Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Kaikenlaista sitä löytyy

Kaikenlaista sitä löytyy

Oon viettänyt viimeset kolme kuukautta täällä vaasassa kaverin luona kyläillen… ja kun vaasassa menee baariin fontanaan, papinnenään, hulluun pulloon -ihan mihin vaan niin sieltä ja kaupungilta löytyy itsekkäitä, sisäänpäin kääntyneitä, pitkin nenän vartta ihmisiä kyttääviä naisia, jotka tavoittelee täydellisyyttä kaikin mahdollisin tavoin. Koppavia mimmejä pikku piireissään, asenne ongelmineen. Näin Lappeenrantalaisena voi sanoa, että tosi ikävän vaikutelman olen saanut vaasalaisista naisista.

Onneksi olen tavannut myös paikallisia naisia, jotka eivät ole tälläisiä “neiti täydellisyys” tyyppejä. Kiitos kuuluu myös vaasalaisille miehille, jotka ovat rentoja ja mukavia -paria poikkeusta lukuunottamatta. Onnekseni voin lukea sen, että en asu täällä. Hulluksihan täällä tulisi, sisäänkääntyneiden ihmisten kanssa. En voi muuta sanoa, kuin että menkääpäs mimmit muualla suomessa käymään niin ehkä opitte mitä Nainen tarkoittaa. Se EI tarkoita pelkkää ulkonäköä.

Suomi24

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kävelykaskusta laajenee aseman suuntaan

Vaasan kävelykeskustan kehittäminen ja laajentaminen on edennyt seuraavaan vaiheeseen. Ensimmäisenä rakennetaan Pitkäkadun ja rautatieaseman välinen …

Vastaa