Spotpris på Strøm | Søke om Forbrukslån 2019 | Bilforsikring | Firmaregistrering | Hundeforsikring | Husalarm | Kredittkort Test | Billigste Mobiltelefon
Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Suvilahden talvirieha

Suvilahden talvirieha


Suvilahden talvirieha su. 17.02

Perinteinen Suvilahden laskiaistapahtuma järjestetään tänä vuonna Talvirieha-nimellä sunnuntaina 17.2.2008.

Koko perheen tapahtuma alkaa asuntomessualueella. Liito-oravankadun päähän Maankohoamispuistoon on rakennettu lumiliukumäki. Alueella on myös teltta, jossa tarjoillaan kuumaa mehua ja hernekeittoa. Vaasan Latu esittelee talviurheilulajeja, ja yleisö voi testata esimerkiksi lumikenkäkävelyä ja hiihtoa. Messualueella nähdään klo 16.00 myös upea tulitanssiesitys.

Asuntomessualueeseen voi tutustua katuja kiertelemällä. Koska talot ovat vielä rakenteilla, niiden sisälle ei turvallisuussyistä pääse tutustumaan. Stormossen on rakentanut alueelle koko perheelle tarkoitettuja roskarasteja, joissa esitetään hauskoja kierrätykseen liittyviä kysymyksiä. Kaikki täytetyn kilpailulapun palauttaneet osallistuvat arvontaan, jossa neljä onnekasta voittaa lipun Tropiclandian kylpylään.

Asuntomessualueella on toimintaa klo 16.30 asti, jolloin yleisö siirtyy Suvilahden Appelsiinimäen alle, jossa sytytetään kokko klo 17.00. Klo 18.00 nuorisotalo Suviboxissa alkaa lasten oma disco. Riehan järjestävät yhteistyössä Suvilahti-seura, Asuntomessutoimisto, Vaasan Latu, Stormossen ja Nuorisotalo Suviboxi. Tarkoituksena on esitellä kaupunkilaisille hauskalla tavalla Suvilahtea, asuntomessualuetta, kierrätystä ja talviurheilulajeja.

About Toimitus

Check Also

Esteetön Vaasa jokaiselle

Väestön ikääntymisen seurauksena yhä useampi meistä tulee tarvitsemaan esteetöntä elämistä ja kulkemista. Vaasan kaupungilla tehdään …

Vastaa