Billig Strøm | Refinansiering | Snekker | Elektriker pris | Billig Forsikring | Alarm | Bruk av Kredittkort | Beste Telefonabonnement 2019
Home / Videot / Kiipeilyfestivaali Vanhan-Vaasan hautuumaalla 30.04.2016

Kiipeilyfestivaali Vanhan-Vaasan hautuumaalla 30.04.2016

Vaasa Boulderfestivaali Vanhassa-Vaasassa

Lenni ”DigiLenni” Laatikainen seurasiVaasa Boulder – kiipeilyfaestivaalia.

Vaasa BoulderFest järjestettiin ensimmäisen kerran 1.-3.5.2015 , ja se nousi kertarykäyksellä Suomen suurimmaksi ulkokiipeilytapahtumaksi.

Innokkaita kiipeilijöitä saapui myös ulkomailta, mm. USAsta, Puolasta ja Virosta. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, se keskittyy vapaaseen kiipeilyyn Vanhassa Vaasassa sijaitsevalle Hautuumaan alueelle. Alueella on yli 400 reittiä sekä runsaasti mahdollisuuksia.

Myös tämänkeväinen tapaahtuma järjestettiin Vanhan-Vaasan hautuumalla. Hautuumaalla reittejä oli yli 400 sekä runsaasti mahdollisuuksia avata uusia. Oppaat auttoivat kivien ja reittien löytämisessä.

Tiedot www highsport fi sivulta

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa