Home / Videot /
Bölen lutakko 05.11. 2014

Bölen lutakko 05.11. 2014

Bölen lutakko

Tässä tuoretra kuvaa tästä illansuusta Bölaen lutakosta 5.11. 2014. Paikalla kävi papparäppäri herkkoo11. Tilanne Bölessä näyttää hiukan huolaesstuttavalta valumavesien suhteen.

Vedenkorkeuksien ja virtaamien nousu on ollut nopeampaa kuin mitä eilen ennustettiin. Tämä johtuu pääosin siitä, että sademäärät ovat olleet ennustettua suurempia ja pääosa sateesta on tullut vetenä. Ennustettu sateiden loppuminen ja lämpötilan kääntyminen pakkasen puolelle helpottaa tulvatilannetta merkittävästi.

Julkaistu 5.11.2014

Bööle se sai sitten oman tekoaltaansa.  Kohta kai tarvitaan lossi että pääsevät upoudelle silalle.Taustamusiikkina soi Heikki Koiviston Päiväprinsessa.

herkoo11k

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa