Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / “Fatikooli” ja Hiirelä myydään

“Fatikooli” ja Hiirelä myydään

Fatikooli” ja Hiirelä ja muut rakennukset myydään.

Tontilla 905-4-135-3, osoitteessa Tammikaivonrinne 12 sijaitseva 3. kerroksinen (+ kellari krs.) vuonna 1925 valmistunut tiilirakennus. Rakennuksen huoneala on noin 1927 hum2 ja tilavuus noin 9100 m3. Tontin kaavamerkintä on A/s = asuinrakennusten korttelialue, jossa ympäristö säilytetään.

Myytävä rakennus on suojeltu asemakaavassa merkinnällä sr-3 – rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti merkittävä rakennus – tarkemmat tiedot asemakaavassa ak0977 (MRL§200 29.12.2016). Tontille on annettu 150 ktm2 lisärakennusoikeus.

Tontilla 905-4-137-1, osoitteessa Sepänkyläntie 14 sijaitseva 2. kerroksinen vuonna 1886 valmistunut puinen asuinrakennus (Hiirelä). Rakennuksen huoneala on noin 259 hum2 ja tilavuus noin 927 m3. Lisäksi kaupan kohteena on muut tontilla olevat kylmät ulkorakennukset (Renkitupa noin 120 hum2 – valmistumisvuosi 1820, aitta ja kaksi varastorakennusta). Tontin kaavamerkintä on A/s = asuinrakennusten korttelialue, jossa ympäristö säilytetään. Myytävät rakennukset ovat suojeltu asemakaavassa merkinnällä sr-3 – rakennustaiteellisesti ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia – tarkemmat tiedot asemakaavassa ak0977 (MRL§200 29.12.2016). Tontille on annettu 120 ktm2 lisärakennusoikeus. Rakennuksen viidestä asunnosta kolme on tällä hetkellä vuokrattu.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Tarjoajat sitoutuvat siihen, että heidän yhteystietonsa voidaan luovuttaa Huutokaupat.comin toimesta ilmoittajalle myyntipäätöksen ja siitä tiedottamisen mahdollistamiseksi.

Kohteet myydään yhdessä – annetaan yksi kummatkin kohteet kattava tarjous – www.huutokaupat.com internetsivustolla järjestettävässä nettihuutokaupassa. 

Kohteet myydään siinä kunnossa sekä niillä varusteilla kuin ne ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä ovat. Tontit luovutetaan liitteen mukaisella maanvuokrasopimuksella rakennusten omistajan vuokraukseen.

Nettihuutokauppaan jätetyt tarjoukset ovat sitovia. Mikäli tehty tarjous hyväksytään, myyntipäätös ja maanvuokrasopimus vahvistetaan Vaasan kaupunginhallituksessa. Kauppakirja ja maanvuokrasopimukset tulee allekirjoittaa 2 kk kuluessa kaupunginhallituksen myyntipäätöksen lainvoimaisuudesta lukien.

https://huutokaupat.com/2691567/mahdollisuuksien-historiallinen-kokonaisuus-asuintuotantoon-vaasan-klemettilassa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Kävelykaskusta laajenee aseman suuntaan

Vaasan kävelykeskustan kehittäminen ja laajentaminen on edennyt seuraavaan vaiheeseen. Ensimmäisenä rakennetaan Pitkäkadun ja rautatieaseman välinen …

Vastaa