Strømleverandører | Forbrukslån | Regnskap | Billig Blikkenslager | Sykkelforsikring | Innbruddsalarm | Kredittkort Fordeler | Billig Mobil
Home / Tapahtumat / Jimmy Pulli Vaasantaidehallissa 2013

Jimmy Pulli Vaasantaidehallissa 2013

Taiteilija Jimmy Pulli esittelee uusimpia töitään Vaasan Taidehallissa 29.9.2013 asti.

Valoa, ääntä ja videokuvaa
Vaasan taidehallissa

Murmuration -näyttelyssä on joukko nähtäviä, kuultavia ja interaktiivisia elementtejä sisältäviä taideteoksia.

Kristiinankaupungissa vuonna 1980 syntyneen ja sittemmin vaasalaistuneen taiteilija Jimmy Pullin teokset ovat installaatioita, jotka kokeilevat valon, äänen, videokuvan ja vuorovaikutuksellisuuden erilaisia mahdollisuuksia.

Hän kiinnittää paljon huomiota myös siihen tilaan, johon teokset rakentuvat ja pyrkii näin ollen tarjoamaan katsojalle kokonaisvaltaisia kokemuksia.

Svenska Yrkeshögskolanissa kuvataidetta opiskelleen Pullin edellinen yksityisnäyttely oli Helsingissä Galleria Sinnessä vuonna 2008.

Vaasan Taidehallin Murmuration–näyttelyä hallitsee koko laajan huonetilan valtaava Surium teos, joka koostuu puusta tehdystä visuaalisesta osasta sekä äänestä, joka on ruotsalaisen Girilal Baarsin säveltämä ja äänittämä kappale.

Sävellys soi näyttelytilassa ja muuttuu aina kävijöiden liikkeiden mukaan. Tästä syystä sävellystä ei koskaan kuulla täysin siinä muodossa kuin se on alun perin sävelletty.

Teos IIII. puolestaan esittää itsevalaisevan akryylilevyn ja videoprojektion avulla viestin, joka on mahdo lukea –
videossa on pistekirjoitusta ja akryylilevyt hajottavat ja levittävät viestiä tilaan.

Sisällöllisesti Jimmy Pullin teokset käsittelevät juuri kommunikaation eri muotoja, materian ja muistin pysyvyyttä sekä kulttuurisia siteitä.

About Toimitus

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa