Månedlig Spotpriser | Låne Penger | Rørlegger | Pris på Elektriker | Billig Forsikring | Boligalarm | Kredittkort for Studenter | Mobilselskaper 2019
Home / Videot / Soi koski kuohuvin! Melodraama Lenni Laatikainen

Soi koski kuohuvin! Melodraama Lenni Laatikainen

Soi koski kuohuvin!

Melodraama

Lenni Laatikainen

Isokyröläinen Lenni Laatikainen on yksi innokkaimmista ja taitavimmista ”tubettajista”, joka julkaisee seka perinteisiä videoita, että itse tehtyjä animaatioita. Varsinkin animaatioissa Lenni on saavuttanut erittäin korkean tason.

Sen lisäksi Lenni luo musiikin jokaiseen taokseensa. Musiikin genre vaihtelee bluesista klassiseen ja rockkiin. Kysyin Lenniltä tarkemmin musiikin luomisesta ja näin Lenni vastasi.

-Mulla on Maxig-ohjelma jolla teen omia kappaleita. En käytä mitään soitinta apuna. Oon erittäin intohimoinen musiikin kuuntelia ollut koko pienen elämänäni. Oon musiikin makuun nähden kaikkiruokainen, klassisesta rockkiin, myös uudet suuntaukset käy. Musiikintekoprosessi lähtee ideasta liikkeelle.

-Sitten valitsen soittimet jotka sopii ideaan mielestäni parhaiten, päätän taustan kokoonpanon plus muut pikkutekijät ja alan työstämään kaåpaletta. Täytyy myöntää että lopputulos ei aina ole ohan sama kun lopputulos, sillä mieli muuttuu tekovaiheen aikana usein ja em. ohjelma vaatii kompromissien tekoa, sen avulla ei voi toteuttaa kaikkia mielihaluja. Näin oon tehnyt yli 40 eri musiikkisuuntauksien kappaletta!

Lopputulos ei oo aina sama kun idea.

Pikaviestiketjun loppu

Lenni

 

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Vaaliehdokkaat Vaasan kauppatorilla 25.03. 2017

Vaasalaiset vaaliehdokkaat ottivat lauantaina 25.03. 2017 innokkaasti kontakteja äänestäjiin ja päin vastoin.  Keskustelu lainehti pienistä …

Vastaa