Home / Tapahtumat / ELOKUVAMUSIIKIN KONSERTTI: KADONNEEN MUSIIKIN METSÄSTÄJÄT

ELOKUVAMUSIIKIN KONSERTTI: KADONNEEN MUSIIKIN METSÄSTÄJÄT

ELOKUVAMUSIIKIN KONSERTTI:

KADONNEEN MUSIIKIN METSÄSTÄJÄT

Vaasan kaupunginorkesteri toteuttaa yhteistyössä Seinäjoen kaupunginorkesterin kanssa Kadonneen musiikin metsästäjät –elokuvamusiikin konsertin, joka esitetään Seinäjoella torstaina 19.11. klo 19 Seinäjoki-salissa ja Vaasassa perjantaina 20.11. klo 19 Vaasan kaupungintalolla

Konsertin johtaa aiemmista Vaasassa järjestetyistä elokuvamusiikin konserteista tutuksi tulleeseen tapaan Atso Almila. Almila toimii kapellimestari- ja orkesterikoulutuksen professorina Sibelius-Akatemiassa.

Konsertissa esiintyvät hahmot, kuten Captain Blood ja lampun henki johdattavat merirosvojen ja sulttaanien maailmaan. Ohjelmistossa on musiikkia muun muassa seuraavista elokuvista: Indiana Jones, Pirates of the Caribbean ja Aladdin. Luvassa on unohtumaton elämys sekä korville että silmille!

Konsertteihin on mahdollista ostaa lippuja ovelta tuntia ennen konsertin alkua. Ennakkomyynti ja varaukset Vaasan konserttiin: Studio Ticket, www.NetTicket.fi, Prisma Vaasa ja Luckan i Sydösterbotten.

Kadonneen musiikin metsästäjät. Vaasan kaupungintalo, 20.11.2015 klo 19.00.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa