Solcellepanel | Forbrukslån Sammenligning | Flisleggingsfirma | 144hz Näyttö | Vardia Forsikring Erfaringer | Innbruddsalarm | Kredittkort Rabatt | Sammenlign Boliglån
Home / Tapahtumat / Soivan Sammakon ensi-ilta 9.10.2013

Soivan Sammakon ensi-ilta 9.10.2013

Vaasalaisen Teatteri Soivan Sammakon uusin näytelmä saa ensi-iltansa keskiviikkona 9.10. ja siitä on avoimia esityksiä Vaasan kulttuurikasarmilla aina lauantaihin 19.10. saakka. Näytöksiä järjestetään myös Kokkolan kaupunginkirjastossa 23.10. – 26.10. Tämän jälkeen näytelmä lähtee kiertämään Pohjanmaan ja muun Suomen päiväkoteja ja tapahtumia.
Pia Leinonen, Srah Bergkulla, Joni Tiala. Kuva: Joki Tiala

Soiva Sammakko kohtaa avaruusolioita

Soiva Sammakko on yksin koko Aarnitammessa sillä Petula Pöllö on matkoilla. Soiva lukee kirjaa joka kertoo avaruusolioista ja taitaa olla hieman liian jännittävä koska Soivalla ei meinaa millään tulla uni silmään.

”Mutta eihän Loiskulammella mitään avaruusolioita ole” hän lohduttautuu ja sammuttaa lukulampun. Juuri kun hän on nukahtamaisillaan, kuuluu lammelta kumma molskahdus. Soiva Sammakko säntää ylös sängystä ja tähystää lammelle. ”Siellä näyttäisi kelluvan jotain, mikä ihme se oikein on? ”

Soiva Sammakko vetää rannalle laukun josta löytyy sellainen otus jota kukaan ei ole koskaan nähnyt. Tämä merkillinen muukalainen on pelottava, kummallisen näköinen ja puhe on käsittämätöntä. Paljon ehtii sattua ja selvitä ennen kuin tämä seikkailu Soivan Sammakon, Amalia Ankan, Petula Pöllön, Keijo Ketun ja merkillisen muukalaisen kanssa saadaan onnelliseen päätökseen.

Näytelmä on suunnattu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille ja se käsittelee erilaisuuden kohtaamista, tarvetta tulla ymmärretyksi sekä kommunikoinnin haasteita ilman yhteistä kieltä. Teatterisadun tuiskeessa saa myös yleisö leikkiä ja laulaa ja saattaapa siellä oppia jokusen sanan uutta kieltäkin! Näytelmä kestää noin puoli tuntia ja soveltuu yli 2-vuotiaille. Liput maksavat 5€. Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen on Soiva Sammakko – sarjamme neljäs osa.

Tarinankerronta ja nuket
Pia Leinonen
Sävellys ja soitto:
Joni Tiala

Ohjaus: Sarah Bergkulla.

Teatteri Soiva Sammakko on Vaasassa kesällä 2011 perustettu lastenteatteri, joka tekee teatteri – ja musiikkiesityksiä päiväkoti-, esikoulu- ja ala-asteikäisille lapsille. Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen on teatterin kuudes näytelmä. Vuositasolla teatteri järjestää noin 70 avointa näytöstä ja tekee vajaan sata tilausesitystä.

Teatteri Soivan Sammakon tyyli on puhe- ja nukketeatterin yhdistelmä. Leimallista on vahva osallistavuus sekä musiikin suuri rooli – kaikki esitykset ovat läpisävellettyjä ja niissä on elävä musiikki.

About Toimitus

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa