Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Polkupyörätarvikkeet torilta käyttöön

Polkupyörätarvikkeet torilta käyttöön

Kaikkien vaasalaisten polkupyöräpumppu

löytyy nyt torilta

Hyviä uutisia vaasalaisille polkupyöräilijöille: torille on asennettu kaikkien kaupunkilaisten vapaasti käytettävissä oleva polkupyöräpumppu ja pyörän huoltoon liittyviä tarvikkeita.     

Ylätorin ja Hovioikeudenpuistikon risteyksestä löytyvän polkupyöräpumpun kunnosta ja ylläpidosta vastaa Vaasan kaupungin kuntatekniikka. Pumppu kestää Suomen talven eli se on käytössä ympäri vuoden.

Renkaiden täyttämisen lisäksi vaasalaisten on mahdollista tehdä myös muita pieniä huoltotoimenpiteitä. Pumpun yhteydestä löytyy pyörän huoltamiseen tarvittavia työkaluja, kuten rengasrauta, jakoavaimia sekä ruuvimeisseleitä.

Kadunsuunnitteluinsinööri Siri Gröndahlin mukaan kaikille yhteinen polkupyöräpumppu on tapa innostaa vaasalaisia pyöräilemään.

Torin ohi kulkee päivittäin satoja pyöräilijöitä, sillä se on monen vaasalaisen koulu- ja työmatkan varrella. Monet tulevat pyörällä myös shoppailemaan. Toivottavasti pyöräilijät ottavat pumpun omakseen ja saavat siitä hyötyä.

Kuva: Suonenjoen pyörä

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa