Outo juttu Rantarokissa

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kirjoittaja Clyde » Ke Marras 26, 2008 4:05 pm

Aiemmin Vaasassa järjestetyssä Rantarockissa sattui ja tapahtui. "Kaverin tuttu" oli ollut siellä telttailemassa ja tietenkin iltaa kohden pienempää suuremmassa hiprakassa.

Oli mennyt sitten telttaansa nukkumaan ja aamulla herätessä oli puoliksi halvaantunut. Miten tämä oli mahdollista? Mies oli yöllä/aamulla könynnyt telttaansa nukkumaan mutta sammunut kesken yrityksen, yläkroppa oli jo ehtinyt telttaan mutta sitten humala vei voiton.

Miehen nukkuessa oli satanut ja vettä oli kertynyt myös telttaan koska ovi oli tietenkin auki miehen siinä oviaukossa maatessa. Vesi oli kylmää ja oli aiheuttanut miehelle halvauksen joka siinä vedessä oli nukkunut.

"Kaveri" oli ollut juomassa rantarockissa ja kaikki olivat jo kovastikin kännissä. Tilaisuuden jälkeen tuli pulma että miten sitä päästäisiin kotiin (25km) kun kaikki olivat humalassa. Sovittiin että vähiten juonut lähtee ajamaan ja kuskiksi pääsikin vain kossupullon nauttinut poika ja porukka hyppäsi autoon ja lähtivät kotimatkalle.

Kuinka ollakkaan poika huomasi pian taustapeilistään poliisin vilkkuvat valot ja poika joutui pysäyttämään auton. Otti vielä purkankin suuhun ja yritti rauhoitella itseään poliisin kävellessä nuorten auton luo. Poliisi ojensi puhalluskonetta ja pyysi puhaltamaan kunnes samaan aikaan ohi ajoi huimaa ylinopeutta toinen auto.

Poliisi oli hämillään autoilijasta ja nuoret vielä enemmän kun poliisi sanoi että odottakaa tässä ja lähti toisen auton perään.

Murha.Info