Author Topic: Huolestuttavat koulu-uutiset  (Read 1578 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline herkkoo

  • Veteraanivaikuttaja
  • *****
  • Posts: 7086
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Email
Huolestuttavat koulu-uutiset
« on: 19. 09. 2017 18:06 »
.

Kohtuullisen järkyttävää luettavaa jotkut haluavat ehdoin tahdoin islamistiset jihadistit koululaisten sekaan koska se kuulemma lisää suvaitsevaisuutta

 syyskuu 10, 201720:40

Kokoomukselta tukea ”terroristit kouluihin”-vaatimukselle"Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen tukee ylikomisario Jari Taposen lauantaina esittämää vaatimusta yli-ikäisten terroristien sijoitamisesta suomalaisiin kouluihin.

Ylikomisario Jari Taponen  esitti eilen , että yli-ikäiset, terroristiksi saakka radikalisoituneet turvapaikanhakijat tulisi sijoittaa suomalaisiin kouluihin.

– Hyvää oppi tekee terroristillekin! Saattaa näköala laajentua ja suvaitsevaisuus lisääntyä, Taponen kuvaili.

Valtaisaa hämmennystä aiheuttanut Taponen ei perääntynyt lauantaisesta avauksestaan, vaan jatkoi sen puolustamista.

Taponen sai tuekseen kokoomuksen kansanedustajan Juhana Vartiaisen, jonka mukaan ”syrjäytymis/radikalisoitumisvaarassa ajelehtivalle nuorelle on koulu parempi paikka kuin katu/vankila/koraanikoulu.”

– Nuo tappajat ovat pikemminkin tuuliajolla olevia lapsia ja nuoria ja orpoja kuin mitään uskonoppineita ja kulttuurisotureita, Vartiainen jatkoi.""Outokumpulainen kaupunginvaltuutettu Sanna Antikainen hämmästeli Taposen esitystä.

– On uskomatonta, että poliisi haluaa isis-miehet kouluun lastemme kanssa ja kehuu vielä julkisesti tällä asialla, Antikainen moitti ja jatkoi: ”Herra Taponen. Luottamukseni Suomen poliisiin tippui juuri 50% sinun kommenttiesi ansiosta. Hyvin tehty!”

Perussuomalaisten nuorten varapuheenjohtajistoon kuuluva Tiina Ahva kysyi Taposelta: ”Jätätkö täysin huomiotta sen, että koulu täynnä lapsia, jonne muutenkin menee joka päivä, on helppo kohde terrori-iskulle?”

Vihdin perussuomalaisten puheenjohtaja Terhi Mattila kirjoitti: ”Koulussa työskentelevänä olen kyllä järkyttynyt tällaisista möläytyksistä”.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi kannanottoja Facebook-sivuillaan.

– Poliisi on perinteisesti ollut yksi kansalaisten eniten arvostamista instituutioista. Joku siellä organisaatiossa ilmeisesti kokee tämän ongelmaksi ja yrittää korjata asian. Ylikomisario Jari Taponen kertoo twitter-seinällään, että on hyvä ajatus pitää täysi-ikäisiä jihadisteja koulussa 14-vuotiaiden suomalaislasten seassa. Koulut ovat kuulemma siitä huolimatta turvallisia, koska niissä on ammattitaitoinen opetushenkilökunta, Halla-aho kirjoitti   ."

https://www.suomenuutiset.fi/kokoomukselta-tukea-terroristit-kouluihin-vaatimukselle/

.

Vaasalaisia.info - keskustelut

Huolestuttavat koulu-uutiset
« on: 19. 09. 2017 18:06 »