Bytte Strømleverandør | Forbrukslån Test 2019 | Billig Elektriker | Tilstandsrapport Bolig | Forsikringsselskaper | Boligalarm | Billig Kredittkort | Billigste Boliglån
Home / Tapahtumat / Kalaasit Loftetilla

Kalaasit Loftetilla

Konsulinnan kalaasit Loftetilla

sirkusmaailma Loftetin pihassa 10.6.2016

Konsulinnan kalaasit Loftetilla järjestetään lauantaina 10.6.2016 klo 10-12 (pitkäaikaissairaille lapsille) / klo 12-15 (muulle yleisölle) Loftetin, TaiKonin ja Projekt Liv-yhdistyksen yhteistyönä. 

Konsulinnan kalaasin vuoden teemana Loftetin sisäpihalla on sirkus ja teatteri. Käsityön talo Loftet, TaiKonin ja Projekt Liv-yhdistys pitkäaikaissairaille lapsille järjestävät yhdessä sirkusmaailman, josta löytyy akrobatiaa, jonglöörausta ja sirkuspajaa. Teatteripajassa voi muuntautua rooliin, olla mukana teatterileikissä ja saada roolinsa ikuistettua valokuvaaja Patrik Forthilta. Tarjolla on myös yllätys teatteriesityksen muodossa. Kädentaitopajassa voi taiteilla sirkusaiheista askartelua.

Tapahtuman taustalla on Englantilais-norjalainen Konsulinna Tulla Moé, joka asui talossa 1900-luvun alussa. Hänet tunnetaan Loftetin ikuisena talon emäntänä. Hän toimi aikanaan persoonallaan esikuvana kaupungin ylimystölle ja oli omistautunut sirkukselle ja teatterille. Korkeasta asemastaan huolimatta Tulla oli hyvin pidetty kansan parissa eri yhteiskuntaluokissa kiitos hänen ystävällisyytensä ja tarmokkuutensa. Tullalla oli tapana tarjota lapsille lemonadia ja pitää balettitunteja tai teatterikerhoja.

Tervetuloa mukaan kuulemaan enemmän vuoden kalaasista Loftetilla!

Kutsumme median edustajat lehdistötilaisuuteen tor 8.6 klo 10.00 Loftettiin, Raastuvankatu 28 VAASA

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa