Strømleverandører | Søke om Forbrukslån 2019 | Nytt Elektrisk Anlegg | Billig Rørlegger | Sammenlign Forsikringer | Husalarm | Reise Kredittkort | Billigste Mobilabonnement

siivoustalkoot


Yhdessä siivoamaan 07.05. klo. 12.00 alkaen

Vaasan tekninen toimi käynnisti vuonna 2003 siivousprojektin ”Pidä Vaasa siistinä – Poimi roska päivässä” Tapahtumaa kehitetään vuosittain. Tänä keväänä tekninen toimi toteuttaa kuntalaisaloitteen pohjalta päättäjien ja kuntalaisten yhteisen siivous- ja keskustelutapahtuman sunnuntaina 7.5.2006 klo 12-15.

Valtuutetut ovat saaneet henkilökohtaisen haastekirjeen. Kaikki kiinnostuneet kokoontuvat torille klo 12.00, jolloin kaupunginjohtaja Markku Lumio avaa tilaisuuden ja viheraluepäällikkö Timo Jousmäki antaa jokaiselle valtuutetulle oman kuntalaisista koostuvan siivousryhmän.

Lisäksi Jousimäki kertoo siivottavan alueen ja muut tarvittavat ohjeet. Siivousvälineet (roskapiikit, hanskat jne..) jaetaan torilla. Siivouksen jälkeen talkoisiin osallistuneet kokooantuvat torille grillaamaan makkaraa. Vaasan harmonikkakerho siivittää tapahtumaa keväisin sävelin. Toritapahtuman juontaa Erkki Mendelin.

-Meillä on ilo saada mukaan tempaukseemme myös maailmanlaajuisen, paljon tunnustusta saaneen Roska päivässä -liikkeen perustaja toimittaja Tuula-Maria Ahonen Espoosta. Oheisena linkki Roska päivässä -liikkeen kotisivuille.

http://koti.welho.com/jpeltora/roskaliike.html

-Siisti ympäristö on meidän kaikkien yhteinen etumme. Se lisää viihtyisyyttä ja luo turvallisuutta. Tehdään se yhdessä, vaasalaisin voimin, sanoo teknisen toimenpr-asistentti Eva Hudd. Evan toivomusta kannattaa totella. Tavatan torilla.

e-mail eva.hudd@vaasa.fi

Keskustelu jatkuu foorumissa:

About Toimitus

Check Also

Ojaharju raitistui kuolemanhädässä

Iso mies ei aina ole herkkä, mutta Jomppa on. Hän on rehevä kuin renessanssiruhtinas. Jompan elämä on ollut värikästä aaltoliikettä; hän on maistanut nautintoja ja kärsinyt krapulaa. Ehkä hän on nähnyt enemmän kuin me muut, tavalliset elämän tallaajat.

Vastaa