Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Anssi Marttisesta Radio Vaasan uusi omistaja

Anssi Marttisesta Radio Vaasan uusi omistaja

Anssi Marttisesta Radio Vaasan uusi omistaja

Oy Radio Vaasa Ab

Oy Radio Vaasa Ab:n uusi omistaja on Anssi Marttinen, joka aloitti juontajana Radio Vaasassa vuonna 1990.

Hippi Hovin ja Pekka Iitolan kanssa Marttinen perusti Oy Radio Vaasa Ab:n 27.11.2000.

Yritys on siirtynyt täysin Marttisen omistukseen 1.11.2014. Marttinen jatkaa yrityksessä edelleen toimittaja/juontajana.

Oy Radio Vaasa Ab:n hallituksen uusi puheenjohtaja on Heikki Havusela ja muina jäseninä ovat Anssi Marttinen ja Aki Karlsson. Oy Radio Vaasa Ab:n toimitusjohtajana aloittaa 1.12.2014 Christer Nyberg, jolla on lähes 30 vuoden kokemus radioalalta.

Nykyinen toimitusjohtaja Pekka Iitola jatkaa vuoden 2014 loppuun Oy Radio Vaasa Ab:n palveluksessa. Tiina Haikkala jatkaa myyntineuvottelijana ja myyntitiimiin tullaan hakemaan 1-2 myyjää.

Toimituksessa jatkaa Anssi Marttisen lisäksi puolen tusinaa freelance-toimittajaa/juontajaa.

Radio Vaasan ohjelmistoon ei ole tulossa suuria muutoksia. Paikallisuus ja kaksikielisyys tulevat olemaan edelleen tukipilareita, joihin Radio Vaasa nojaa. Uuden omistajan myötä ohjelmistoon tulee muutamia uusia ohjelmia, jotka alkavat vuodenvaihteessa.

Radio Vaasan ensimmäinen lähetys oli 25.11.1985 eli Radio Vaasa on Suomen toiseksi vanhin kaupallinen radioasema. Radio Vaasa juhlii siis 30-vuotista taivaltaan vuonna 2015, joka tulee näkymään ja varsinkin kuulumaan koko vuoden ajan.

Studio Ticket

Rewell Centerin 2. kerroksessa toimiva, lippuvälitykseen erikoistunut Studio Ticket on tähän saakka ollut osa Oy Radio Vaasa Ab:n toimintaa.  Yhtiön omistusmuutokseen liittyen Studio Ticket on tämän kuun alusta lähtien eriytetty omaksi yhtiökseen, Oy Studio Ticket Ab.  Yhtiön omistuspohja on sama kuin Radio Vaasalla tähän saakka eli yhtiön omistavat tasaosuuksin Heikki Hovi, Pekka Iitola ja Anssi Marttinen.

Studio Ticketin toiminta jatkuu entisellään.  Siellä myydään edelleenkin lippuja lähes kaikkiin paikallisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin, Vaasan Paikallisliikenteen kausikortteja ja Kino City Glorian elokuvaseteleitä. Se toimii edelleen myös Rewell Centerin ja Vaasan Toriparkin infopisteenä.

Ticketin vastaavana hoitajana toimii Siv Laine ja toimitusjohtajana Pekka Iitola.

Studio Ticketille on nykyisten omistajien toimesta haettu uutta omistajaa syksyn aikana.  Samalla, kun toimintaa jatketaan täysillä uuden yhtiön puitteissa, tavoitteena on edelleen löytää uusi omistaja monelle pohjanmaalaiselle tärkeälle toiminnalle.

Lisätiedot

anssi.marttinen@radiovaasa.fi

Studio Ticket:

pekka.iitola@radiovaasa.fi

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa