Billig Strøm | Forbrukslån på Dagen lav Rente | Varmepumper | Oljing | Billig Forsikring | Husalarm | Beste Bensinkort | Mobilselskaper i Norge
Home / Tapahtumat / 35 NY-yritystä esittäytyy Vaasassa

35 NY-yritystä esittäytyy Vaasassa

Nuori yrittäjyys vauhdissa

35 uutta NY-yritystä esittäytyy

NY-vuosi on jälleen käynnistynyt vauhdikkaasti Vaasan ammattiopistossa. Opiskelijat ovat perustaneet 35 oikealla rahalla toimivaa uutta harjoitusyritystä, joissa käydään kauppaa ja otetaan tuntumaa yrittäjänä toimimiseen.

Yritykset esittäytyvät ensimmäistä kertaa markkinoille Minimessuilla ja hyvinvointipäivässä, joka järjestetään Vaasan ammattiopiston Hansa-kampuksella (Parcos aula, Ruutikellarintie 2) 27.10. klo 11.00-14.00

Minimessuilla harjoitellaan

Minimessujen tarkoitus on, että opiskelijat harjoittelevat kouluympäristössä messumyyntiä ja messuosaston suunnittelua ennen osallistumistaan KnowHow messuilla marraskuussa ja/tai alueellisella messuilla helmikuussa.

Minimessuilta on mahdollisuus löytää kivoja, uniikkia, käsintehtyjä lahjoja ym. mukavaa. Jokainen yritys ei kuitenkaan vielä ole aivan valmis, kaikilla on kuitenkin messuosto ja monella jo tuotteita ja palveluitakin tarjolla. Messujen jälkeen yleensä hitaatkin heräävät ja saavat lisää vauhtia huomatessaan, mistä yrittäjyydessä on kysymys!

Vuoden NY-yritys valitaan kansallisessa finaalissa

Yritykset on perustettu Nuori yrittäjyys-ohjelman puitteissa. Ohjelmaa toteutetaan valtakunnallisesti koko toisella asteella. Lukuvuoden lopuksi valitaan paras NY-yritys kansallisessa NY Uskalla Yrittää -finaalissa. Palkintona voittajalle on matka NY Vuosi yrittäjänä -ohjelman EM-kilpailuihin, JA Europe Company of the Year -finaaliin.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa