Pyöräilyvinkkejä

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Vaasalaisia pyöräilyvinkkejä

Vaasa tunnetaan hyvistä polkupyöräreiteistään. Reitit ovat niin hyviä, että niistä kannattaa kertoa muillekin. Bikely.com on palvelu, joka käyttää hyväkseen Google Map:sia ja sinne voi suunnitella pyöräilyreittejä, joidenka varrelle voi merkitä nähtävyyksiä. Tässä yksi esimerkki: http://www.bikely.com/maps/bike-path/Lyhyt-kierros-Vaasassa

Luo uusia reittejä vaasalaisten ja muiden iloksi ja lähetä niitä vaikka kavereille.

Kun täällä on paljon innokkaita vaasalaisia, niin eiköhän porukalla mielenkiintoisia reittejä. Ne voisivat toimia hyvänä inspiraationa meille vaasalaisille ja ulkopaikkakuntalaisille se toimisi hyvänä esittelykeinona (varsinkin opiskelijat ja turistit)! ”

Kannattaa varmaan ennen uusien reittien luomista hieman keskustella siitä, mitä kaikkea linkkeihin voi liittää (esim. vaasalaisia.infon kuvagalleriassa olevia kuvia), linkkeihin voi liittää mahdollisuuden muuttaa sivu pdf:äksi, jonka on helppo printata tai lähettää kaverille jne.

Pyöräreittivinkit sopivat tietysti myös tänne Vaasapediaan, sillä tänne eksyy aina silloin tällöin joku ulkopaikkakuntalainen. Pyörätiet ovat myös mitä mainioimpia lenkkireittejä.

Bikely.Com

http://www.bikely.com