Home / Tapahtumat / Soiva Sammakko kutsuu kaikki Taiteiden Yöhön

Soiva Sammakko kutsuu kaikki Taiteiden Yöhön

Soiva sammakko ei nuku Taiteiden yönä

Toivottavasti teillä kaikilla sammakkokavereilla on ollut kiva kesä! Meillä on ollut ennätyspaljon esityksiä ja kesätapahtumia, viime viikolla teimme kaksi loppuunmyytyä esitystä Lasten Taidefestivaali Hippaloilla – ihmiset tykkäsivät ja oli kivaa!

Vaasan tapahtumakesän huipentuma meille on tällä viikolla: Sammakko kutsuu kaikkia kavereita perinteiseen Vaasan Taiteiden Yön iltaesitykseen to 11.8. klo 18 – aiemmilla kerroilla Kasarmin pihalle on tullut reipas 300 katsojaa – lyödäänköhän ennätys tällä kertaa?

Vietämme Sammakkomaista Taiteiden yötä Kulttuurikasarmilla to 11.8. Esitämme näytelmän Soiva Sammakko ja merkillinen muukalainen klo 18 suomeksi. Esitys on Kasarmi 13 pihalle rakennettavalla lavalla ja yleisölle laitetaan penkkejä ulos ja myös rappusilla saa istua (kannattaa ottaa jotain pehmustetta pepun alle).

Esitys on ilmainen ja paikkoja ei voi varata etukäteen, joten nopeimmat vievät parhaat paikat!

Lisää tietoa ja kuvia näytelmästä löytyy sivulta:
https://soivasammakko.wordpress.com/ohjelmisto/soiva-sammakko-ja-merkillinen-muukalainen/

Toivottavasti näemme torstaina! Laitathan tietoa eteenpäin tapahtumasta esim kutsumalla ystäväsi FB-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/1739839912944500/

Terkuin

Pia, Joni ja mesimetsän väki

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa