Dagens Strømpris | Forbrukslån | Beste Grafisk Designer | Teorikurs | Båtforsikring | Tyverialarm | Søk Kredittkort | Beste Mobilabonnement
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Yliopisto palkitsi opetusteot

Yliopisto palkitsi opetusteot

Vaasan yliopisto palkitsi vuoden

2016 tutkimus- ja opetusteot

Vaasan yliopisto palkitsi viime vuoden tutkimus- ja opetusteot vuosipäivän juhlassa 27. tammikuuta. Vuoden tutkimusteko -palkinnon sai kauppatieteellisen tiedekunnan tutkijatohtori Susanna Kultalahti ja opetusteko-palkinnon professori Pirkko Vartiainen filosofisesta tiedekunnasta.

Tutkijatohtori Susanna Kultalahti palkittiin ansioituneesta väitöskirjastaan Y-sukupolvesta. Väitöskirja sai keväällä 2016 merkittävän kansainvälisen tunnustuksen, kun Emerald-kustantamo ja liikkeenjohdon yhteistyöverkosto EFMD myönsivät kunniamaininnan Highly Commended Award vuosittaisessa Outstanding Doctoral Research Awards -väitöskirjakilpailussa. Kyseinen tunnustus on osoitus erittäin korkeatasoisesta tutkimuksesta.

Kultalahti väitteli tohtoriksi joulukuussa 2015. Väitöstutkimuksen mukaan esimies on Y-sukupolven mielestä personal trainer, henkilökohtainen valmentaja, joka palautteen ja vastuiden kautta auttaa Y-sukupolvelaista paitsi nykyisessä työssä, myös koko työuralla.

Professori Pirkko Vartiainen palkittiin vuonna 2016 alkaneesta suuren suosion saaneesta sosiaali- ja terveyshallintotieteiden maisteriohjelmasta Helsingissä. Ohjelman käynnistämisen primusmoottorina ja hyvänä alueellisena yhteistyökumppanina toimii Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri.

Sosiaali- ja terveyshallintotieteen opintoja ei ole tarjolla pääkaupunkiseudulla, joten tarve maisteriohjelman toteuttamiseen on ollut valtava, kertoo Vartiainen.

Maisteriohjelmamme vastaa niihin haasteisiin, joita nykypäivän organisaatioissa on sekä johtamisen, organisaatioiden uudistamisen että talouden osalta, siksi kiinnostus maisterihakuun on ollut näin kova.

Vaasan yliopiston ylioppilaskunta jakoi vuosijuhlassa Hyvä opettaja -palkinnon Laura Lappalaiselle ja Best International Teacher -palkinnon Olivier Wurtzille.

Kuvassa (vas): professori Pirkko Vartiainen ja tutkijatohtori Susanna Kultalahti.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Näe syvemmälle Vaasaan: Merenkurkun mielenkiintoinen historia

Merenkurkun historiaa Koska Merenkurkku Pohjanlahden kapeimpana osana yhdisti Pohjanmaan ja Västerbottenin oppivat ihmiset täällä jo …

Vastaa