Flickr

Vaasapedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Flickr on verkossa toimiva kuvien julkaisu- ja säilytyspalvelu, johon jokainen voi lisätä omia kuviaa ja jakaa niitä verkon kautta. Myös Vaasa on edustttuna Flickrissä.

Vaasa-aiheisten kuvien laatu ja monipuolisuus on hämmentävä kokemus. Onko meillä Vaasassa näin paljon kehittyneitä kuvaajia? Fickr tuo Vaasan koko maailman tietoisuuteen. Flickriin kuvansa jättäneet ovat kaupungin suurlähettiläitä maailmalla.

Voit lähettää Flickriin web-selaimella, Windows-ohjelmalla ja useiden kännyköiden kautta . Joissakin Nokian ja Sony Ericssonin malleissa kuvat voi lähettää Flickriin ilman erikseen hankittavia ohjelmia.

Perusversio on maksuton, mutta maksua vastaan palvelusta saa enemmän tilaa kuville ja enemmän tiedonsiirtokapasiteettia.

Tagien avulla Flickrin jäsenet voivat kytkeä kuvansa aikaan, paikkaan, ihmisiin ja tärkeisiin hakusanoihin. Flickrissä on yleistynyt tapa laittaa yhdeksi tagiksi paikkakunta ja maa, ja tätä ideaa hyödynnetään nyt karttapalvelussa. Katso kohtaa ”Flickr opettaa maantietoa”.

Liitä Flickriin jättämiisi kuvailevia tageja, joista yksi on tietysti Vaasa. Muista, että vasalaisia.infon yhteydessä on myös oma galleria. Sinun flickr kuvasi olisivat mukava saada sinnekin, niin ja tietysti Vaasapediaan.

Flickr