Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta /
Nuoret grillaavat eduskuntavaaliehdokkaita

Nuoret grillaavat eduskuntavaaliehdokkaita

Nuoret grillaavat eduskuntavaaliehdokkaita

Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto järjestää yhteistyössä Vaasan lukioiden kanssa eduskuntavaalipaneelin Åbo Academillin Akademisalen’issa tiistaina 7.4.2015 klo 13.00–14.30.

Nuorten grillattaviksi ovat tulonsa vahvistaneet Marko Heinonen (Kok.), Matias Mäkynen (SDP), Tapio Nyysti (Kesk.), Micael Westerholm (PS), Joakim Strand (RKP), Lotta Alhonnoro (Vihr) ja May-Gret Axell (KD). Paneelin moderaattorina toimii nuorisovaltuuston varapuheenjohtaja Calle Koskela.

Paneeliin osallistuu opiskelijoita Vaasan lyseon lukiosta, Vasa gymnasiumista ja Vasa Övningsskola gymnasiumista. Sali tulee olemaan täynnä opiskelijoita, jotka ovat jo ennakkoon miettineet panelisteille kiperiä kysymyksiä.

Nuorisovaltuusto katsoo, että eduskuntavaalipaneelin järjestäminen on hyvä keino herättää kiinnostusta ja lisätä nuorten kansalaisaktiivisuutta. ”Eduskuntavaaleissa äänestäminen on konkreettinen tapa tehdä nuorten unelmista totta, ja juuri siksi onkin tärkeää, että nuoret saavat tutustua ja myös haastaa vaalien ehdokkaita.

Toivomme, että paneeli myös lisää ehdokkaiden tietämystä nuorista ja heitä askarruttavista kysymyksistä”, sanoo Calle Koskela.

Nuorisovaltuusto toivottaa median lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan nuorten ja ehdokkaiden kiinnostavaa dialogia ja haastattelemaan sekä nuoria että ehdokkaita paikan päällä.

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa