Home / Videot /
Kansanedustajaehdokas Jani Pontus Toivanen Kertoo kannabiksen kasvavatuksesta YouTubessa

Kansanedustajaehdokas Jani Pontus Toivanen Kertoo kannabiksen kasvavatuksesta YouTubessa

Kansanedustajaehdokas Jani Pontus Toivanen

Kertoo kannabiksen kasvavatukssta YouTubessa

Kannabiksen dekriminalisointia ajava 36-vuotias vöyriläisehdokas Jani Pontus Toivanen kerrtoo kas vatuksesta You Tiuibessa. Aiheesta kertoi ensimmäisenä Pohjalainen.

Varmaan mietitte, että sehän on laitonta. No onhan se vielä, mutta just siks mä haluan kasvattaa sitä nyt ja herättää keskustelua aiheesta ja demystifioisin sitä vähän, Toivanen kertoo videon alussa.

Mutta, sen itse asiassa ei pitäisi olla laitonta, että mä kasvatan, koska mä en oo polttanu kolmeen vuoteen. Ihan puhdasta, nou hätä siinä mielessä, hän jatkaa.

Teen sen ihan avoimesti, niin kuin nyt näette. Se on poliittista aktivismia eikä huumekäyttöä. Laki ei sano, et se olis laitonta. Eli… katsotaan miten käy, miten virkavalta reagoi tähän. Ne varmaan hakee ne, ja sitte katotaan, mitä tuomioistuin sanoo, Toivanen kertoo.

Toivasen alkujuontoa seuraa muutaman minuutin mittainen tietoisku hampun viljelyn historiasta. Videolla naisääni kertoo kannabiksen käytön hyvistä puolista.

Tietoiskun jälkeen Toivanen esittelee kasvejaan ja kertoo niiden kasvatuksesta. Hän korostaa jälleen, ettei kasvata kannabiskasveja käyttöön vaan protestimielessä.

Kasvatuksesta kertoi ensimmäisenä Pohjalainaen

Julkaistu 2.4.2015

Vaalivideo eduskuntavaalit 2015.

ALLEKIRJOITA! Kannabiksen Dekriminalisointi kansalaisaloite:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/alo…

Kannabis”raamattu”: Keisarilla ei ole vaatteita:
http://emperor.wikidot.com/

KANNABIS JA KULTTUURI:

Hampun historia Suomessa:
http://www.kukin.to/tietosivut/hamppu…

Hamppu Kalevalassa:
http://www.suomenkannabisyhdistys.org…

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa