Home / Kolumnit / Puoluekuri on tarpeen

Puoluekuri on tarpeen

Urputan urputtamisesta

Kalle Lanamäki (14.3.) otti itseensä kirjoitukseni ”Susanna Koski ja VKS” (9.3.).

Susanna siis äänesti hallituspuolueen edustajana hallituksen esityksen puolesta, joka koski terveydenhuoltolain muutoksia. Niissä Vaasan sairaanhoitopiirin keskussairaalan erikoissairaanhoidon päivystys ei laajentunut laaja-alaiseksi, siten kuten laaja-alaisuus nyt määritetään.

Nyt sen laajuudesta sovitaan Turun erityisvastuualueen järjestämissopimuksella, kuten tähänkin asti on tehty. Luotan tässä sairaanhoitopiirin ja sairaalan johtoon.

Puoluekuri on tarpeen, koska muuten olisi toistuvasti hallituskriisejä, kun hallituspuolueen kansanedustajia siirtyisi aina välillä opposition puolelle äänestämään. Etenkin, jos hallituksella olisi niukka enemmistö takanaan.

Minä olen saanut surutyöni loppuun VKS:n osalta. Ei kannata käyttää energiaansa sellaiseen, mille ei mitään voi.

Kun hakkaa päätänsä seinään, niin ottaa vain päähän kipeää, mutta seinä ei ole moksiskaan. Soteen voin vaikuttaa yhden äänen verran tulevissa maakuntavaaleissa.

Minä en ole huolestunut kenenkään poliitikon urasta. Olen poliittisesti sitoutumaton. Olen asialinjalla. Se tosin tuottaa vaikeuksia valita ehdokas, jota äänestän.

MARKUS E. MYLLYMÄKI

Vaasa

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa