Dagens Strømpris | Lån på Minuttet | Fliser til hus | Billige fliser | Sammenlign Forsikring | Husalarm | Beste Kredittkort Dagligvarer | Beste Boliglån
Home / Tapahtumat / Vihreille kaksi uutta ehdokasta

Vihreille kaksi uutta ehdokasta

Vihreille uusia ehdokkaita

vanhin on 86-vuotias

Vaasanseudun vihreät nimesi kaksi uutta ehdokasta kuntavaaleihin 2017. Ehdolle asettuvat lastentarhanopettaja ja ekokosmetologi Sanni Lukkarila sekä eläkkeellä oleva kaupunginarkkitehti Asko Halme.

52-vuotias Sanni Lukkarila painottaisi valtuutettuna ilmastonmuutokseen vaikuttavia asioita kuten mm. uusiutuvat energiamuodot ja energian säästäminen, liikenne ja ravinto. Lähiluonnon säilyttäminen, kasvatus ja koulutus ovat myös lähellä hänen sydäntään.

86-vuotias Asko Halme pitää alzheimerin loitolla harrastamalla avantouintia ja purjelentoa ja rakentamalla teräsveistoksia. Hän on kiinnostunut kaupunkiarkkitehtuurista ja haluaa puolustaa keskustan yleisilmettä, jonka luomiseen hän on itse osallistunut. Hänen suunnittelemiaan rakennuksia ovat esimerkiksi Teeriniemen ja Variskan koulut sekä Kirkkopuistikon virastotalo. Halme on myös puolustanut lähivirkistysalueita kuten Vaskiluodon metsää.

Vaasanseudun vihreiden ehdokkaiksi on aikaisemmin nimetty Laura Ala-Kokko, Lotta Alhonnoro, Mauri Koivula, Kaarlo Lepistö, Marion Lepistö, Hanna Mellberg, Tuula Närvä, Tapio Osala, Marko Perälä, Hannaleena Rajamäki, Mayya Ratsuk, Ali Rezai, Tobias Simon, Eeva Simons, Suvi Syrjä, Matti Tuomaala ja Juha Tuomikoski. Lisää ehdokkaita julkistetaan lähipäivinä.

Vaasanseudun vihreät julkaisee lisää ehdokkaita lähipäivinä.Vaasanseudun vihreiden puolesta

Juha Tuomikoski

Varapuheenjohtaja, Vaasanseudun vihreät

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa