Pris Strøm | Forbrukslån | Boligsalgsrapport | Pris på Brannsikring | Hundeforsikring | Hjemmealarm | Beste Kredittkort Bensin | Boliglån Rente
Home / Tapahtumat / Rokkikoulu joulun asialla

Rokkikoulu joulun asialla

Rokkikoulun jouluhässäkkä tekee hyvää

Vaasan Rokkikoulun jo perinteeksi muodostunut jouluhässäkkä järjestetään tänä vuonna WS Arenalla (Varastokatu 9) 14.12. klo 18 alkaen.

Tapahtumassa lavalle nousevat kaikki yhdeksän Rokkikoulun bändiä, joista kolme on ensikertalaisia. Bändien jäsenet ovat iältään 13–18-vuotiaita.

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden ylläpitämä Rokkikoulu antaa opetusta rock- ja pop-musiikin eri lajeissa ja tyyleissä.

Ilmaiseen ja päihteettömään konserttiin on vapaa pääsy kaikenikäisille. Konsertti myös taltioidaan, ja videoita julkaistaan kevään 2017 aikana Rokkikoulun sosiaalisen median kanavissa.

Ruoka-apua tarvitseville

Tänäkin vuonna Rokkikoulun jouluhässäkässä tehdään myös hyvää. Tapahtuman yhteydessä järjestetään joulukeräys, jonka tavoitteena on jakaa jouluhyvää sitä tarvitseville.

Keräykseen voi tuoda esimerkiksi joulukarkkia, suklaata tai muita hyvin säilyviä jouluisia elintarvikkeita. Kerätyt jouluhyvät lahjoitetaan Vaasan ruoka-apu ry:n kautta apua tarvitseville. Keräykseen osallistuminen on vapaaehtoista.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 40-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisiaa.info sivuston. Joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Puhetta Vaasasta, Vaasalaisia, Tapio Parkkari ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Sofi Oksanen kirkasti suomikuvaa Saksassa

Sofi Oksanen, sauna ja suomenruotsalaisuus loivat Saksassa Suomi-kuvaa Tuore väitöskirja kertoo, että lehdistö nosti Frankfurtin …

Vastaa