Strømpris Sammenligning | Søke om Forbrukslån | Kaiutin | Takst av Bolig | Livsforsikring | Husalarm | Nytt Kredittkort | Billigste Mobilselskaper
Home / Tapahtumat /
Soivan Sammakon syksy yhtä juhlaa

Soivan Sammakon syksy yhtä juhlaa

Soivan Sammakon syksy on yhtä juhlaa

Teatteri Soivan Sammakon syyskausi alkaa juhlavissa merkeissä viettämällä Soivan Sammakon syntymäpäivää kun samanniminen näytelmä saa uusintaensi-iltansa lokakuussa. Parin vuoden takaista tarinaa on höystetty uusilla lauluilla ja tiukemmilla juonenkäänteillä. Puolituntinen esitys soveltuu yli 2-vuotiaille, lapsille ja aikuisille.

Liput maksavat 5€. Tarinan on ohjannut Sarah Bergkulla, musiikista vastaa Joni Tiala ja näyttelijänä toimii Pia Leinonen, joka on myös valmistanut nuket.

”Alkaa olla se aika vuodesta kun postinkantaja Kalle Kala saa ruoto vääränä kantaa onnittelukirjeitä – ja paketteja Soivalle Sammakolle hänen lähestyvän syntymäpäivänsä vuoksi – mutta aamu aamun jälkeen Soiva Sammakko herää vain löytääkseen tyhjän postilaatikon – Soiva Sammakko alkaa pikkuhiljaa uskoa että kaikki ovat unohtaneet hänen syntymäpäivänsä ja häntä ei enää huvita edes järjestää syntymäpäiväkutsuja. Kellä on räpylänsä pelissä ja mitä tekee nuori noitatyttö Amalia Ankan pyykkikorissa?”

Soivan Sammakon syntymäpäivän uusinta ensi-ilta nähdään perjantaina 10.10. Vaasan Kulttuurikasarmilla Teatteri Soivan Sammakon tilassa jossa näytökset jatkuvat aina 18.10. saakka.  Vaasan jälkeen näytelmästä järjestetään avoimia esityksiä Kokkolan kaupunginkirjastolla. Näytöksiä on sekä suomen- että ruotsinkielellä. Avoimien esitysten lisäksi näytelmä kiertää Pohjanmaan ja muun Suomen päiväkodeissa ja lastentapahtumissa.

Juhlat jatkuvat marraskuussa kun esitysvuorossa on uusi näytelmä: Soivan Sammakon joulu, joka on jo viides osa Soiva Sammakko sarjaa.

Tarinankerronta ja nuket: Pia Leinonen
Sävellys ja soitto: Joni Tiala
Ohjaus: Sarah Bergkulla.

Teatteri Soiva Sammakko on Vaasassa vuonna 2011 perustettu lastenteatteri, joka tekee teatteri – ja musiikkiesityksiä päiväkoti-, esikoulu- ja ala-asteikäisille lapsille. Vuositasolla teatteri järjestää noin 70 avointa näytöstä Vaasassa ja Kokkolassa sekä tekee vajaan sata tilausesitystä ympäri Suomen. Teatteri Soivan Sammakon tyyli on puhe- ja nukketeatterin yhdistelmä. Leimallista on vahva osallistavuus sekä musiikin suuri rooli – kaikki esitykset ovat läpisävellettyjä ja niissä on elävä musiikki.

Teatteari Soiva Sammakko

Lisätiedot:     http://soivasammakko.wordpress.com/

Tiedustelut:  soiva.sammakko@gmail.com

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa