Author Topic: Maahanmuuttopolitiikkamme  (Read 526107 times)

0 Members and 75 Guests are viewing this topic.

Offline Valittu

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 372
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2080 on: 06. 03. 2010 20:08 »

muuttuneet ylevistä aatteista hurmoshenkisiksi fundamentalistisiksi uskonnoiksi ovat; VIHREÄ AATE, HUMANITÄÄRINEN MAAHANMUUTTO JA ILMASTONMUUTOS.

-------------

Voihan Valittu. Muutto itsessään ei ole uskonto, eikä vihreys ja ilmastouskonto, vaan ne jotka fundamentalistisesti niitä kaikilta kanssaihmisiltäkin vaativat.


Vaatikos Valittu kaikkia muita hyväksymään omat näkemyksensä ainoina oikeina totuuksina tai menettelytapoina?

Juuri tuollaisella huutelulla tuuleen pääsee A-luokalle. Ensiksi väitetään että joku on uskonto ja sitten kun sille kysyy perusteluita niin ei vaiskaan...

Vastauksena tuohon kysymykseen: En missään tapauksessa pidä omia näkemyksiäni ainoina oikeina totuuksina. Jos näin tekisin niin turhahan olisi keskustellakaan kenenkään kanssa. Muutan koska tahansa näkemyksiäni kun löydän väkevämmät argumentit.

Siitähän täällä viime viikkoina on taitettu peistä, onko pelkät perustelemattomat väitteet tai vaikka kansaryhmän leimaamiset totuuksia.

Jotta keskustelusta voisi tulla hedelmällistä ja muuttaa laajemmin käsityskantoja (ainakin minun) olisi uusien näkemysten perustuttava todennettaviin faktoihin. Täällä esiintynyt argumentointi, josta sinä olet oiva esimerkki, on ollut usein ennakkoluulojen levittelyä ja/tai rasistista propagandaa.

- - - - - - -
syntymäni on suurempi ihme kuin kuolemani - kiitos kun valitsit minut

Offline Valittu

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 372
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2081 on: 06. 03. 2010 22:10 »
Tässä hieman tietoa  Suomen romaneista

Suomen romanit
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_romanit

Kulttuurinsa kapinallinen
Suomen mustalaisista puhutaan julkisuudessa vähän. Heimonsa jättänyt Kiba Lumberg on toisinajattelija, joka rikkoo hiljaisuuden ja kertoo pahoinvoinnistaan mustalaisten keskuudessa.

http://www.ylioppilaslehti.fi/1997/12/12/kulttuurinsa-kapinallinen/

Romanien kansalaisoikeudet taisteltiin 1960-luvulla
http://www.rauhanpuolustajat.fi/RaPu-lehti/lehdet/2007/307/romanien_kansalaisoikeudet.html

Riku Lumbergin avoin kirje romaaniyhteisölle
Rikun kirje

Väistäminen ja verikosto
http://www.mtv3.fi/uutiset/arkisto.shtml/arkistot/kotimaa/2007/10/573169

Romanit potilaana
http://www.spekula.oulu.fi/arkisto/2002/1/ulkop2.htm

Romanit Suomessa
http://www.toisinsanoen.fi/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=399

Soininvaara
http://www.soininvaara.fi/2010/01/20/mita-tehda-romaneille/


Nyhän saimme uuden muiden ajatusten linkittäjän! Linkkien valinnat ja yhteydet aiheeseen vaativat mielikuvitusta.... Ekologinen modernisaatio ja Suomen maahanmuuttopolittiikka olisi haastava esitelmäaihe.

Olisi kyllä mukavampaa kun B-joukkueeseen tulisi vahvistuksia. Nyt T-Tylykin valittiin A-joukkueeseen!
- - - - - - -
syntymäni on suurempi ihme kuin kuolemani - kiitos kun valitsit minut

Offline Valittu

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 372
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2082 on: 06. 03. 2010 22:10 »
Radiokanava YLE Ykköseltä tuli kiva ja monipuolinen ohjelma maahanmuuttajista. Sinne sai ihmiset soitellakin. Maahanmuuttokriittiset soittajat olivat vähissä. Positiivisia oli selvä enemmistö.

Korviin jäi soimaan:

"Voi kun Suomi tajuaisi minkä kansallisaarteen se on saanut maahanmuuttajista..."

"Suomi on unohtanut, että muutama sata vuotta sitten Suomessa oli hyvin paljon maahanmuuttajia.."

-------
Tänään oli Turun linnassa uusturkulaisten suuri juhla. Uskoisin, että pääosa uusturkulaisista oli vähän  kauempaa muuttaneita....

Koska pidetään UUSVAASALAISTEN JUHLA? Tulisiko Helin juhlapuhujaksi?
- - - - - - -
syntymäni on suurempi ihme kuin kuolemani - kiitos kun valitsit minut

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2083 on: 07. 03. 2010 07:07 »
Minäkin olen ollut vahvasti siinä uskossa ettei meillä Suoemessa esiinny rasismia. Rasismi eli rotusyrjintä tai rotusorto on aate tai toiminta, jossa ihmisten väitetyn rotuluonteen ja siihen liittyvien fyysisten piirteiden erilaisuudella perustellaan eriarvoista kohtelua eli syrjintää. Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen. Vaan nyt kyllä olen hieman toisissa mietteissä kun Helsinki harjoittaa työhönotossa niin sanottua positiivista erityiskohtelua, kertoo maahanmuuttoasioiden johtaja Annika Forsander.Ohjeistus tekee mahdolliseksi sen, että maahanmuuttajaa suositaan rekrytoinnissa, jos hakijat ovat tasavahvoja. Tälläisellä kohtelulla soudellaan jo aika sameissa vesissä.
veritas odium parit.

rasvattu ajatus

 • Guest
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2084 on: 07. 03. 2010 07:07 »
Minäkin olen ollut vahvasti siinä uskossa ettei meillä Suoemessa esiinny rasismia.  Vaan nyt kyllä olen hieman toisissa mietteissä kun Helsinki harjoittaa työhönotossa niin sanottua positiivista erityiskohtelua, kertoo maahanmuuttoasioiden johtaja Annika Forsander.Ohjeistus tekee mahdolliseksi sen, että maahanmuuttajaa suositaan rekrytoinnissa, jos hakijat ovat tasavahvoja.

Eikö tälläinen käytäntö ole lainvastainen?

Offline T.Tyly

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 488
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2085 on: 07. 03. 2010 08:08 »
Googletin sanoilla suomalainen rotu /suomalainen rotuoppi

Suomalaiset 1900-luvun rotuteorioissa

Kaikki rotututkijat eivät enää 1900-luvun alussa luokitelleet suomalaisia mongoliseen rotuuun. Nimitystä "itäbalttilainen rotu" käytti suomalaisista ensimmäisenä suomenruotsalainen, Ruotsiin muuttanut Rolf Nordenstreng, joka kirjoitti rotuteoreettisia yleisesityksiä 1920 ja 1930-luvulla. Hän väitti rodun olevan toisaalta järkkymätön ja toisaalta altis joukkosuggestiolle. Yhdessä ne olivat hänen mielestään tuhoisa piirre. Hänen kuvauksensa "itäbalttilaiseen rotuun" kuuluvista suomenkielisistä suomalaisista on vähemmän mairitteleva:

http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/historia/suomrot/suomrott.html

Suomalaiset rotuopeissa
 Modernin ”tieteellisen” rasismin synnytti kriisiin joutuneen eurooppalaisen aateliston tarve keksiä uusia syitä sille miksi se oli ”alhaissyntyisiä” nousukkaita ja poliittisia oikeuksia vaativaa rahvasta parempaa. Yläluokka alkoi perustella syntyperänsä merkitystä samastamalla itsensä todellisiin ja kuviteltuihin muinaisiin valloittajiin, joilta he väittivät saaneensa paremman verenperinnön kuin tavallinen rahvas, jonka suonissa virtasi heidän mukaansa pikemminkin muinoin alistettujen heikompien kansojen veri. Tällaisia ajatuksia esitettiin Keski-Euroopan aateliston keskuudessa jo 1500-luvulla, mutta vasta 1800-luvun puolivälistä lähtien  ne alkoivat toden teolla saavuttaa suosiota

http://www.anarkismi.net/kapis/38suomalaiset.htm

Alempirotuiset suomalaiset
Ruotsinkielinen kirjailija, rakennushallituksen yliarkkitehti Jacob Ahrenberg julisti vuosisadan vaihteessa selvää eroavuutta ruotsalaisen ja suomalaisen kansanosan välillä: "Suomalainen rotu oli perinteetön ja sivistyksetön, ruotsalainen se, joka siirsi kulttuuria ja traditiota eteenpäin."

http://www.sci.fi/~eiry/alersuom.html

Ruotslaisia rotuoppeja
Ruotsalaiskansallinen liike julisti1800-luvulla: "Ruotsin kieltä puhuva sivistyneistö kuuluu toiseen, lahjakkaaseen ihmisrotuun, suomalaiset ovat vastaisuudessakin kykenemättömiä luovaan henkiseen toimintaan." (Mm. Otava Iso tietosanakirja: Suomalaiskansallinen liike.)

Ruotsalaisuuden liikkeen arvostelu suomenkielisistä väitöskirjoista 1860-luvulla: "Kukahan tahtoisi käyttää aikaa ja nähdä vaivaa näitten kehittymättömällä kielellä kirjoitettujen teosten tutkimiseen."
Det unga Finland (Ruotsalaisuusliikkeen lehti 1800-luvun jälkipuoliskolla): "Elleivät suomalaiset ja unkarilaiset olisi joutuneet kosketukseen sivistyskykyisempien kansojen kanssa, ne olisivat raakalaisimmat kaikista."

http://stoppakkoruotsi.freehostia.com/sp3.php

Kansallissosialistit
Nämä sivut ovat tarkoitettu itsenäisesti ajatteleville suomalaisille, jotka uskaltavat kyseenalaistaa valtion ja median opit tasa-arvosta ja monikulttuurisuudesta, demokratiasta ja markkinataloudesta. Me katsomme, että yhteiskunta, jossa elämme, on sairas ja pyrimme tuomaan sille vaihtoehdon.

http://www.kansallissosialismi.org/

Suomalaismiehen kotisivu
Tietoa suomalaisuudesta, suomalaisasiamiehestä, suomalaisvastaisista aineksista ja suomalaisten syrjinnästä. Valitettava totuus on se, että suomalaisia syrjitään ja ulkomaalaisperäisiä suositaan. Tämä syrjintä on virallista ja se perustuu rasismilainsäädäntöön, joka ei tunnusta suomalaisten oikeuksia vaan kriminalisoi meitä.

http://www.saunalahti.fi/g333/

Maahanmuuttajat ja suomalaisuus
Suomeen tullessaan maahanmuuttaja joutuu automaattisesti kasvokkain uuden kulttuurin kanssa. Vähemmistöpolitiikan mukaisesti maahanmuuttajan tulisi voida säilyttää oma kulttuurinsa elinvoimaisena valtakulttuurin rinnalla (Mikkola 2001), mutta käytännössä periaate ei aina toteudu. Perustellulta tuntuu myös se, että maahanmuuttajan pitäisi oppia tuntemaan suomalainen kulttuuri ja yleensä myös kieli, jotta hän voisi toimia suomalaisessa yhteiskunnassa ja tulla sen jäseneksi.

http://herkules.oulu.fi/isbn9514268075/html/x441.html
 
Suomi ja suomalaisuus
Mitä Suomessa asuvat ulkomaalaiset ajattelevat Suomesta ja suomalaisuudesta?
TKK:n kieltenopettajat (ja muutkin) kertovat seuraavassa omia kokemuksiaan. (Tekstejä ei ole suomennettu - jotkut ovat kuitenkin vastanneet alunperin suomeksi.)

http://www.uraverkko.net/kulttuuriguru/suomi.html

Modernin rasismin synty
"Väri valkoinen, posket punaiset, tukka ruskea tai kastanjanruskea, pää puolipyöreä, kasvot ovaalit, suorat, osat kohtuullisesti erottuvat, otsa leveä, nenä kapea, hivenen kaareva, suu pieni, etuhampaat kohtisuorassa molemmissa leuoissa, huulet (erityisesti alahuuli) kohtuullisen avoimet, leuka täyteläinen ja pyöreä. Yleensäkin sen kaltainen ulkomuoto, jota me symmetriakäsitystämme vastaten pidämme komeimpana ja sopivampana.

Tähän muunnokseen kuuluvat Euroopan asukkaat (lukuunottamatta lappalaisia ja jäljellä olevia suomalaisten jälkeläisiä) sekä itäisen Aasian asukkaat Ob-joelle, Kaspian merelle ja Gangesille saakka ja lopulta Pohjois-Afrikan asukkaat."

http://www.lyseo.edu.ouka.fi/suvaitsevaisuus/historia/modrasy/eurotuih.htmlGoogleta myös: Axel Olof Freudenthal, suomalaisuus, kansallissosialistit
« Last Edit: 07. 03. 2010 08:08 by T.Tyly »
Minäkin olen sitä mieltä, että ravirata on kaavoitettava asunnoille!

Offline massi

 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 501
 • Gender: Male
 • ja eikun lapioimaan...
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2086 on: 07. 03. 2010 08:08 »
Helsinki alkaa harjoittaa rasismia alkuperäiskansaa vastaan:

Lähde: Pohjalainen

Helsinki haluaa palkata enemmän maahanmuuttajia
Päivitetty 07.03.2010 06:37 Julkaistu: 07.03.2010 05:33

 
Helsinki aikoo palkata maahanmuuttajia samassa suhteessa kuin heitä on kaupungin asukasmäärässä. Kuva: LehtikuvaHelsingin kaupunki haluaa lisätä maahanmuuttajien määrää työvoimassaan. Helsinki harjoittaa työhönotossa niin sanottua positiivista erityiskohtelua, kertoo maahanmuuttoasioiden johtaja Annika Forsander.

Ohjeistus tekee mahdolliseksi sen, että maahanmuuttajaa suositaan rekrytoinnissa, jos hakijat ovat tasavahvoja.

Kaupunki on kertonut pyrkivänsä palkkaamaan maahanmuuttajia työntekijöiksi samassa suhteessa kuin heitä on kaupungin asukasmäärässä.
Muutos on tahtotila

Gogolin Hattu

 • Guest
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2087 on: 07. 03. 2010 08:08 »
Idean takana on Helsingin ensimmäinen maahanmuuttoasioiden johtaja Annika Forsander

http://www.ylioppilaslehti.fi/2007/03/30/sisaanheittaja/


Helsingin kaupungin palvelut maahanmuuttajille

Palvelut
« Last Edit: 07. 03. 2010 08:08 by Gogolin Hattu »

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2088 on: 07. 03. 2010 09:09 »
Aina tulee ihmetelleeksi ketkä ja mitkä tahot ovat tälläisien ihmeellisyyksien takana, no aivan sama vastuuseen heitä ei saada . Tässä eräs mahdollinen taho tuohon hesan järjettömyyteen, Tasa-arvotoimikunta 2009 - 2010
puheenjohtaja: Päivi Lipponen (sd.) (varajäsen Kati Oksman-Illman)   
varapuheenjohtaja: Marjaana Väisänen (kok.)   

jäsenet:
Olavi Arra (kok.)
Riikka Henttonen (virh.)
Arto Grönholm (virh.)
Sari Näre (virh.)
Antti Alaja (sd.)
Tiina Harpf (vas.)
Fredrik Lönnfors (rkp)
Kirsi Kankaanpää (ps.)
veritas odium parit.

Gogolin Hattu

 • Guest
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2089 on: 07. 03. 2010 09:09 »
Risti Helinille:  Luitko Forsanderin linkin huolellisesti?

Offline Valittu

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 372
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2090 on: 07. 03. 2010 09:09 »
Aina tulee ihmetelleeksi ketkä ja mitkä tahot ovat tälläisien ihmeellisyyksien takana, no aivan sama vastuuseen heitä ei saada . Tässä eräs mahdollinen taho tuohon hesan järjettömyyteen,
....
Kirsi Kankaanpää (ps.)
Eikös niitä uutisia täällä  tavata copy/pasteta noin kuin tuossa yllä?

Rasisteilla on paha ongelma. Ensiksi haukutaan tietyt kansallisuudet (geneettisesti) laiskoiksi ja sitten samalla halutaan estää heidän työntekonsa.
- - - - - - -
syntymäni on suurempi ihme kuin kuolemani - kiitos kun valitsit minut

Offline Vanha Myyrä

 • Kansalaisaktiivi
 • ***
 • Posts: 148
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2091 on: 07. 03. 2010 10:10 »
Huomasitko Valittu että Tyly on postannut tänne ison joukon linkkejä, jotka auttavat argumentoimaan asioita?

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2092 on: 07. 03. 2010 10:10 »
Ja lopuksi, nimimerkki "Valittu" kuuluu A-joukkueeseen.  On kuin lahkolainen hurmossaarnaaja.Kirjoittaa mutu-tuntumalla, ei tiedä mistä kirjoittaa ja miten kirjoittaa. Tällaiset kirjoittajat lietsovat maahanmuuttovastaisuutta ja rasismia. Sananlasku sanoo, osoita jota kuta sormella niin kolme syyttävää sormea osoittaa itseen päin. Ja se on tosi. Pitää osata käyttää järkeä, jos sitä on, eikä heilutella hurmoksessa rasismikorttia mielinmäärin. Sillä touhulla pilaa oman  asiansa ja on jo pilannut.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2093 on: 07. 03. 2010 10:10 »
Juu luettu on, Hollanissa lähestyvät vaalit toreille on ilmestynyt turkin, arabian ja tiesminkä kielisiä vaalimainoksia! No tämäpä ei kaikkia miellytä ,Rotterdamin työvenpuolue on poistattanut kaikki täysin turkkinkieliset mainokset, puolueen mukaan täysin vieraskieliset vaalimainokset ovat puolueen sisäisen linjan vastaisia. Nyt on työväenpuolueeseen iskenyt paniikki vanhat politrukit valtuustojenjäsenet ovat huomanneet menettäneesä paikkansa uusille maahanmuuttajataustaisille valtuustojäsenille.Nyt puolueen sisällä on noussut kapinaliike. "Meistä on tullut maahanmuuttajien puolue eikä työväenpuolue!", kiteyttää yksi Enschedessä paikkansa menettänyt työväenpuolueen edustaja. Meillä on vielä kokematta tämäntyyliset asiat ne ovat vielä edessäpäin ja tämä ei nyt tarkoita sitä etteikö maahanmuuttajat saisi mielestäni äänestää . Pääministeri Vanhasenkin suurin murhe näyttäisi olevan kotimaisen maidon puute kaupasta, no eräänlaista rasismia Vanhaselta tuokin, liekö opit tullut rotutietoiselta isältä.Poliitikoille on kaikki hyvin niinkauan kun ei tarvitse ongelmiin itse törmätä mutta sitten on kaikki sallittua kun ongelmia tulee omille nurkille, tästä hyvänä esimerkkinä tuo ongelmakäyttäjille ehkä rakennettava asuntola.
veritas odium parit.

Gogolin Hattu

 • Guest
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2094 on: 07. 03. 2010 10:10 »
Eikös kunnallisvaaleissa Vihreiden listoilla ollut yksi maahanmuuttaja/pakolaistaustainen henkilö ja yksi taisi olla kepun listoilla.  Miten monta ääntä he saivat?

Offline Olga Selkänen

 • Kokelas
 • *
 • Posts: 10
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2095 on: 07. 03. 2010 10:10 »
Kun olen seurannut tätä keskustelua, niin pidän sitä täysin naivina ja hyödyttömänä sekä on omiaan herättämään maahanmuuttokielteistä asennetta ja ruokkii rasismia.

Sitten Mira-talojuttuun. Minun elämän työhöni on kuulunut kansainvälinen kulttuurityö ja kansojen välinen yhteistyö. Kansainvälinen kulttuuriseura Mira ei tee sitä työtä  jota se on luvannut ja sitoutunut Vaasan kaupungin ulkomaalaisohjelman mukaisesti tekemään. Sillä olisi valtavan tärkeä tehtäväkenttä kansainvälisen kulttuuurin saralla. Se on täysin laiminlyönyt tehtävän. Vaasassa on 2800 ulkomaalaista joissa on monen alan taitajaa. Mutta me kantavaasalaiset emme tunne edes Mira-taloa. Kun sielä nyt "tuhnataan" keskenään, ei se lähennä maahan muuttajia ja kanta vaasalaisia toisiinsa kuten kaupunki edellyttää. Taidenäyttely tilat on ja konsertteja, voi järjestää vaikka kaksi kertaa kuussa. Kaikenlaisia kanteluja on tehty. Tarkistin että maahanmuuttoneuvosto ei voi käsitellä Niskasen valituksia. Sillä ei ole toimivaltuuksia , eikä myöskään päätäntävaltaa.


Pentti Suksi


Hei kaikille!
En kirjoita omalla nimellä. Te voitte sen ymmärtää tästä tekstistä.
Pari päivää sitten sain mieheltäni tietoa väärinkäsityksistä koskien meidän yhdistystä ”Mikä-Mikä-taloa”. Kysyin mieheltäni: ”Miksi et vastaa?” – ”Olen vastannut jo monta kertaa, ei kannata jatkaa”, hän sanoi. Mutta kun minun nimeni on mainittu (katsokaa mikä julkkis olen!) ja vielä epämiellyttävällä tavalla, pitää minun selittää vähän asiaa – ei niille ihmisille, jotka etsivät kannustusta blogeistä kun kirjoittavat valheita Mikä-Mikä-talosta ja meistä Olli S. Selkäsestä, minusta, Potterista ja muista. Tämä on niille, jotka ovat vähän eksyneitä, joilla ei ole paljon aikaa tutkia Mikä-Mikä-talon tilannetta, lukea virallisia papereita tai edes katsoa meidän kotisivuja, josta voi ymmärtää kuinka laajaa toimintaa yhdistyksellä on sekä Vaasassa että ulkomailla, että pari henkilöä ei riitä tekemään niin paljon työtä jne. Lisään tähän vain pari kommenttia:
Minun tyttäreni nimi ei ole Mira vaan Natalia.
”Mikä-Mikä-yhdistys” on tarkoitettu sekä suomalaisille että maahanmuuttajille. Talossa on aika paljon tapahtumia, joitakin ei ole mainita edes kotisivuilla, kun ei ole lupaa kuvata.
Talo on usein lukossa päivän aikana kun talossa on koululaisten iltapäiväkerhon lapsia, kansalaisopiston tunteja, naisten jumppaa, lavatanssia ja muutamana iltana on työväenopiston kursseja. Emme halua taloon vessakävijöitä eikä nuoria ilman valvojia. Haluamme myös pitää talon siistinä. Palokunnan talo on meidän yhdistykselle pyhä paikka. Sopimukseen mukaan taloon saa kuka tahansa tutustua. Vain yksi henkilö on saanut porttikiellon.
Vihdoinkin tulen asiaan.
Olipa kerran venäläinen nimeltään ”Olga”. Hän on tietysti mukana yhdistyksessä sihteerinä ja Selkäsen vaimo jo 10 vuotta. Hän tekee paljon järjestötöitä. Olga organisoi kerran näyttelyn yhdelle perhetutulle ”Armoiselle” (hänhän on taiteilija) ulkomailla, Venäjän Pietarin keskustassa (!), hän on kääntänyt Armoisen teksteja, runoja venäjäksi (kaikki on julkaistu), kirjoittanut kehuja eri paikkoihin Armoisen pyynnön mukaisesti, organisoinut kaksi Armoisen tapahtumaa Mikä-Mikä-talossa. Silloin aikanaan Armoinen on sanonut että ne olivat hienoja, upeita jne. Siis tämä Histo Armoinen oli aika usein Selkäsen kotona kun taas piti tehdä jotakin, allekirjoittaa jotakin. En tiedä mistä syystä Histo sai inspiraatiota kirjoittaa Selkäsen perheestä, siis Olgan elämästä, kotiolosuhteista, jopa Olgan vanhan äidistään erittäin rumaa tekstiä ja julkaista sitä yhdessä kirjassa! Luulen, että se kirja oli Swingin aika. Niin ystävyys loppui. Ja mitä? Kerran Armoinen tuli taas käymään Selkäsen luo. Mutta Olga ei päästänyt häntä sisään. Tämähän on selvä!
Olen laskenut että noin kuukausi meni niin Histo Armoinen rupesi kirjoittamaan blogiin Mikä-Mikä-talosta. Siis luulen että kaikella on henkilökohtainen syy.
Tällainen on naisen näkökulma.
Herra ”Luistimen” kommentteja pitää lukea näin: kaikki on toisinpäin eli päinvastoin. Kun meidän yhdistyksessä ON jotakin, hän kirjoittaa EI OLE. Epäilen: onko se todella ”Luistin”, joka kirjoittaa tässä blogissa? Minä olen nähnyt miestä vain pari kertaa muutama vuosi sitten Mikä-Mikä-talossa, emme ole tuttuja, emme puhuneet sanakaan mistään. Kun olen lukenut Armoisen ja Luistimen tekstejä tässä blogissa ymmärsin: heille ei ole väliä mikä on totta. Pointti on: pitää kirjoittaa niin paljon rumia meidän yhdistyksestä kuin mahdollista. Odottakaa hyvät ihmiset, kerran Armoisen porukka ehkä kirjoittaa että olemme tehneet talosta hevostallin. Vaan kuka uskoo?
Anteeksi että en kirjoita enää enkä vastaa kenellekään. Ei ole hyötyä jatkaa tätä keskustelua.
Ja tervetuloa Mikä-Mikä-taloon!


Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2096 on: 07. 03. 2010 11:11 »
Sen minkä olen kirjoittanut sen olen kirjoittanut ja pilkkuakaan en siitä pois ota. Miran touhu on yhtä salaperäistä touhua kuin vapaamuurari järjestöissä. Tai muissa salaseuroissa.
« Last Edit: 07. 03. 2010 12:12 by Pentti Suksi »

Offline Vanha Myyrä

 • Kansalaisaktiivi
 • ***
 • Posts: 148
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2097 on: 07. 03. 2010 11:11 »
Rva. Olgan kirjoituksesta tunnistan loukkaantuneen ihmisen, joka kertoo asioista omaan kulttuuriinsa kuuluvalla tavalla.

Krjoituksen sisällön ymmärrän niin että jos kirjoittaa Mikä-Mikä-talosta, niin kannattaa ensin käydä tutustumassa ja kyselemässä ja kirjoittaa vasta sitten.

Näinhän sen pitäisi olla jokaisen asian kanssa.  Minusta Olgalla voisi olla paljonkin sanottavaa siitä millaista on olla vieraan kulttuurin edustajana Vaasasa.

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2098 on: 07. 03. 2010 11:11 »
Olipahan erikoinen tapaus tämä olga, ei uskalla kirjoittaa muka omalla nimestä eikä myöskään käytä vastapuolesta oikeita nimiä vaikkakin kaikki on tunnistettavissa jopa kirjoittaja. Tulee mieleen sellainen joka lyö pitkällä kepillä toista takaapäin ja lyönnin jälkeen juoksee pakoon sen minkä ehtii, sanoisin tuota raukkamaiseksi teoksi kun ei vastaa huutoihinsa.
veritas odium parit.

Offline Vanha Myyrä

 • Kansalaisaktiivi
 • ***
 • Posts: 148
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2099 on: 07. 03. 2010 11:11 »
Hetkinen nyt Risto. 

Eikö Olga ole taiteilija, kirjailijailija?  Suodaan hänelle se vapaus.  Kirjallisena tyyppinä tällainen ei ole mitenkään outoa.  Nyt olisi tärkeintä että saisimme tänne ensimmäisen aidon äänen maahanmuuttajalta.

Sitä mahdollisuutta on kannustettava, ei poljettava.

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2100 on: 07. 03. 2010 12:12 »
Tämä "Olga" ei näytä ymmärtävän mitä kirjoituksillani tarkoitan. Niin on hänen aviomiehensä kirjoitellut
täyttä "paskaa"  Pro Vaasasta. TÄYSIN PAIKKANSA PITÄMÄTÖNTÄ. Antaen jopa ymmärtää että minä olisin joku rasisti.  Niskanen kirjoittaa Vaasan  oloista 15.10.08 "VARSIN OIKEUTETUSTI"
 
"Tulee mieleen Tony Halme mieleen kun lueskelee noita Pro Vaasan juttuja. Pro Vaasa ei vain uskalla ääneen sanoa: olemme rasisteja, vihaamme ulkomaalaisia, ruotsinkielisiä, erilaisuutta. Pro Vaasa ei esittänyt koko ryhmän yhteistä kannanottoa, joten esimerkiksi ehdokkaina olleiden, nykyisten ja entisten (Oiva Lehtonen,kirjoittajan huomautus) mielipiteet olivat heidän omiaan, ei Pro Vaasan. Kirjoituksista päätellen on kuitenkin  varsin todennäköistä, että Pro Vaasan-ryhmässä suhtautuminen oli ja on edelleen kielteisempi kuin muissa ryhmissä."
Olen  ollut Pro Vaasan  puheenjohtaja vuonna 2008. Niskasen  syytteessä ei ole totuuden häivääkään. Kertaakaan emme virallisesti eikä epävirallisesti käsitelleet maahan muuttokysymyksiä. Jos olisi maahanmuuttovastaista kannan ottoa esitelty, olisin esittänyt eriävän mielipiteeni pöytä kirjaan.

Tämä "luistin" mistä Olga kirjoittaa, en ole tietoisesti koskaan tavannut. Harri N iskasen olen yhden tavannut  kerran ja kahvipöydässä jotain sananvaihtoa ollut.  Ei muuta.

Kansaivälistä kulttuuriseura Miraa olen arvostellut salaseuraisuudesta. En ole ollut Miraa vastaan, jos näin on, niin pahoin on luettu kirjoitukseni väärin ja pahemmin, ymmärretty väärin. Olen ollut matkani varrella
monissa kansalaisjärjestöissä  joka on tuonut ulkomaista taidetta ja kulttuuria Suomeen. Suomi-Neuvostoliitto-Seurassa olin aina läänin työvaliokunnan jäsenenä. Silloin esimerkiksi  kulttuurivaihto maittemme välillä oli kukoistuskauttaan. Eli olen Olgallkin raivannut tietä. Oli maailman parhaimpia taiteilijoita Dadid Oistrah ja hänen poikansa Igor. Neuvostoarmeijan kuoro, filharmoniset orkesterit vieraili Suomessa jne jne. Eri maista kävi huippulahjakkuuksia esiintymässä.

Joten  tiedän mistä puhun. Tällä Miralla on turhan juhlallinen nimi, kansainvälinen kulttuuri seura. Se on osin harhaanjohtasva. Vaasan kaupungin maahanmuutto-ohjelmassa Miran tehtäväksi on määritelty maahanmuuttajien ja kantaväestön  lähentäminen kulttuuriseuran kautta. Tämä tehtävä on täysin laiminlyöty. Tavallinen Vaasalainen ei tiedä mikä Mira on. Sanotte että googlettaa.  Miten sitä googlettaa kun ei ole kosdkaan kuullut moista seuraa olevankaan.

Missään lehtien seuratoimintapalstoilla ei ole ilmoituksia. Meillä on Vasabladet, Pohjalainen, Mega. Vaasan ikkuna ja Vaasalaisia.info ja on muitakin kanavia. Ei niistä tarvitse mitään maksaa. Pitäisitte Vaaaslaisille
avoimien ovien päiviä. Tilat on missä järjestää eri maitten esittelyjä, Suomessa olevat suurlähetystöt mielellään auttavat maittena tunnetuksi tekemisessä. Ulkomaalaisissa on monia hyviä taiteentekijöitä.

Olen vain sellainben "luistin", että kansoja voidaan  lähentää kulttuurin keinoin. Raivata ennakkoluuloja. Mutta tällaisella toiminnalla Mira vain kasvattaa ennakkoluuloja. Eli hyvä tarkoitus menee päälaelleen. Miran sääntöjä pitää muuttaa laajemmaksi, että siinä on mukana kantasuomalaisia, maahanmuuttajia. Yhdistys antaa ulospäin kummallisen käsitteen, hallituksessa istuu aviopari Niskanen ja professori Potter. Onko siinä yhdistyksessä enää jäseniäkään kolmea enempää? Mielestäni antaa luotettavamman kuvan, jos yhdyksen hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 3 maahanmuuttajaa ja kolme suomalaista. Ei näin kapealla pohjalla toimi montakaan yhdistystä.

Sitten minusta tehdään rasisti kun vaadin ulospäin suuntautuvaa toimintaa, jolla lähestytään kantasuomalisia kulttuurin keinoin ja hälventää ennakkoluuloja. Jos näin ymmärretään, että olisin rasisti, niin ei ole kukaan järjellä lukenut mitä kirjoitan. Ollaan kuin apukoulun käyneitä hurmossaarnaajia.  Hulluille ja kiimaiselle ei pidä järkeä puhua,sanoo  suomalainen sananlasku, näinhän se on. Ei mene perille.

Lukekaa nyt, ja ymmärtäkää mitä kirjoitan.

Pentti Suksi

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2101 on: 07. 03. 2010 12:12 »
En sitä tarkoittanutkaan etteikö tänne mahtuisi ääntä myös mamuilta sehän jos mikä olisikin suotavaa.Mutta tuossa olgan hyökkäyksessä oli kysymys vain yhdestä lyönnistä jos hänen omiin sanoihin on uskomisnen kun ilmoitti  itse  näin :( Anteeksi että en kirjoita enää enkä vastaa kenellekään. Ei ole hyötyä jatkaa tätä keskustelua).
veritas odium parit.

Offline Jorma Kivimäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2826
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2102 on: 07. 03. 2010 12:12 »
Tavallinen Vaasalainen ei tiedä mikä Mira on. Sanotte että googlettaa.  Miten sitä googlettaa kun ei ole kosdkaan kuullut moista seuraa olevankaan.
- - - - - - - - - -
Miran sääntöjä pitää muuttaa laajemmaksi, että siinä on mukana kantasuomalaisia, maahanmuuttajia. Yhdistys antaa ulospäin kummallisen käsitteen, hallituksessa istuu aviopari Niskanen ja professori Potter. Onko siinä yhdistyksessä enää jäseniäkään kolmea enempää? Mielestäni antaa luotettavamman kuvan, jos yhdyksen hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 3 maahanmuuttajaa ja kolme suomalaista. Ei näin kapealla pohjalla toimi montakaan yhdistystä.


Googlettamisesta kyseen ollen, kannattaisiko sitä kuitenkin harrastaa ennekuin levittää luuloa tietona ?
Aika pienellä vaivalla sai kaivettua 8.2.2010 päivitetyt Mira ry: n johtokunnan yhteystiedot. Eivät ne nyt niin kaukana edellä esitetystä näytä olevan.

PUHEENJOHTAJA
Harri Niskanen

SIHTEERI
Nadezda Zhandr-Niskanen

VARAPUHEENJOHTAJA
Gerald Porter

TALOUS
Johanna Fors

JOHTOKUNNAN JÄSENET
Azad Hasanzade
Gulara Hasanzade
Anna-Maria Kauranen
Hanna Lähde
Marco Schauman
Nina Vana
Meeria Vesala

TEATTERI MIRAX
Nea Ilvesmaa
WEBMASTER
Ari Kiminki

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2103 on: 07. 03. 2010 13:01 »
Yhdistys rekisteri tiedot on toiset kuin google tiedot. Luotettavampi lähde yhdistysrekisteri joka on asianmukaisin leimoin varustettu. Otteen oikeaksi todistaa 1.2.2010 Vaasan maistraatti Christer
Björknas Hallintosihteeri ja Vaasan maistraatin leimalla varustettu. Yhdistysrekisteri ei valitettavasti esitä luuloja.

Offline Jorma Kivimäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2826
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2104 on: 07. 03. 2010 13:01 »
Vai googlen tiedot :-)


Google ei ole ajantasainen, siellä kirjoitetaan monesta asiasta hyvin epätieteellisesti popularisoiden.

Pentti Suksi

Kyselin kuitenkin herra googlelta, mitä tietoja yhdistysrekisteriin tulee ilmoittaa. Se perkule vastasi, että haluavat tietää yhdistyksen nimenkirjoittajat, ei muuta.

http://www.prh.fi/stc/forms/perusilmoitus_yhdistysrekisteriin.pdf

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2105 on: 07. 03. 2010 13:01 »
Aivan totta. Mutta jos  on väärä  tieto niin miksi yhdistyksen puheenjohtaja ei näin tärkeää
 tietoa voi julkistaa ja oikaista? Ei voi Kivimäki edellyttää, että jokaisen vaasalaisen pitää googlettaa. Ei
jokaisella vaasalaisella ole tietokonetta ja jos onkin niin mitä sana google tarkoittaa? Kyllä se on yhdistyksen puheenjohtajan velvollisuus antaa tietoja ulospäin. Ja kun näin tärkeä yhdistys on, niin toimittaa lehdistötiedotteen toimituksille. Tällainen salamyhkäisyys tai salasuuraisuus ei ole hyväksyttävää.
Kun  Vaasasn kaupunki eli me veronmaksajat maksamme Miran toiminnan. Eikö Hartri Niskasella ole minkäänlaista järjestöalan koulutusta, ei ainakaan kokemusta ole.

Nyt sitten avoin kysymys Harri Niskaselle:

Onko kansainvälisen kulttiiriseura Miran hallitus hyväksynyt "Kaupunkiblogin rasismi- vaaslaisia.info keskustelu-foorumin sisällöstä 2008-09 kirjoittanut Harri Niskanen Julkaisijana Miratalo jossa väitetään Pro Vaasaa rasistiseksi järjestöksi?

Mihin kaikkeen kyseistä julkaisua on levitetty?

Kahteen kysymykseen suorat vastaukset.

Pentti Suksi

Offline Valittu

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 372
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2106 on: 07. 03. 2010 14:02 »
Eikös kunnallisvaaleissa Vihreiden listoilla ollut yksi maahanmuuttaja/pakolaistaustainen henkilö ja yksi taisi olla kepun listoilla.  Miten monta ääntä he saivat?
Kokoomuksella ainakin oli.

---
Onko jotenkin tavallisempaa, että ihmiset hakevat yhdistysrekisteristä virallisen rekisteriotteen kuin, että hakevat vaivatta tiedot googlella?
Näin ymmärsin Suksen viestin.
itse en ole yhtään rekisteriotetta pyytänyt mutta googlella paljon tietoa hakenut.

Mira-talon/Niskasen vainossa on rasistiset tunnusmerkit.
« Last Edit: 07. 03. 2010 14:02 by Valittu »
- - - - - - -
syntymäni on suurempi ihme kuin kuolemani - kiitos kun valitsit minut

Offline Jorma Kivimäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2826
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2107 on: 07. 03. 2010 14:02 »
Eikös kunnallisvaaleissa Vihreiden listoilla ollut yksi maahanmuuttaja/pakolaistaustainen henkilö ja yksi taisi olla kepun listoilla.  Miten monta ääntä he saivat?
Kokoomuksella ainakin oli.

Lähes jokaisella puolueella oli mamu-ehdokkaita.

http://www1.vaasa.fi/vaalit/kunnallisvaalit2008/menestys_ryhmittainKT25.htm

Quote
Onko jotenkin tavallisempaa, että ihmiset hakevat yhdistysrekisteristä virallisen rekisteriotteen kuin, että hakevat vaivatta tiedot googlella?
Näin ymmärsin Suksen viestin.
itse en ole yhtään rekisteriotetta pyytänyt mutta googlella paljon tietoa hakenut.   

Otteen hakeminenkin on helppoa netin kautta nykyään. Perustiedot saa katsottua veloituksetta

http://www.prh.fi/fi/yhdistysrekisteri/tietopalvelut/sahkoiset_palvelut.html

Mitä sitä turhaa virastoissa juoksee.

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2108 on: 07. 03. 2010 14:02 »
Yhdistysrekisteri on   viranomaisen  eli Patentti- ja rekisterihallituksen  ylläpitämä virallinen rekisteri. Ja siihen on luotettava. Google on  mikä tahansa, ei anna mitään sellaista tietoa johon 100 %:sti voi luottaa.
Mira talon tiedotusvastuussa on puheenjohtaja Harri Niskanen eikä kukaan muu.

Valittuhan  kuuluu A-joukkueseen enemmänkin  sille rasisti siivelle.

JA SITTEN KOETTAKAA LUKEA TARKOIN MITÄ MINÄ KIRJOITAN.

NYT KIRJOITUKSENI LOPPUU TÄHÄN  JA PISTE.  Olen  todella saanut kyllikseni näiden apukoulun käyneiden hurmossaarnaajien kirjoituksista. Mihinkään järkevään ei pystytä vastaasmaan . Ei edes varavbaltuutettu käsitä mistä minä kirjoitan . Siellä pitää puheenjohtajaa vaihtaa ja toiminta panna avoimeksi ja julkiseksi. Niin muutkin yhdistykset tekee. Tätä olen vaatinut, mutta tähän kirjoittajilla ei järki ylety.
olen todella väsynyt nuijapäittein kirjoituksiin. Pannaan itseni pois.

Pentti Suksi

Offline Jorma Kivimäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2826
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2109 on: 07. 03. 2010 15:03 »
Yhdistysrekisteri on   viranomaisen  eli Patentti- ja rekisterihallituksen  ylläpitämä virallinen rekisteri. Ja siihen on luotettava. Google on  mikä tahansa, ei anna mitään sellaista tietoa johon 100 %:sti voi luottaa.
Mira talon tiedotusvastuussa on puheenjohtaja Harri Niskanen eikä kukaan muu.

Valittuhan  kuuluu A-joukkueseen enemmänkin  sille rasisti siivelle.

JA SITTEN KOETTAKAA LUKEA TARKOIN MITÄ MINÄ KIRJOITAN.

NYT KIRJOITUKSENI LOPPUU TÄHÄN  JA PISTE.  Olen  todella saanut kyllikseni näiden apukoulun käyneiden hurmossaarnaajien kirjoituksista. Mihinkään järkevään ei pystytä vastaasmaan . Ei edes varavbaltuutettu käsitä mistä minä kirjoitan . Siellä pitää puheenjohtajaa vaihtaa ja toiminta panna avoimeksi ja julkiseksi. Niin muutkin yhdistykset tekee. Tätä olen vaatinut, mutta tähän kirjoittajilla ei järki ylety.
olen todella väsynyt nuijapäittein kirjoituksiin. Pannaan itseni pois.

Pentti Suksi

Kyllä minä hyvinkin käsitin, mitä sinä kirjoitit. En viitsinyt puuttua kuin siihen osuuteen, mikä oli puhtaasti virheellistä. En ole aikoihin enää nähnyt mitään järkeä keskustella mielipiteistä kanssasi. Jo pelkät faktat näyttävät tuottavan riittävästi ongelmia.

Väitit, että ” Yhdistys antaa ulospäin kummallisen käsitteen, hallituksessa istuu aviopari Niskanen ja professori Potter.”  Halusin korjata vain tämän vääränä tietona. Erityisesti siksi, että hallituksen koostumus näytti olevan juuri sellainen, mitä peräänkuulutit.

Mutta ethän sinä ole koskaan väärässä ja niinpä vetosit yhdistysrekisteriin: ” yhdistys rekisteri tiedot on toiset kuin google tiedot. Luotettavampi lähde yhdistysrekisteri joka on asianmukaisin leimoin varustettu. Otteen oikeaksi todistaa 1.2.2010 Vaasan maistraatti Christer Björknas Hallintosihteeri ja Vaasan maistraatin leimalla varustettu. Yhdistysrekisteri ei valitettavasti esitä luuloja.”

Muistelin heti näitä perustietoja ja muutosilmoituksia tehneenä, ettei sinne ilmoiteta kuin nimenkirjoittajat. Tarkistin asian virallisilta sivuilta (löysin ne googlen avulla) ja totesin olleeni oikeassa.
Tämä tarkoittaa sitä, että Miran ilmoittama johtokunta on hyvinkin todennäköisesti tuo aikaisemmin postaamani ja heidän itsensä ilmoittama. Päivityskin oli varsin tuore, eli helmikuulta 2010.

Kyllä minä olen Miran sivujen lisäksi ihan virallisilla yhdistysrekisterin sivuilla myös käynyt.
« Last Edit: 07. 03. 2010 15:03 by Jorma Kivimäki »

Offline Pentti Suksi

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2215
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2110 on: 07. 03. 2010 15:03 »
Kivimäki taas pikkumaisuuksiin väittäen että minä olen muka erehtymätön. Lapsellista!
Mutta itse asiaan ei järki ylety.

AD

 • Guest
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2111 on: 07. 03. 2010 16:04 »
Kivimäki taas pikkumaisuuksiin väittäen että minä olen muka erehtymätön. Lapsellista!
Mutta itse asiaan ei järki ylety.
Pentti hyvä, ilmoitit pannaneesi itsesi ulos, älä suutu, kuitenkin tee kuten miehenä sanot.
Yhdistysrekisteristä, ei siellä ole tieto todellisuudesta.
Seurat yleensä jättävät tekemättä joko nuukuuksissaan, laiskuuttaan tms. ilmoitukset muutoksistaan toiminnassaan.

Asiantuntija

 • Guest
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2112 on: 07. 03. 2010 16:04 »
Kivimäki taas pikkumaisuuksiin väittäen että minä olen muka erehtymätön. Lapsellista!
Mutta itse asiaan ei järki ylety.

Millähän me saisimme sinun järkesi ylettymään itse asiaan. On se kumma, että täällä on yksi Pentti jolla on jatkuvasti ongelmia ymmärtää muiden kirjoituksia ja muilla ymmärtää hänen kirjoituksiaan hänen myöhemmin tarkoittamallaan tavalla. Kuitenkin vika on muka aina kaikissa muissa, kuin sinussa Pentti. Et sinä ole mikään yli-ihminen.
« Last Edit: 07. 03. 2010 16:04 by Asiantuntija »

Offline vaasalainen

 • Tästä foorumista
 • Administrator
 • Veteraanivaikuttaja
 • *****
 • Posts: 5079
 • Gender: Male
 • Muista käydä Chatissa
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2113 on: 07. 03. 2010 16:04 »
Pieni vinkki Googlen käytöstä.  Google indeksoi vain ne tiedot, jotka ovat näkyvissä dokumenteissa.  Google ei pääse indeksoimaan nyt kyseessä olevia tietoja, jotka ovat tietokannassa, joka eadellyttää lupaa, käyttäjätunnusta, visa-korttia jne.

Sitten tietysti vielä tuo että onko rekisterissä tuoreempi tieto kuin sivulla joka voidaan päivittää milloin tahansa.
Tämä sivusto täytti 9 vuotta helmikuun 2 päivänä 2014.  Ylläpidän tätä vapaasta tahdostani.  Tämä on minun tapani osoittaa rakkauteni tätä hienoa kaupunkia kohtaan.

Offline Jorma Kivimäki

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2826
  • View Profile
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2114 on: 07. 03. 2010 16:04 »
Kivimäki taas pikkumaisuuksiin väittäen että minä olen muka erehtymätön. Lapsellista!
Mutta itse asiaan ei järki ylety.

Motiiviasi arvosteluun Niskasen (Miran) arvosteluun ei ole vaikea huomata. Kerroit se heti aluksi. Vähän samoista lähtökohdista myös Lajunen on vastaavaa sotaansa käynyt.

Tämä "Olga" ei näytä ymmärtävän mitä kirjoituksillani tarkoitan. Niin on hänen aviomiehensä kirjoitellut täyttä "paskaa"  Pro Vaasasta. TÄYSIN PAIKKANSA PITÄMÄTÖNTÄ. Antaen jopa ymmärtää että minä olisin joku rasisti.  

Siihen en pysty ottamaan kantaa, kuinka paljon oikeasti tiedät Miran toiminnasta. Toivottavasti ei käsityksesi ole muodostunut samalla tavalla kuin taannoin väitit jalkapallokentistä. Sanoit niiden yleensä olevan tyhjillään, kun olet ohi mennyt. Tuollaisen empiirisen tutkimuksen tekeminen nimittäin vaatisi edes alkeelliset tiedot siitä, miten homma noin yleensä ottaen toimii. Ei ole myöskään vielä tehty tutkimusta, missä tiedottamisen puute ei olisi noussut keskeiseksi ongelmaksi.

En itse tunne Miran toimintaa kuin heidän nettisivujensa kautta. Täällä on puhuttu Miran yhteydessä usein ilkeästi ”maahanmuuttobisneksestä”. Voiko tämä ry pohjalla toimiva yhdistys oikeasti sellaista harrastaa. Ainakin Vaasan kaupunki näyttää tukevan ko. yhdistyksen toimintaa, joten päättäjät ovat nähneet sen tukemisen arvoiseksi.

Olga Selkäsen (2095) kirjoitus oli itse asiassa älyllisen puhutteleva ja hauskakin. Vai mitä herra Luistin ?

Offline Valittu

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 372
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2115 on: 07. 03. 2010 18:06 »
Onkohan tuo Helsingin harjoittama palkkaus politiikka kenties laillista syrjintää valtaväestöä kohtaan , minun mielestä on .

Jos ei maahanmuuttajia oteta töihin niin silloin on helppo haukkua heitä laiskoiksi.... tai oikeastaan

Jos maahanmuuttajia aletaan työllistää niin lähtee pois siltä rasistiselta argumentilta, että maahanmuuttajat ovat sosiaalipummeja ja elintasopakolaisia, jotka vievät leivän kantasuomalaisen pöydästä.

Ymmärrän hyvin Helinin huolen.
- - - - - - -
syntymäni on suurempi ihme kuin kuolemani - kiitos kun valitsit minut

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2116 on: 07. 03. 2010 18:06 »
Niinpä niin , turhaan on romaneitakin laiskoiksi haukuttu , harvoinhan heitä on töissä näkynyt.
veritas odium parit.

Offline Valittu

 • Aktiivi vaikuttaja
 • ****
 • Posts: 372
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2117 on: 07. 03. 2010 21:09 »
Niinpä niin , turhaan on romaneitakin laiskoiksi haukuttu , harvoinhan heitä on töissä näkynyt.
Romanit eivät ole maahanmuuttajia vaan suomalaisia. Tässä ketjussa puhutaan maahanmuuttopolitiikasta.
- - - - - - -
syntymäni on suurempi ihme kuin kuolemani - kiitos kun valitsit minut

Offline Risto Helin

 • Omalla nimellä
 • Veteraanivaikuttaja
 • *
 • Posts: 2167
  • View Profile
  • Olen Suomalainen
  • Email
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2118 on: 08. 03. 2010 11:11 »
Vuoden pakolaisnaiseksi on valittu afganistanilaissyntyinen Nasima Razmyar.
Valinnan teki Suomen Pakolaisavun hallitus. Sen mukaan 26-vuotias Razmyar on ansioitunut tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisessä.Razmyar on tehnyt työtä muun muassa kunniaväkivallan ennalta ehkäisemiseksi. Ihan mukava uutinenhan tuo on , tuossa lopussa mainittu asia kunniaväkivallan ehkäisemisestä hieman pisti silmääni kun täälläkin on monella suulla todistettu ettei tuosta ole pelkoa koska eipä sitä liene olemassakaan. Mihin sitä nyt luottaisi tähän mamunaiseen jolla luulisi olevan puolueetonta tietoa asiasta, vaiko näihin valtaväestön asiantuntijoihin.
veritas odium parit.

Offline Jashin

 • Kansalaisaktiivi
 • ***
 • Posts: 111
  • View Profile
Re: Maahanmuuttopolitiikkamme
« Reply #2119 on: 08. 03. 2010 11:11 »
Tänään on Vaasan kaupunginhallituksen listalla meitä vaasalaisia koskeva asia. Kaikki esityksen perusteet on luettavissa vaasa.fi sivuilta kohdassa esityslistat,

ESITYS:  Esitys maahanmuuttoviraston turvapaikkayksikön perustamisesta Vaasan kaupunkiin.