Takstein med Solceller | Forbrukslån på Dagen | Radonmåling | Beste Kiropraktor | Forsikringsselskaper | Hyttealarm | Kredittkort Avbestillingsforsikring | Beste Mobiltelefon
Home / Tapahtumat / Huipputubettajat tulevat Vaasaan

Huipputubettajat tulevat Vaasaan

Tubetour tulee Vaasaan

Joukko huipputubettajia saapuu Vaasaan 11.3.2017. Valtakunnallinen kiertue tuo Youtubesta tutut videobloggaajat lavalle ja faniensa keskuuteen. Mukana Vaasassa ovat Herbalisti, Ilaripro, Iina-Katariina, MariieVeronica ja ZoneVD. 

Tubetour on kiertänyt alkuvuoden aikana Suomen kaupunkeja kiivaaseen tahtiin. Maaliskuussa kiertue nähdään Vaasan lisäksi Kokkolassa ja Seinäjoella. Vaasassa tapahtuma järjestetään keikkapaikkana toimivalla WS Arenalla.

Tapahtuma alkaa klo 15, mutta ovet avautuvat kahdelta. Lauantai-iltapäivällä luvassa on ennennäkemätön lava-show, livepelaamista, yleisöä osallistavaa ohjelmaa sekä tietenkin meet & greet-osio, jossa fanit pääsevät tapaamaan idoleitaan. Vaasan tapahtumaan on poikkeuksellisesti vapaa pääsy, mutta ennakkoon on voinut ilmoittautua Facebookin tapahtumasivulla (TubeTour Vaasa) olevan linkin kautta.

–       Ennakkoilmoittautumispaikkoja on vielä muutamia kymmeniä jäljellä, mutta mikäli paikka jää saamatta, niin ovelta pääsee sisään vielä 200 osallistujaa, ohjeistaa tapahtuman järjestelyistä vastaava nuorisosihteeri Kaisa Salo Vaasan kaupungin nuorisopalveluista.

Ohjelmanumerot nähdään päälavalla ja tapaamisille on järjestetty oma piste tapahtuma-alueella. Tapaamisissa pyritään sujuvuuteen, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus nähdä oma suosikkinsa.

Yhteistyössä järjestetty

Nuorille suunnatun tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vaasan kaupungin nuorisopalvelut, kulttuuri- ja kirjastotoimi sekä viestintäpalvelut.

–       On hienoa, että saamme nämä tubettajat myös Vaasaan ja pystymme yhteistyössä tarjoamaan tämän tapahtuman nuorillemme, iloitsee Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastotoimenjohtaja Marita Ahola.

Tapahtuma WS Arenalla (Varastokatu 9, 65100 Vaasa) on maksuton ja päihteetön, mutta tapahtumapaikassa on pakollinen maksullinen narikka päällysvaatteille ja laukuille (3 €). Alle 13-vuotiaita suositellaan osallistumaan yhdessä huoltajan tai vanhemman sisaruksen kanssa. Tubettajilta on mahdollisuus pyytää meet & greet-fanitapaamisessa nimmareita.

Myös lehdistö on tervetullut seuraamaan TubeTour Vaasa-tapahtumaa lauantaina 11.3. WS Arenalle (Varastotie 9, 65100 Vaasa).

Ohjelma:

14.00 Ovet avautuvat

15.00 Lavaohjelma alkaa

16.45 Lavaohjelma päättyy

17.00 Meet & Greet alkaa 

19.00 Meet & Greet päättyy

Tapahtuma Facebookissa: TubeTour Vaasa
Tapahtuman verkkosivut: www.tubetour.fi

Ennakkoilmoittautuminen: https://www.webropolsurveys.com/S/EFB98740AAB1637E.par


Lisätietoja antavat:

Nuorisosihteeri Kaisa Salo,

kaisa.salo@vaasa.fi
Kulttuuri- ja kirjastotoimenjohtaja Marita Ahola,

marita.ahola@vaasa.fi

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa