Billig Strøm | Lån på Minuttet | Listing | Kiropraktor | Sammenlign Forsikring | Boligalarm Test | Reise Kredittkort | Beste Boliglån
Home / Tapahtumat / Johanna Sumuvuori Vaasaan 2014

Johanna Sumuvuori Vaasaan 2014

Johanna Sumuvuori tulee Vaasaan, ja on tavattavissa torilla klo 16-17:30, ja O’Malley’s pubissa klo 19:30 eteenpäin.

Johanna Sumuvuori Vaasaan

Sumuvuori on profiloitunut vihreiden ulko- ja turvallisuuspolitiikan tuntijana ja tekee Helsingin yliopistossa väitöskirjaa suomalaisesta rauhanturvaamisesta. Hän on ollut myös rauhanjärjestö Sadankomitean pääsihteeri (2004–2006) sekä Kansalaisjärjestöjen konfliktinehkäisyverkoston puheenjohtaja (2010–).

Sumuvuoren vaaliteemoja ovat ilmastonmuutoksen torjuminen sekä sosiaalinen ja globaali vastuu. Hän kirjoittaa blogissaan, että huono politiikka tuottaa osattomuutta, työttömyyttä, välinpitämättömyyttä ja epäjärjestystä.

”Ellei ihmisten työllisyydestä ja hyvinvoinnista huolehdita, kasvava pahoinvointi johtaa toivottomuuteen ja pahentuvaan taantumaan. EU:n on tehtävä kaikkensa työllisyyden, hyvinvoinnin ja kansalaisten tasa-arvon eteen.”

Tällä hetkellä Sumuvuori on vierailevana jatko-opiskelijana Oxfordin yliopistossa kansainvälisen politiikan laitoksella.

https://www.facebook.com/events/328817707243263/?ref_dashboard_filter=upcoming

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa