-aukiolle jakamaan ruokaa vain kreikkalaisille. Ryhmä ehti jakaa joitakin ruokapakkauksia tarkastettuaan ensin avunsaajien henkilöllisyystodistukset. Puolue jatkoi myöhemmin ruokapakettien jakamista puoluetoimistostaan.

Paikalla oli kolme Kultaisen aamunkoiton kansanedustajaa, muun muassa puolueen tiedottaja Ilias Kassidiaris, joka pahoinpiteli viime kesänä kahta vasemmiston kansanedustajaa suorassa televisiolähetyksessä.
Kultainen aamunkoitto sai viime vuoden parlamenttivaaleissa seitsemän prosenttia äänistä ja 18 sen edustajaa nousi parlamenttiin.”

Suomessa on vastaava puolue Perussuomalainen, joka vastustaa myös vimmatusti mahanmuuttajia. Kultainen aamunkoitto on myös julkisesti natsipuolue.

http://yle.fi/uutiset/aarioikeistoa_arvostellut_ateenan_pormestari_yritettiin_pahoinpidella/6616505

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3202 on: 02. 05. 2013 21:09 »

.

Entä sitten, alkoihan Hurstikin vaatia kelakorttia ruokajonossa, yllättäen jonosta katosi välittömästi tuhatkunta

.

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3203 on: 04. 05. 2013 08:08 »
Oikeuslaitoksemme on taas ollut hyötykäytössä.Mies kuvasi petipuuhat Suomessa - nauha päätyi suvulle Lähi-itään

Julkaistu: 4.5.2013 7:06

Harvinainen perhedraama käsiteltiin käräjäoikeudessa, joka kuitenkin hylkäsi syytteen toteennäyttämättömänä.
Nelikymppinen arabimies väitti joutuneensa sukunsa hylkäämäksi, koska hänen ex-vaimonsa  olisi saanut haltuunsa miehen ja tämän uuden naisen petipuuhista otetun kuvatallenteen ja olisi toimittanut sen miehen sukulaisille Lähi-itään.

Syyttäjä vaati ex-vaimolle tuomiota yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. Naisen väitettiin päässeen miehen tietokoneelle ja tallentaneen muistitikulle sänkysession, jonka mies oli itse kuvannut.

Miehen mielestä mustasukkainen ex-vaimo halusi kostaa ja pisti käsiinsä saaman kuvatallenteen jakeluun miehen sukulaisille Lähi-itään.
 
Sukulaisten tuomio oli julma: suku hylkäsi ja isä jätti miehen perinnöttömäksi.

Kuvanauha oli tehnyt sukulaisiin hämmentävän vaikutelman. Mies valitti käräjillä, että lähipiiri uskoo hänen elättävänsä itsensä tekemällä uuden vaimonsa kanssa Suomessa vain pornoelokuvia.

Tapahtumat kävivät miehen mielenterveydellekin. Mies vaati entiseltä vaimoltaan 13000 euron korvauksia henkisistä kärsimyksistä ja vahingonkorvauksia 4000 euroa.

Miehen uskonnollinen ja vanhoillinen isä sai tapahtuneen vuoksi ahdistushäiriön ja tarvitsi lääkärin apua.

Mies arveli, että ex-vaimon menettelyn taustalla oli kosto.

Ex-vaimo kiisti syyllisyytensä ja filmin levittämisen. Hän myönsi nähneensä filmin kerran.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus totesi perjantaina antamassaan ratkaisussa, että mies on uuden vaimonsa kanssa tehnyt kannettavan tietokoneen tiedostoon yhdessä seksivideon ja että ex-vaimolla oli kopio tallenteesta. Oikeus kuitenkin hylkäsi syytteen ja vahingonkorvausvaatimukset, koska näyttö ei riittänyt.


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288562524691.html

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3204 on: 06. 05. 2013 07:07 »

.

Kulttuurisoituminen on johtanut uusien termien käyttöönottoon - uusimpana "Liikenneraivo"

”Liikenneraivo” iski Helsingin keskustassa

"Helsingin poliisi tiedottaa "liikenneraivosta" johtuneesta pahoinpitelystä Helsingin keskustassa.

Poliisin mukaan henkilöauton kuljettajaa pahoinpideltiin lauantaina iltapäivällä Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun risteyksessä. Tilanne oli saanut alkunsa hieman aiemmin Töölössä, kun auton kuljettaja ei ollut antanut tilaa toiselle autolle, joka oli vaihtamassa kaistaa. Kaistaa vahtamassa olleen auton kuljettaja oli huutanut englanniksi asianomistajalle, mutta tilanteesta oli poliisin mukaan ensin selvitty puhumalla. Kaistaa vaihtamassa ollut auton kuljettaja oli kuitenkin seurannut asianomistajaa keskustaan.

Kuljettajan pysähdyttyä liikennevaloihin keskustassa epäilty oli nousi ulos omasta autostaan ja löi toisen auton kuljettajaa kahdesti kasvoihin. Uhrin noustua autosta oli epäilty poliisin mukaan"

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/58821-poliisi-liikenneraivo-iski-helsingin-keskustassa

.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3205 on: 06. 05. 2013 08:08 »

.

Kulttuurisoituminen on johtanut uusien termien käyttöönottoon - uusimpana "Liikenneraivo"

”Liikenneraivo” iski Helsingin keskustassa

"Helsingin poliisi tiedottaa "liikenneraivosta" johtuneesta pahoinpitelystä Helsingin keskustassa.
.

Tällaisesta en ole vielä kuullut vaikka autoja on Suomessa ollut viimeiset sata vuotta.

Noh sitä saa mitä tilaa.

Olemme tilanneet monikulttuuria ja sitä nyt vain maksamme.   Tämäkin on vasta alkua ja vain lieveilmiö mikä tulee arkipäiväksi
sitten joskus.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3206 on: 06. 05. 2013 11:11 »
Amerikassa jo pitkään ollut ongelmana city couboyt joilta palaa hermo kesäkuumilla liikenneruuhkissa ja otetaan kättäpidempää ja käydään ampumassa hidastelija edestä. Ilmiö ei ole siis uusi kuin meidän lintukodossa.

Mamu uutiset ei puhunut mitään hiljan tapahtuneesta ammuskelussa jonka syynä sukuriidat, ettei vaan olisi jo 500V sitten meille tulleista mamuista joiden kotouttaminen vielä kesken.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3207 on: 06. 05. 2013 22:10 »
Vartija keskeytti katuraiskauksen

Nainen ilmaisi selkeästi, ettei halunnut miehen seuraa ja vaihtoi samalla kadun kulkupuolta. Se ei auttanut. Piinaaja tuli perässä. Mies kävi takaapäin naisen päälle ja riisti uhriltaan housut jalasta ja alkoi kosketella tätä. Nainen yritti epätoivoisesti päästä irtí. Hän potki ja yritti lyödä ahdistajaansa. Hän yritti myös huutaa, mutta mies tukki toisella kädellään hänen suunsa.

Vastaan paneminen kannatti, sillä tapauksella oli silminnäkijä. Läheisellä bensa-asemalla tankkasi vartiointiliikkeen mies autoaan. Hän oli nähnyt, kuinka kadulla kävellyt mies oli yrittänyt tarttua naisesta kiinni, mutta nainen oli torjunut miehen.

Vartija oli tästä havahtuneena ajanut paikan ohi. Hän ei poistunut kuitenkaan kokonaan näköpiiristä vaan seurasi tilannetta taustapeilistä. Yhtäkkiä hän näki miehen hyökkäävän naisen kimppuun. Mies painoi naisen alas kadun varrella pysäköityjen autojen taakse.

Vartija vetäisi autonsa ympäri ja ajoi paikalle. Väliintulo yllätti raiskaajan. Hän pinkaisi pakoon. Poliisi otti miehen kuitenkin vielä saman vuorokauden aikana kiinni.

"Pyysi asuntoonsa"

Tapaus sattui Helsingin Korkeavuorenkadulla lähellä Johanneksen kirkkoa tammikuussa 2012. Uhri oli kävelemässä kotiinsa ravintolaillan jälkeen.

Käräjille asia päätyi vasta nyt. 34-vuotias vantaalainen sai syytteen raiskauksesta.

Syytetty kiisti rikoksen. Miehen mukaan naishenkilö oli tullut kadulla hänen luokseen ja pyytänyt kotiinsa. He olivat kävelleet yhdessä kadulla.

Naisen asuntoon he eivät menneet, sillä 34-vuotiaan mukaan siellä oli ollut tämän poikaystävä. Sen sijaan he olivat istuneet rappukiveykselle ja keskustelleet kosketellen samalla toisiaan.

Syytetyn kertomuksen mukaan nainen yltyi yllättäen huutamaan, kun auto ajoi heidän kohdalleen. Siinä tilanteessa mies toteaa panneensa kätensä naisen suun eteen.

Vangitaan heti

Kiistäminen ei kannattanut, sillä päätöksellään Helsingin käräjäoikeus katsoo rikoksen tapahtuneen. Sen puolesta todistavat sekä naisen uskottava kertomus että vartijan todistus.

Vartijan mukaan hän oli nähnyt osapuolten elekielen, kuullut avunhuudot sekä viime vaiheessa havainnut naisen, jonka housut olivat nilkoissa.

Käräjäoikeus katsoi myös valvontakameratallenteita, joiden kuvien mukaan mies seurasi naista. Mies ja nainen eivät missään vaiheessa kävelleet yhdessä.

Käräjäoikeus katsoi rikoksen raiskaukseksi.

Oikeus tuomitsi Harshwinder Singh Tiwanan kahden vuoden ja kolmen kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Syyttäjän vaatimuksesta oikeus määräsi Tiwanan heti vangittavaksi. Tuoreeltaan hän ehti istua telkien takana vain pari päivää.

Uhrilleen Tiwanan tulee maksaa 300 euron kipukorvaus ja 4 000 euron korvaus kärsimyksestä.

Käräjäoikeuden perjantaina antama päätös ei ole vielä lainvoimainen.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013050616982322_uu.shtml

toisen luokan kansalainen

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3208 on: 07. 05. 2013 07:07 »
Syytetty kiisti rikoksen. Miehen mukaan naishenkilö oli tullut kadulla hänen luokseen ja pyytänyt kotiinsa. He olivat kävelleet yhdessä kadulla.

Naisen asuntoon he eivät menneet, sillä 34-vuotiaan mukaan siellä oli ollut tämän poikaystävä. Sen sijaan he olivat istuneet rappukiveykselle ja keskustelleet kosketellen samalla toisiaan.

Tyypillinen piirre näissä tapauksissa on aina tämä, kun mamu kertoo, että nainen halusi seksiä ja hän, mamu, on uhri, kuten mamut selittävät kaikissa muissakin asioissa, että he ovat uhria ja suomalaiset ovat valehtelijoita ja rasistisikoja

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3209 on: 07. 05. 2013 10:10 »
Syytetty kiisti rikoksen. Miehen mukaan naishenkilö oli tullut kadulla hänen luokseen ja pyytänyt kotiinsa. He olivat kävelleet yhdessä kadulla.

Naisen asuntoon he eivät menneet, sillä 34-vuotiaan mukaan siellä oli ollut tämän poikaystävä. Sen sijaan he olivat istuneet rappukiveykselle ja keskustelleet kosketellen samalla toisiaan.

Tyypillinen piirre näissä tapauksissa on aina tämä, kun mamu kertoo, että nainen halusi seksiä ja hän, mamu, on uhri, kuten mamut selittävät kaikissa muissakin asioissa, että he ovat uhria ja suomalaiset ovat valehtelijoita ja rasistisikoja

Moniosaamista mutta tuli kalliiksi.  Neljällä tonnilla olisi saanut pienellä kärsivällisyydellä useammankin kerran ja sisätiloissa.
Nyt ei yhtään kertaa.  Ilmeisesti miekkonen oli jo ehtinyt saada Suomen kansalaisuuden koska puhutaan "vantaalaisesta."

Tässä olisi lakialoite, että Suomen kansalaisuuden saisi ensiksi koeajalle ja jos syyllistyy rikokseen niin sen menettää automaattisesti.  Niin ja tietysti karkoitus sinne mistä on tullutkin.  Niin ja jos kaiken sen lisäksi, että saa ilmaisen ulkomaanlennon, tekee "kakkahyökkäyksen" niin kai siitä jotenkin tulisi "palkita."

Neuvostoliittoon hyökänneet Saksalaiset syötettiin kaalikeitolla ja sitten kävelytettiin pitkin katua jotta kansa näki ihan konkreettisesti  millaisia "kakkahousuja" heitä vastassa oli.  "Kakkahousut" häädettiin takaisin sinne mistä tulivat.

Kansa katseli nenää pidellen vierestä.
 
« Last Edit: 07. 05. 2013 10:10 by Kari Lajunen »
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3210 on: 15. 05. 2013 14:02 »
Muoviyrityksen omistajille tuomio ihmiskaupasta

15.05.2013 13:18 (Päivitetty: 15.05.2013 15:00)

Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut uusikaarlepyyläisen muovialan yrityksen vietnamilaiset omistajat ihmiskaupasta kahdeksi ja puoleksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

61-vuotias nainen, Mai Hyunh Ngyuenin, ja 62-vuotias mies, Trung Tan Phanin tuomittiin 2 vuodeksi ja 6 kuukaudeksi ehdottomaan vankeusrangaistukseen ihmiskaupasta ja törkeästä kavalluksesta. Lisäksi 35-vuotias mies tuomittiin pahoinpitelystä 70 päiväsakkoon. Kaikki tuomitut ovat uusikaarlepyyläisiä.

Ihmiskaupan uhreiksi joutuneet yli 20 vietnamilaista työntekijää ovat TEAMin jäseniä.

Lisäksi omistajat tuomittiin maksamaan korvauksia törkeästä kavalluksesta yhteensä vajaat 200 000 euroa. Kavallukset tapahtuivat pankkitilien kautta. Kielitaidottomille työntekijöille avattiin palkkatilin lisäksi toinen pankkitili, jonne omistajat siirsivät työntekijöidensä varoja.

Ihmiskaupan uhrit saivat lisäksi kukin kärsimyksistään korvauksia. Summat vaihtelevat 5 000:sta 30 000 euroon.

Koko tapahtumavyyhti sai alkunsa vuonna 2009, kun Nykarleby MTA-Montering Ab:n omistajan poika kohteli väkivaltaisesti töistä myöhästynyttä työntekijää. Poliisi tutki asiaa aluksi pahoinpitelynä, mutta pian kaiken takaa alkoi paljastua isompi ihmiskauppavyyhti. Omistajan poika tuomittiin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä sakkoihin.

Tuomio toteutui lähes kokonaan syyttäjän vaatimalla tavalla. Tuomituilla on viikko aikaa kertoa, ovatko he tyytymättömiä käräjäoikeuden päätökseen. Jos ovat, heillä on kolme viikkoa aikaa valittaa päätöksestä hovioikeuteen.

Tapauksesta on laitettu vuonna 2010 vireille myös vaatimus palkkasaatavista työntekijöille kolmelta viimeiseltä kuukaudelta. Asiaa aletaan käsitellä, kunhan oikeudenkäynti ihmiskaupasta on lopullisesti saatu päätökseen.


http://www.pohjalainen.fi/uutiset/poliisiuutiset/muoviyrityksen-omistajille-tuomio-ihmiskaupasta-1.1389197

Offline S-K Eptikko

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 20
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3211 on: 15. 05. 2013 14:02 »
Valkoinen pako on tosiasia Helsingissä ja pian myös Vaasan Gerbyn Pikipruukin asunnoista:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/111692-%E2%80%9Dvalkoisten-pako%E2%80%9D-helsingissa-tata-perheet-pelkaavat

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3212 on: 15. 05. 2013 14:02 »
Valkoinen pako on tosiasia Helsingissä ja pian myös Vaasan Gerbyn Pikipruukin asunnoista:

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/111692-%E2%80%9Dvalkoisten-pako%E2%80%9D-helsingissa-tata-perheet-pelkaavat

Se ei saisi olla näin.  Liiallinen vastaanotto kusee omaan nilkkaan.  Se aiheuttaa epäsopua ja muukalaisvihaa.  Tästä selvittäisiin kunnialla hajasijoittamalla pakolaisia eri kuntiin.

Sitten ihmetellään kun syntyy patriootteja ja rasismia ja muukalaisvihaa.  Voi hyvää päivää.
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Henry Eklund

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1871
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3213 on: 15. 05. 2013 18:06 »
Olen päivittäin pysähtynyt tohon Ollenpolun taloon ja kaikki sairaseläkeläiset tai pitkäaikais työttömät muuttaisi heti pois mutta ei ole rahaa takuuvuoriin ja muihin kuluihin, yksi vanha invalidi sanoi ettei taida olla muuta ulospääsyä kuin sytyttää talo palamaan. On surullista katsoa tämmöistä henkilöä silmiin kun sanoi ettei ole rahaa hakea apteekista lääkkeitä ja somput ajelee taksilla yksityislääkärille, sanoin et vie koiran kotiin ja käyn kaupassa ja ostin jotain soppapurkkeja, leipää, voita ja juustoa ja vein kassin hänelle. Olisitte nähneet hänen silmänsä ja kyseinen henkilö ei juo alkoholia ollenkaan, sai ny vajaan viikon edes syödä. Minä en voi moista hyväksyä ja naapurissa on minulle tarjottu kaffeeta ja pullaa ja näkee ettei oikein rahaa olis siihen pullaan joten olen sanonut et tuun kahenkymmenen minuutin päästä pulla pussin kanssa.
Kipu kasvattaa muttei opeta elämään kunnolla.

anna vuorinen

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3214 on: 17. 05. 2013 20:08 »
Henry, sinulla on sydän paikallaan, kiitos kun autat. Tämä on tätä päivää, oman maan kansalaiset näkee nälkää, en tiedä kenen päättäjän idea on tuhota suomi, hallitsemattomalla maahanmuutolla.
Älytön hyysääminen ja rahan syytäminen ilman että pitää mitään tehdä vastineeksi, kyllä tämä on hullujenhuone meininkiä.
Suomalaisilla on ihme tyyli, oman maan kansalaiset saa vaikka kuolla nälkään kunhan mamulla on hyvät oltavat, voi hyvät hyssykät.:D

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3215 on: 18. 05. 2013 08:08 »
Terveydenhuolto suomessa kärsii kroonisesta resurssi- ja rahapulasta.


TS: Suomessa tehdään vuosittain kymmeniä "neitsyysleikkauksia"

Lauantai 18.5.2013 klo 09.27

Suomessa tehdään vuosittain kymmeniä immenkalvon korjausleikkauksia, kirjoittaa Turun Sanomat.

Leikkaukseen hakeutuu pääasiassa nuoria maahanmuuttajataustaisia naisia. Maahanmuuttajanaisia tukevan Monika-Naiset-järjestön mukaan leikkaukseen hakeutuva nainen on usein menossa järjestettyyn avioliittoon ja tulee hyvin patriarkaalisesta kulttuurista.

Järjestön voimavarakeskuksen johtaja Natalie Gerbert kertoo lehdelle, että usein syy korjausleikkaukseen on väkivallan uhka tai häpeä. Osa leikkaukseen haluavista on raiskattu.

Monika-Naiset ja Ihmisoikeusliitto korostavat, että leikkauksen ei tulisi olla ratkaisu naisiin kohdistuvaan väkivallan uhkaan, vaan sitä pitää torjua vaikuttamalla asenteisiin.

Leikkauksia tekee Suomessa muutama yksityinen lääkäriasema.

Lähde: Turun Sanomat


http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013051817033660_uu.shtml

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3216 on: 18. 05. 2013 09:09 »
Tälläiset järjettömyydet kuuluvat sarjaan sirkustelua ja ihmetellä täytyy kuinka tämä sallitaan , hyvä osoitus kuinka ei sopeuduta meidän oloihin ja pidetään ja eletään omien lakien mukaan . Kovin ovat tarkkoja noissa asioissa , minulle on kyllä muodostunut sellainen kuva heikäläisten tarkkuudesta , että naidaan vaikka aidan seipäitä paremman puutteessa niin monen kirjavaa uutisointia on heidän toimistaan saatu vuosien varrella.
veritas odium parit.

anna vuorinen

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3217 on: 19. 05. 2013 10:10 »
Aika huvittavaa, neitsyysleikkaus, kun tässä hymylehdestä juuri luin kun Anneli Auerin " hyväksikäytetyille" lapsille lääkärin mukaan on " kasvanut" immenkalvo uudelleen.
Ja siitä on oikein lääkärin lausunto, millä perusteella Auer tuomittiin.
Niin mihinkä näitä neitsyysleikkauksia sitten tarvitaan?

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3218 on: 20. 05. 2013 09:09 »
Näyttää olevan naapurimaan poliisi hieman hämillään kun pyytävät yleisön apua tuntomerkeissä, minä pystyn ne kyllä antamaan vaikka vettä onkin välissä.
Iltalehti : Ruotsalaislehdet kertovat noin 40 nuoren mellakoineen Husbyssä Länsi-Tukholmassa maanantain vastaisena yönä. Ketään tekijöistä ei oltu aamuun mennessä saatu pidätettyä.
 
Nuoret sytyttivät autoja tuleen ja kivittivät poliisia. Kolme poliisia loukkaantui. Lisäksi noin 50 ihmistä jouduttiin evakuoimaan kodeistaan, kun mellakoijat sytyttivät autotallin tuleen aamukahden maissa. Asukkaat pääsivät palaamaan taloon muutaman tunnin kuluttua.

Levottomuudet alkoivat iltakymmeneltä ja jatkuivat koko yön ajan. Aftonbladet-lehden mukaan autoja poltettiin jopa satakunta.

Tukholman poliisin tiedottaja Lars Bystrom kertoo Expressenille, että poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tekijöistä. Ketään mellakoijista ei oltu aamuun mennessä saatu pidätettyä ja levottomuuksien pelätään jatkuvan.
veritas odium parit.

Offline Lauri Karppi

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 448
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3219 on: 20. 05. 2013 14:02 »
Levottomuudet alkoivat iltakymmeneltä ja jatkuivat koko yön ajan. Aftonbladet-lehden mukaan autoja poltettiin jopa satakunta.
videota
http://www.youtube.com/watch?v=cVEi5GJDHdo

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3220 on: 20. 05. 2013 15:03 »
Näyttää olevan naapurimaan poliisi hieman hämillään kun pyytävät yleisön apua tuntomerkeissä, minä pystyn ne kyllä antamaan vaikka vettä onkin välissä.
Iltalehti : Ruotsalaislehdet kertovat noin 40 nuoren mellakoineen Husbyssä Länsi-Tukholmassa maanantain vastaisena yönä. Ketään tekijöistä ei oltu aamuun mennessä saatu pidätettyä.
 
Nuoret sytyttivät autoja tuleen ja kivittivät poliisia. Kolme poliisia loukkaantui. Lisäksi noin 50 ihmistä jouduttiin evakuoimaan kodeistaan, kun mellakoijat sytyttivät autotallin tuleen aamukahden maissa. Asukkaat pääsivät palaamaan taloon muutaman tunnin kuluttua.

Levottomuudet alkoivat iltakymmeneltä ja jatkuivat koko yön ajan. Aftonbladet-lehden mukaan autoja poltettiin jopa satakunta.

Tukholman poliisin tiedottaja Lars Bystrom kertoo Expressenille, että poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tekijöistä. Ketään mellakoijista ei oltu aamuun mennessä saatu pidätettyä ja levottomuuksien pelätään jatkuvan.

Kulttuurisoituminen meneillään parhaillaan ja veronmaksajia jouduttiin evakuoimaan kulttuurinlevityksen tieltä

<a href="http://www.youtube.com/v/o0gDnj344lE?autohide=1&amp;version=3" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/o0gDnj344lE?autohide=1&amp;version=3</a>

.

anna vuorinen

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3221 on: 20. 05. 2013 19:07 »
Tässä hetki sitten kertoi japanilaispariskunta, heidän autonsa ikkunat oli rikottu olympiassa, ja iltaisin siellä ei kannata liikkua, tulee ongelmia, ovat ns. Kunnon työssäkäyviä ihmisiä, kehotin muuttamaan pois, mihinkä ja mistä saisi asunnon, oli vastaus. Niinpä.
Ei ole kaukana ruotsissa tapahtunut sessio täältäkään.
Uskon että aika nopeastikin.

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3222 on: 20. 05. 2013 20:08 »
Tässä hetki sitten kertoi japanilaispariskunta, heidän autonsa ikkunat oli rikottu olympiassa, ja iltaisin siellä ei kannata liikkua, tulee ongelmia, ovat ns. Kunnon työssäkäyviä ihmisiä, kehotin muuttamaan pois, mihinkä ja mistä saisi asunnon, oli vastaus. Niinpä.
Ei ole kaukana ruotsissa tapahtunut sessio täältäkään.
Uskon että aika nopeastikin.

Käyn Olympiassa lähes kerran viikossa ja olen oppinut olemaan varovainen. 
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

Offline Timo Rintamäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1386
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3223 on: 20. 05. 2013 21:09 »
Olympiakorttelia kauhistellessa pitäisi varmaankin yksilöidä tarkemmin tekijät. Mahtanevatko tekijät välttämättä olla Olympiakorttelin asukkaita. Voihan tekijöinä vaikka olla maahanmuuttajia vihaavat rasistit. Auton ikkunan hajoittajat voivat olla vaikka skinheadjengi.
« Last Edit: 20. 05. 2013 22:10 by Timo Rintamäki »

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3224 on: 20. 05. 2013 22:10 »
Timo, ajatusleikinhän voi kääntää päälaelleen. Vähän niin kuin puukkokahnauksessa Jyväskylässä, jossa nationalistit yrittivät tunkea aseistettuina tilaisuuteen.

Eli maahanmuuttajat jo olemassaolollaan provosoivat nationalisteja ja siksi nationalistien on näytettävä maahanmuuttajille miten vaikkapa väärin pysäköidyille autoille tehdään. Syyhän on siis nationalistisen ajattelutavan mukaan pelkästään maahanmuuttajien.
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline Timo Rintamäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1386
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3225 on: 20. 05. 2013 22:10 »
Olen asunut Olympiakorttelissa, että olin niitä kauhistuttavia Olympiakorttelin asukkaita, joiden takia pitää istua autossa ikkunat huolellisesti ylösruuvattuina. Tunne on kuin Kolmårdenin eläintarhassa.

Kolmårdenin eläintarhan erityispiirteenä oli, että vierailijat saivat ajaa omissa autoissaan vapaana kulkevien eläinten keskellä.
« Last Edit: 20. 05. 2013 23:11 by Timo Rintamäki »

Offline Lauri Karppi

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 448
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3226 on: 20. 05. 2013 22:10 »
Luin ruotsin mellakoista uutista:
http://www.thelocal.se/48006/20130520/#.UZqZu6KBk7F

ja samalla osui silmääni toinenkin huolestuttavan näköinen uutinen
http://www.thelocal.se/48008/20130520/#.UZqaY6KBk7E
Miehen epäkohtelias käytös uskontoon vedoten ansaitsi hänelle korvaukset kun häntä ei otettukaan töihin käytöksensä johdosta.

Offline Timo Rintamäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 1386
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3227 on: 20. 05. 2013 23:11 »
Tässä hetki sitten kertoi japanilaispariskunta, heidän autonsa ikkunat oli rikottu olympiassa, ja iltaisin siellä ei kannata liikkua, tulee ongelmia, ovat ns. Kunnon työssäkäyviä ihmisiä, kehotin muuttamaan pois, mihinkä ja mistä saisi asunnon, oli vastaus.

Tässä kertomuksessa siis uhrina oli Olympiakorttelin asukkaat. Että siis pelkästään Olympiakorttelissa asuminen tuottaa tälläisiä ongelmia. Ongelmien aiheuttajat olisi mielenkiintoista tietää. Että ovatko he asukkaita vai ulkopuolisia.
« Last Edit: 20. 05. 2013 23:11 by Timo Rintamäki »

Offline Lauri Karppi

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 448
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3228 on: 20. 05. 2013 23:11 »
Kirjoitin huomioitani Ruotsin mellakoista blogin muotoon

http://lkarppi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/140696-ruotsin-mellakoista-uutisoinnista-ja-maahanmuutosta

Quote
Naapurimaastamme Ruotsista, sen pääkaupungista Tukholmasta tulee karuja uutisia ja kuvia. Katso vaikkapa nämä:

http://www.thelocal.se/images/gallery/3076/28579.443.302.jpg
http://www.thelocal.se/images/gallery/3076/28580.443.295.jpg
http://www.thelocal.se/images/gallery/3076/28583.443.663.jpg
http://youtu.be/WL1xCPT75t8
http://www.youtube.com/watch?v=cVEi5GJDHdo

Ja tämä siis jo ensimmäisenä yönä. Poliiseja on loukkaantunut, kymmeniä tai satoja autoja on poltettu, kymmeniä ikkunoita rikottu. Internetissä on video jossa nuorisojoukko potkii poliisia jonka ruotsin poliisi vahvistaa oikeaksi.

Mistä tämä lähti liikkeelle? Mies uhkasi poliisia veitsellä, poliisi ampui miestä ja mies menehtyi. Mies oli ilmeisesti maahanmuuttajataustainen, sillä nyt nimenomaan kovin tummahipiäinen joukko käyttää tätä tilaisuutta hyväkseen ja riehuu, osoittaa olevansa lain yläpuolella ja ottavansa tilan haltuunsa.

Juuri nyt Expressen lähettää livekuvaa tulipaloista, eli toinen levottomuuksien yö on käynnistymässä:
http://www.expressen.se/nyheter/live/primetime/fokus-pa-husby-i-kvallens-primetime/


Katsotaanpa sitten mitä suomalainen media kertoo meille:

"Nuorisojoukot ja poliisi ovat ottaneet yhteen Husbyn kaupunginosassa Tukholmassa"

http://yle.fi/uutiset/nuoret_heittelivat_poliisia_kivilla_ja_polttivat_autoja_tukholmassa/6649553

"Tukholmassa Husbyn lähiössä on puhjennut levottomuuksia"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013052017042727_ul.shtml

"naamioituneiden nuorten ja mellakkapoliisin välille on syntynyt useita yhteenottoja"
http://www.hs.fi/ulkomaat/Tukholman+Husbyn+l%C3%A4hi%C3%B6ss%C3%A4+j%C3%A4lleen+autoja+tulessa/a1369017827553

Näistä voisi medialukutaidoton ymmärtää, että ihan perusruotsalainen nuoriso siellä nyt on jostain syystä levottomana.

YLE kuitenkin vihjaa yhden kerran riehujien kulttuurisesta taustasta:
"Poliisiakin syytetään ylilyönneistä, muun muassa rasistisesta nimittelystä."
http://yle.fi/uutiset/tukholman_yollista_rahakkaa_yritetaan_estaa_toistumasta/6651044


Ongelman juurisyy on tietysti se, että Ruotsissa on maahanmuutto hoidettu huonosti. Maahanmuuttajat eivät ole kotoutuneet, heitä on otettu vastaan paljon suurempia määriä kuin mitä on ollut mahdollista kotouttaa, ja he ovat tuoneet mukanaan oman heimokulttuurinsa ja nyt ylläpitävät sitä. Heidän kulttuurinsa ei ole yhteensopiva omamme kanssa, ja se näkyy juuri tällaisina ylilyönteinä. Samanlaista on tapahtunut aiemmin myös muissa Euroopan maissa, kuten Englannissa ja Ranskassa. Sielläkin poltettiin autoja, ja maahanmuuttajataustainen nuoriso mellakoi.

Suomessa ei ole vielä tarvinnut katsella tällaisia uutisia, ja toivottavasti ei tarvitsekaan. Muistan muuten elävästi sen kun Alexander Stubb oli Vaasan keskustan kauppakeskuksessa, Rewell Centerissä ennen 2011 eduskuntavaaleja puhumassa, ja kysyin häneltä mikrofonin välityksellä, eikö hän näe mitään ongelmia nykyisessä maahanmuutossa. Vastaus oli, että hänellä itsellään on vaimo toisesta maasta, ja vienti on sitä ilmaa mitä Suomi hengittää.

Näemme asian ilmeisesti hiukan eri kulmasta. Minusta palavat lähiöt eivät ole mikään vientivaltti, tai edellytys sille että voimme tehdä kauppaa ulkomaille. Toivon ja teen myös kaikkeni osaltani kunnanvaltuutettuna, että tällaisia uutisia ei tarvitsisi ainakaan Vaasasta koskaan lähettää.

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3229 on: 21. 05. 2013 05:05 »
Sitä mitä mamut edellä Ruotsissa, sitä kantasuomalaiset perässä Suomessa:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013052117042988_uu.shtml
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline Kari Lajunen

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 7818
 • Gender: Male
 • Kerro tästä foorumista mahdollisimman monelle.
  • View Profile
  • Oivakaihdin Oy
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3230 on: 21. 05. 2013 07:07 »
Uutisointi ei jostan syystä huomaa, kyseessä olevan ulkomaalaistaustaisten "joukossa tyhmyys tiivistyy" -ilmiön. 
Helin huomasi sen heti ja minäkin.  Riittää kun vain katsoo yhden rettelöitsijän videon.

Tämä on seurausta siitä kun pakokaisia haalimalla keskitetään.

Tämä on kuin aito kristallipallo mistä voi nähdä tulevan ja vielä pahinta on se, että sitä ei katsota.  Mitä muuta voimme edes toivoa näkevämme tulevaksi tapahtumaksi.  Siis tämähän on ainutlaatuinen mahdollisuus joka vain odottaa tuloansa meille.  No onneksi ne alkavat ensin Helsingistä.  Mutta sitten ne voivat ollakin jo täällä.

Mikä ihme siinä on kun meillä on toinen vaihtoehto niin sitä ei käytetä kun vielä olisi hyvin aikaa?  Toinen vaihtoehto on hajasijoitus.

Joku "valopää" huomaa varmaan kohta, että "mutta mutta eiväthän kaikki kunnat ota pakolaisia niin eihän niitä voi niihin sijoittaa"

Ihan fiksusti huomattu ja miksiköhän ne eivät ota?  No tietysti siksi kun on pari kuntaa jotka munaavat ja ottavat vaikka voisivat kieltäytyä.  Jos kaikki kunnat kieltäytyisivät niin siitä olisi ilmiselvä seuraus.  Se olisi kuntien pakkosijoitus.  Nyt valtio ei voisi muuta kuin jakaa pakolaisia pakkokeinoin eri puolille valtiota niihin satoihin kuntiin mitä meillä piisaa.

Silloin ei syntyisi "joukossa tyhmyys tiivistyy" -ilmiötä.

Ilmainen pullakahvi sille ensimmäiselle joka pystyy kumoamaan väitteeni.
« Last Edit: 21. 05. 2013 07:07 by Kari Lajunen »
Lähetä tieto tästä ketjusta henkilölle jota arvelet sisällön kiinnostavan ja kavereillesi alareunan "Lähetä Aihe" nappulasta.  Tämä on ainoa keino kertoa tästä foorumista.

anna vuorinen

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3231 on: 21. 05. 2013 08:08 »
Timo rintamäki, et varmaankaan ole huomannut millainen rasismi toisiaan kohtaan ulkomaalaisilla vallitsee, kyllä minä tiedän sen, esim. Monet ulkomaalaiset eivät ymmärrä nyt tätä vaasan politiikkaa, kaikki vaan tänne meininki ja monet voi huonosti, kyllä täytyy töitä järjestää jokaiselle vaikka risusavotta, toimettomuus järjestää ilkivaltaa ja rikoksia.
Antoivat ymmärtää auton hajoittaneen nimenomaan ulkomaalaiset .
Niin, miksi et enään asu olympiassa. :D

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3232 on: 21. 05. 2013 08:08 »
On vain ajan kysymys koska alkavat meuhkata Suomessa , ja olemmehan saaneet kyllä jo esimakua . Kummallinen näytelmä on nyt käynnissä sairaalassa johon saapui puolivuotta sitten ulkomaalaisia hoitajia , no nyt suurin osa on jo häipymässä joten eipä ollut ainakaan tuosta porukasta paikkaamaan työvoimapulaa. Ihmeellistä ettei tänne työn perässä tulevat viihdy ja taas toisaalta notkujista ei päästä eroon millään konstilla. Viimevuoden puolella maalattiin näin ruusuisia kuvia tulevista hoitajista YLE: Espanjassa työttömyys on kovaa. Vaikka töitä olisikin, palkkaa ei voida maksaa ja palkkoja on leikattu. Nuoret espanjalaiset sairaanhoitajat ovat kokeneet, ettei lomasijaisuuksien ja pätkätöiden varaan voi rakentaa hyvää elämää. Osalle Suomi voi olla pysyvämpikin ratkaisu.

- Ehdottomasti työnantaja haluaa ottaa pysyvästi työntekijöitä tänne. Myös tulijat tulivat hakemaan pysyvää työtä, kertoo rekrytointiprojektin päällikkö Riitta Lehtisalo Vaasan työ- ja elinkeinotoimistosta.
veritas odium parit.

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3233 on: 21. 05. 2013 09:09 »
Kyllä kantasuomalaisetkin osaa

http://asem.anarkismi.net/
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3234 on: 21. 05. 2013 09:09 »
Nyt täytyy huomioida , että paljon rikoksia laitetaan kantasuomalaisten tekemisiksi vaikka todellisuudessa tekijä on mamu joka on saanut kansalaisuuden  ja sehän ei hänestä tee suomalaista . Nyt puhutaan aivan eri kokoluokan asioista jos joku puhkoo autonrenkaan ja toisaalta joukkomellakat jossa kukaan ei ole turvassa , ja kuka tietää voihan tuo renkaanpuhkoja olla mamutaustainen .
veritas odium parit.

Offline herkkoo

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 7443
 • Gender: Male
  • View Profile
  • Email
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3235 on: 21. 05. 2013 09:09 »
Kyllä kantasuomalaisetkin osaa

http://asem.anarkismi.net/

Mielenkiintoista että make ei ilmaissut Kyllä ME kantasuomalaisetkin osataan vaan haluaa jotenkin apartheidmaisesti  erottautua?

Tuossakaan ei muuten poltettu yhtäkään autoa eikä ketään veronmaksajia tarvinnut evakuoida omista asunnoistaan

.

Eikka

 • Guest
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3236 on: 21. 05. 2013 09:09 »
Mielenkiintoista että make ei ilmaissut Kyllä ME kantasuomalaisetkin osataan vaan haluaa jotenkin apartheidmaisesti  erottautua?

Eikös make asu ja oleile ruotsissa? Vai mitä Toveri Magnus?

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3237 on: 21. 05. 2013 10:10 »
Herkkoolle:

Juu, vaikka olen kantasuomalainen, en näe kuuluvani tuohon ME kantasuomalaiset jengiin. Ei tulisi mieleenkään vahingoittaa toisen omaisuutta, vielä vähemmän vahingoittaa toista ihmistä. En kuulu esim. kantasuomalaisten alaryhmään, vaimonhakkaajat tai raiskaajat.

Ruotsissa alkusysäyksen antoi ihmisen kuolema. Enkä yhtään epäile, etteikö kantasuomalaisten Smash asem ryhmä voisi reagoida polttamalla autoja tai vastustamalla virkavaltaa samoin tavoin.

Ja kyllä kantasuomalaisista löytyy tarvittaessa paljonkin vastaavia esimerkkejä:
http://www.pohjalainen.fi/uutiset/poliisiuutiset/mies-puukotti-naapurin-auton-1.1392421

Ja Eikalle. En asu Ruotsissa, vaikka sitä jostain syystä jatkuvasti arvelet ja muuntelet nimimerkkiäni ruotsinkieliseksi. :)  vaasalainen, suomenkielinen ja asun Vaasassa :) ja olkoon nimeni sinulle vaikka Magnus, jos se sinua niin kovasti kiihottaa.

Lisäys:
Jos tällä kantasuomalaisella olisi ollut taskut, joissa tilaa sytkärille tai tulitikuille, niin olisi varmaankin yrittänyt poliisiauton tuhopolttoa
http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20130521024844936_v0.shtml
« Last Edit: 21. 05. 2013 10:10 by make »
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist

Offline Lauri Karppi

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 448
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3238 on: 21. 05. 2013 12:12 »
maken mielestä se, että jollakin suomalaisella häiriköllä olisi voinut olla sytkärikin, on suoraan rinnastettavissa tähän?

http://www.dagbladet.no/2013/05/20/nyheter/husby/stockholm/opptoyer/27267831/
-> «allah akhbar, politiet løper!»

http://www.dn.se/sthlm/bilar-i-brand--stenkastning-mot-brandkar-och-polis
http://www.dn.se/sthlm/flera-gripna-i-husby
http://www.dn.se/sthlm/sju-poliser-lindrigt-skadade

Offline make

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 1882
 • “Intolerance is a species of violence" M Gandhi
  • View Profile
Vs: Mamu-uutiset
« Reply #3239 on: 21. 05. 2013 12:12 »
En minä noitakaan juttuja hyväksy. Mielestäni usein maahanmuuttovastaiset yleistävät, liioittelevat ja jopa valehtelevat ulkomaalaisten tekemistä rikoksista. Ja surkeaksi asian tekee, että samaan aikaan maahanmuuttovastaiset ummistavat silmänsä, jos kysymyksessä on kantasuomalainen. Eipä maahanmuuttovastaisia näytä kiinnostavan yhtään vaikkapa kantasuomalaisen parisuhdeväkivallan vähentäminen, vaikka siihen kuolee ja raiskataan moninkertaisesti enemmän kuin maahanmuuttajat tekevät. Eikä näytä kiinnostavan minkään muunkaan väkivallan poistaminen. Tälläkin palstalla maahanmuuttovastaiset puolustelivat nationalistien oikeuksia mennä aseistautuneina kirjastoon.
“People who prefer to believe the worst of others will breed war and religious persecutions while the world lasts.”
― Dorothy L. Sayers, The Letters of Dorothy L. Sayers: 1899-1936: The Making of a Detective Novelist