Vaasa maailmankartalla

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vaasa on myös tuubissa

Vaasasta voi saada tietoja hyvinkin yllättävästä lähteestä, esimerkiksi YouTubesta. Hakusana Vaasa YouTuben hakukenttään toi 30.10.2006 peräti 68 hakutulosta. Painopiste on huumorissa sekä musiikissa, Vaasalaisia otsikoita ovat mm."Parkour Vaasa 2”, ”Crash live in Vaasa”, ”Vappu cruising Vaasa 2006”, The Pirates of Vaasa” ja ”Egotrippi – tällaisena iltana.

Mukana daraamaa

Videoklipeissä on mukna myös draamaa, esimerkiksi palava-auto yöllä Vaasan keskustassa. Saatesanoissa epäillään, että auto on varstettu naapurikaupungista. Useimmat videoklipit ovat tekniseltä laadultaan vaatimattomia ja kuvattu esimerkiksi videokännykällä, mutta ei klipeistä puutu myöskään todellista yrittämistä. Mukana on myös selvästi suunniteltuja, käsikirjoitettuja ja ohjattuja klippejä.

YouTube on nimenomaan nuorten juttu. Se näkyy erityisesti aihevalinnoissa: Lordi RockPerryssä, Tuokiokuva Klub 25:stä tai parkoursessio Vaasan keskustassa. Mielenkiinbtoista sekin, että kaikki klipit eivät ole vaasalaisten tuottamia, vaan mukana on mm. ”satunnainen matkailija” Puolasta.

Kirjoita YouTubeb hakukenttään sana: Vaasa
YouTube - kuvia Vaasasta


Virtual Tourist
Virtua Tourist sivuston Vaasa Guide osiossa on 49 vaasa-aiheaista postausta. Näin nimimerkki Toby Swiss Vaasasta:

”Dangers not, risks maybe, like following: Don't ever dare to sit outside on a public place with a lot of bottles of alcohol. It will definitly happen that a crowd of 10 drunken teenager girls come to you in order to get any drinks! Sure, it's funny for the first time, but it will be hard to get ride of them... *g*


Lisää tänne tekstiä omista löydöistä Vaasasta maailmalta. Linkin tulee laittaa paitsi tänne niin myös omaan osastoonsa.