Home / Tapahtumat / Vaasan Levymessut 2014

Vaasan Levymessut 2014

Yhdennettoista levymessut tuli käytyä läpi ja tuntuu siltä että edelleen on tarve tällaiselle marginaalimessuille, keräsi tapahtuma kuitenkin lähes 400 kävijää..

Onnistuneet levymessut takanapäin

Media oli hyvin auttamassa messuja eteenpäin , sainhan tehdä juttuja Radio Vaasaan sekä Radio Pohjanmaahan, myös lehdissä oli kivasti tapahtumasta tietoa…

VPS, Pojat 00 ja heidän vanhemmat uurastivat pöytien roudauksen kanssa torstaina ja perjantaina, noutaen kymmeniä pöytiä ympäri Vaasaa, asetellen kaikki valmiiksi Ravintola Olympicin messutilaan. Lauantaina oli pojat sitten innokkaina myymässä sisäänpääsylippuja, upeeta kökkähenkeä.

Tänä vuonna meillä oli kivoja piristyksiä messuilla, kuten Danny-kerääjä joka myi kokoelmaansa levyistä aina Dannyn nahkatakkiin saakka.

Lisäksi messuilla oli Vaasalainen Rollingston- levyjen kerääjä, jolla oli paljon hyviä levyjä sekä roppakaupalla tietoa liittyen Stonesiin sekä Decca-levyjen painoksiin.

Messuilta näkyi poistuvan levyjä kantavia onnellisia levyjen uusia omistajia. Itse löysin pari progelevyä sekä Widowsin levyn sieltä omalta punkkariajaltani, laitoinkin levyn heti kotiin päästyäni levylautaselle ja oli se avausraita niin hieno.

Kaksi asiaa joihin kiinnitin huomiota oli , että nuoria oli enemmän kuin ennen sekä myös naiset olivat nyt löytäneet tapahtuman, hieno homma.

Kävijöitä oli jonkin verran vähemmän kuin viime vuonna, lieneekö sitten syy, tulevana viikonloppuna järjestettävät levymessut Seinäjoen Rytmikorjaamolla, vai huono rahatilanne kerääjillä ja haalijoilla. No niin kauan varmaankin messuja pykään kun niihin on tarve ja hieno ”autajaremmi” on menossa mukana.

Kiitokset kaikille jotka teitte messuista antoisan ja hyvän.

”Levyholisti”
Kimmo Köykkä

Kuvat: Johan Hagström

About Toimitus

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa