Home / Videot /
Kari Lajunen, video – 21 Kadonnutta Vaasaa etsimässä

Kari Lajunen, video – 21 Kadonnutta Vaasaa etsimässä

21. Kadonnutta Vaasaa etsimässä

Historianharrastaja Pentti Suksi on kameraharrastaja Kari Lajusen kanssa tutkimassa Vaasan tuhonneen palon yksityiskohtia juuri palon alkupaikalla.

Pentti Suksi kertoo millaisia rakennuksia paikalla oli sillä palon jälkeen niistä ei jäänyt muuta kuin kivijalat. Kivijalatkin näyttävät ajan saatossa vähentyneen. Mutta onneksi kivi palaa huonosti niin edes ne jäivät osoittamaan meille paikat missä oli uuni tai vastaava.

Toteutus Kari Lajunen

Kertoja Pentti Suksi

vaasalaisia.info on kaupunkiblogi ja foorumi

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa