Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
Eeku Strahlin revontulikuvat leviävät maailmalla

Eeku Strahlin revontulikuvat leviävät maailmalla

Strahlin revontulikuvat leviävät maailmalla

Seinäjokin arkkiteahti ja harrastajakuvaaja Eeku Strahl kuvasi viimeyön revontulia Seinäjoen ympäristössä.

Nyt yhtä otosta on jaettu tuhansia kertoja eripuolilla maailmaa.

-Panin revontulikuvan eilen illalla Flickeriin ja heti sinne ilmaantui lähes 200 ihmistä ympäri maailmaa, jotka pistivät sen edelleen levitykseen omille kavereilleen ja nämä edeleen kavereilleen..

-Lähes 4500 ihmistä kävi pelkästään minin Picasa tilillänitänään iltapäivän kuluessa. En tiedä yhtään, kuinka paljon sitä on jaetttu ja edeleenjaettu nyt illan aikana, sanoi Strahl alkuillasta.

-Aika eksoottista se on varmasti monille.

Kuva on otettu Kyrkösjärvellä Jalasjärventien kohdalla noin klo. 21.00 eilen. Tänä iltana n. kello 21. aikaan Eeku Strahl sai ilmoituksen, että myös National Geographic olisi huomioinut kuvan,

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa