Anu Mäntylä

Vaasalaisia.info blogi esittelee kaikkien vaasalaisten kansanedustajaehdokkaiden vaalisivut, jotka ylläpito saa tietoonsa. Sivuista voi kertoa Palautelomakkeen kautta. Kahdentenatoista esittelyvuorossa on Perustuslaillisten Anu Tuulia Mäntylä.

s. 23.10.1979 Vaasassa. Asunut Teuvalla vuodesta 1981 opiskelujen alkamiseen saakka. Halintotieteiden yo, vapaa kirjoittaja Asun Vaasassa, Isolahdessa Perheeseen kuuluu avopuoliso, tytär ja kultainen noutaja.

Harrastuksiin kuuluu kirjallisuus, ( Lempiteokset Gabriel Garcia Marguezin Sadan vuoden yksinäisyys, Aldous Huxleyn Uljas uusi maailma, ja Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläinen. ) , elokuvat ( joiden suhteen kaikkiruokainen, mutta ihailee Aki Kaurismäkeä ), ulkoilu ja kaikkinainen tiedonkeruu.

Olen perussuomalainen nainen Perussuomalaisesta puolueesta. Poliittisella kentällä olen keltanokka, mutta yhteiskunnallisesti valveutunut ja varsin huolissani nyky-Suomen tilasta jossa totellaan ainoastaan ahneutta ja rahaa.

Oma näkemykseni ehdokkuudestani on varsin yksinkertainen: kansanedustajaksi KANSAN EDUSTAJANA. Lopen kyllästyneenä poliitikkojen olankohautuksiin ja katteettomiin lupauksiin, olen sitä mieltä että eduskunta kaipaa kipeästi uudistumista. Epäkohtiin olisi puututtava ripeästi ja riuskalla otteella, lupauksia ei tulisi antaa OMAN EDUN TAVOITTELUN TÄHDEN, eikä lupaamisen ilosta. Asioista on puhuttava selkeästi ja ymmärrettävästi, ilman retorista keinottelua ja kapulakieltä.

Tätä mieltä

On kaksi ihmisryhmää, jotka tuntuvat kerta toisensa jälkeen jäävän byrokratian säälimättömien rattaiden murskattavaksi -Lapset ja Vanhukset. Heidän asemansa on kaikkein vaikein. Heidän puolestaan ja heidän asemaa parantakseeni aion antaa kaikki voimavarani nyt ja jatkossa. Kansalaisten karsinoiminen ei kuulu poliittiseen pätöksentekoon, vaan kaikille tulisi taata yhtäläiset mahdollisuudet toimia yhteiskunnan tasa-arvoisina ja arvokkaina jäseninä.

Anu Tuulia Mäntylä

About Toimitus

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa