Home / Kolumnit /
Jukka Mäkynen, ps – Ilmeisesti olen rasisti

Jukka Mäkynen, ps – Ilmeisesti olen rasisti

Tein Pohjanmaan Poliisilaitokselle rikosilmoituksen Abdirahim Husseinista, koska hän kirjoitti Uuden Suomen blogissaan 13.2 2015 että Perussuomalaisten maahanmuuttoasiakirja on rasistinen. Samalla hän kohdisti sanomansa sen kirjoittajaan,Timo Soiniin,minuun ja jokaiseen,joka hyväksyy kyseisen asiakirjan.

Rikosnimikkeen jätin poliisin tehtäväksi ,lukuunottamatta sitä, että katsoin Husseinin syyllistyneen kiihoittamiseen kansanryhmää kohtaan, eli syntyperäisiin Suomalaisiin.

Poliisi tutki yhdessä valtakunnan syyttäjän kanssa asiaa ja poliisin minulle lähettämässä sähköpostissa todettiin,että valtakunnansyyttäjän päätöksellä”syytä epäillä”-kynnys ei täyty.

Lähetin poliisille aikaisemmin s-postin,jossa ilmoitin halukkuuteni tietää,voiko kuka tahan sanoa ketä tahansa rasistiksi ,saamatta siitä minkäänlaista sanktiota?

Sain tutkinnan johtajalta s-postissa viestin, joka kertoi tylyä kertomaa..”esitettyjen seikkojen perusteella ei ole syytä epäillä rikosta,esitutkintaa ei suoriteta. saatte myöhemmin kirjallisen ilmoituksen tästä”

Eli: allekirjoittanut on rasisti,jos joku niin sanoo…

Minua on haukuttu rasistiksi noin 20-vuotta, vaikka en itse itseäni rasistina pidä. Onko nyt näin,että koska minua tai ketä tahansa voi ”laillisesti” kutsua rasistiksi,niin minä tai kuka tahansa jota rasistiksi kutsutaan… voi käyttäytyä rasistisesti ,lausua rasistisia sanoja ketä tahansa kohtaan saamatta siitä tuomiota,onko?

Vai onko niin,että saan mahdollisesta rasistisesta lausumasta tuomion, jos joku minua siitä syyttää?…vaikka minua voi oikeudellisesti rasistiksi sanoa,sehän todetaan kutsumalla minua rasistiksi..?

Rasistin merkitys pelkästään sanana on mielestäni äärimmäisen loukkaava,jos sitä ei ole.

Huora-sanalla on hintansa oikeusvaltiossamme,miksei sitä ole rasisti-sanalla?

En tiedä onko esim. vaimon hakkaaja-haukkumisella tai pedofiili-haukkumisella oikeudessa hintaa mutta näkisin, että voin ehkä jatkossa haukkua ketä tahansa …

Varsinkin, jos yleistän sen niinkuin Perussuomalaiset yleistetään rasisteiksi.

Jukka Mäkynen ilmeisesti rasisti

kansanedustajaehdokas, ps

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa