Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Juha Tuomikoskesta puheenjohtaja

Juha Tuomikoskesta puheenjohtaja

Juha Tuomikoski Vaasanseudun vihreiden

puheenjohtajaksi 2017

Vaasanseudun vihreät ry valitsi puheenjohtajaksi vuodelle 2017 varavaltuutettu Juha Tuomikosken. Tuomikoski on toiminut yhdistyksen puheenjohtajana myös 2009-2014. 

Nykyinen puheenjohtaja Lotta Alhonnoro ei ollut käytettävissä puheenjohtajan tehtävään tultuaan valituksi Tieteentekijöiden liiton varapuheenjohtajaksi. Alhonnoro on toiminut puheenjohtajana 2015-2016. Hän kuitenkin jatkaa Vaasanseudun vihreiden hallituksessa.

“On ollut suuri kunnia toimia Vaasanseudun vihreiden puheenjohtajana. Uudessa tehtävässäni pääsen vaikuttamaan entistä paremmin koulutus- ja tiedepolittiikkaan. Lisäksi haluan saattaa väitöskirjatyöni loppuun, joten on hyvä aika jakaa vastuuta. Tiedän että Vaasanseudun vihreiden toiminta on hyvissä käsissä.” kertoo Alhonnoro.

Vaasanseudun vihreiden hallitukseen vuodelle 2017 valittiin Milla Favén, Kaarlo Lepistö, Teemu Mäenpää, Tuula Närvä, Suzana Ojalainen ja Eeva Simons sekä varajäseniksi Laura Ala-Kokko, Ivanka Capova ja Asko Halme.

Syyskokouksessaan Vaasanseudun vihreät asetti tavoitteekseen kevään 2017 kuntavaaleissa ennätyksellisen kuntavaalivoiton ja viisi valtuutettua Vaasan kaupunginvaltuustoon. Nykyisin valtuutettuja on kolme.

Vaasanseudun vihreiden puolesta

Lotta Alhonnoro

puheenjohtaja

Vaasanseudun vihreät

lotta.alhonnoro@vihreat.fi

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Pinkkejä busseja Vaasaan

Vaasan ja Mustasaaren uusi yhteinen joukkoliikenne Lifti aloittaa toimintansa ensi vuonna. Uudistuksen myötä bussit saavat …

Vastaa