Månedlig Spotpriser | Rimelig Forbrukslån | Lattiakaiuttimet | Varmepumper | Sammenlign Forsikring | Boligalarm | Kredittkort for Studenter | Billig Mobiltelefon
Home / Tapahtumat /
Satuja aikuisille Pohjanmaan Museossa

Satuja aikuisille Pohjanmaan Museossa

POHJANMAAN MUSEO ja TERRANOVA

MERENKURKUN LUONTOKESKUS

Satuja aikuisille on vuoropuhelu eri taiteenalojen, eri aikakausien ja eri todellisuuden tasojen välillä. Näyttelyn taiteili-joiden lähtökohtana on Karl Hedmanin kokoelman esineet ja taideteokset, erityisesti Emanuel Thelningin maalaus ”Tuntemattoman naisen muotokuva” 1700-luvulta.

Nina Vana laati käsikirjoituksen tuntemattoman naisen matkasta moninaisine iloineen ja suruineen aina nuoruuden rakkaudesta kohti elämän päättymistä. Tiina Lehtimäen teokset käy-vät vuoropuhelua sekä Vanan käsikirjoituksen että taidehistorian ja Hedmanin kokoelmien välillä.

Kaarina Heikinheimon tekstiilitaide viittaa ajasta ja paikasta vapaisiin maisemallisiin elementteihin, joka lumoaa katsojan värien ja muotojen leikillä.

Näyttelyn aikana Nina Vana esittää teostaan Baisér de la Mort ja taiteilijat kertovat teostensa lähtökohdista.

Esitykset: la 18.10 klo 14, pe 31.10 klo 15, la 8.11. klo 14, su 9.11 klo 14 ja la 13.12. klo 14. Esityksen kesto on n. 20 min. Esitys on tarkoitettu yli 12-vuotiaille.

Voi myös tilata ryhmällesi oman näytöksen. Varaukset lisäesityksiin: puh. 040 735 4322, nina.vana@netikka.fi

Museokahvilasta voit tilata tarjoilun ryhmällenne. Varaukset museon infosta puh. (06) 325 2800, museoinfo@vaasa.fi

Museokatu 3, 65100 Vaasa | Puh. +358 (0)6 325 3800 | Auki ti, to – su 12-17, ke 12-20

Tervetuloa Satuja aikuisille näyttelyyn!

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa