Billigste Strøm | Forbrukslån Sammenligning | Slissing | Billig Bredbånd | Betalingsforsikring | Hyttealarm | Sammenlign Kredittkort | Mobilselskaper
Home / Videot /
Skuuppiset 30 – vaasalaisia.info

Skuuppiset 30 – vaasalaisia.info

Skuuppiset 30

Vaasassa pidettiin jokavuotinen taiteiden yö. Uutisrankkurimme Raimo Vahtera oli paikalla.

Lintubongari Risto Ruisrääkkä sai kuvattua harvinaisen mastolinnun. Lintu oli ennen yleinen sillä joka laivassa oli mastoja mutta nykyään niitä ei ole joten se oli ajaa linnun sukupuuttoon. Onneksi radiomastojen lisääntyminen pelasti linnun sukupuutolta.

Roy Rabb raportoi suoraan laivan kannelta Singaporesta.

Uusi ”Nostalgia Vaasa” -sarja alkaa tässä jaksossa ja esittelyvuorossa on nuorisobändi Zotch. Se perustettiin vuonna 1968 ja lopetettiin 1980. He pitivät 2002 nostalgtiakeikan ja uutisrankkurimme Raimo Vahtera oli jo silloin paikalla ja kuvasi tämän keikan. Tulemme esittämään biisin kerrallaan seuraavien Skuuppisten lopuksi. Tällä kertaa on vuorossa biisi nimeltä ”Suuri star.”

Videon työryhmä on Raimo Vahtera, Roy Rabb ja Kari Lajunen.

Videon on koostanut Kari Lajunen 16.8.2014.

Videon esityspäivä on 17.8.2014

http://youtu.be/9CWpX-BZzdE

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa