Billigste Strøm | Forbrukslån uten Sikkerhet | Eiendomsmegler Stavanger | Takserer | Forsikringer | Boligalarm | Kredittkort Bonus | Mobilselskaper
Home / Tapahtumat / Finnhittien kuninkaat Vaasaan

Finnhittien kuninkaat Vaasaan

Finnhittien Kuninkaat vievät aikamatkalle

                                                             suomi-iskelmän kultavuosiin

Viihdemaailman kestotähdet Danny, Frederik ja Tapani Kansa saapuvat yhteiskeikalle Vaasaan.

Suomi-iskelmästä ei voi puhua käsittelemättä Finnhits-kokoelmalevyjä, jotka kuuluivat 70- ja 80-luvuilla joka kodin levyhyllyyn ja vaihtavat nyt omistajaa kirpputoreilla. Näiden levyjen kansilehtisiä dominoineet Danny, Frederik ja Tapani Kansa suuntasivat kesällä 2016 festarikeikoille Finnhittien Kuninkaat -superkokoonpanona.

Ensimmäiset keikat olivat hurmioitunutta yhteislaulua alusta loppuun, sillä hittejä tällä karismaattisella kolmikolla totisesti riittää: R-A-K-A-S, Kesäkatu, Tsingis Khan, Äidin pikkupoika ja niin edelleen.

Ylistävän palautteen saattelemana Finnhittien Kuninkaat päättivät jatkaa yhteisiä esiintymisiään. Kolmikko valtaa syksyllä suosituimmat konserttisalit 13 kaupungissa, minkä lisäksi he tekevät muutamia klubikeikkoja. Perjantaina 2.12. Vaasan Amarillossa nähdään juuri tällainen show, jossa yleisö voi bailata lavan edessä ja laulaa mukana.

Luvassa on sukupolvirajat ylittävä yhteislaulukokemus parhaaseen pikkujouluaikaan, sillä vanha kunnon suomi-iskelmä elää parhaillaan uutta nousukautta. Viiskymppisille finnhitit ovat nuoruuden popmusiikkia ja kolmikymppisille muisto lapsuuden kesälomamatkoista auton takapenkillä. Viimeksi iskelmästä ovat innostuneet parikymppiset kaupunkilaishipsterit, jotka järjestävät retroilubileitä ja juhannustansseja Tapsan, Frederikin ja Dannyn kaltaisten legendojen tahtiin.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa