Home / Tapahtumat /
Boel Westin luennoi Tove Janssonista 25.05. 2015

Boel Westin luennoi Tove Janssonista 25.05. 2015

Boel Westin luennoi Tove Janssonista

Professori Boel Westin luennoi Tove Janssonista Vaasan pääkirjaston Draama-salissa ti 26.5. klo 18. Tilaisuus on ruotsinkielinen ja sinne on vapaa pääsy.

Westin on Tukholman yliopiston kirjallisuustieteen professori. Hän kirjoitti ensimmäisen väitöskirjan Tove Janssonista (Familjen i dalen) vuonna 1988 ja julkaisi ensimmäisen suuren elämäkerran Janssonista (Sanat, kuvat, elämä) vuonna 2007.

Susanna Saari
Tiedottaja I Informatör

Boel Westin Fotograf Eva Dalin.jpg

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa