Home / Vaasa - kaikki tarpeellinen Vaasasta / Niiskutin_liikennevideo_Vaasta

Niiskutin_liikennevideo_Vaasta

Vaasalaiset liikenteessä

Videobloggaaja Niiskutti ja ThorsHarmR jatkavat ”roadmovioiden” tekemistä. Tällä reissulla määränpäänä oli Elektronikkakaeskus Kivihaassa. Ehkä kuulemme tai näemme aikanaan jotain, joka liittyy matkaan Kivihakaan.

Videobloggari on henkilö, joka yleensä kuvittaa omaa elämäänsä, lähiympäristöään tai kiinnostavaksi kokemiaan asioita. Videot hän julkaisee omassa videoblogissa sen jälkeen kun on tallentanut ne ensin esimerkiksi You Tubeen tai sitten ryhmäblogissa.

Videoblogi voi muodostua omien videoiden lisäksi myös muiden samanhenkisten lähettämistä videoista.

Videon aiheena voi olla mitä tahansa. Videon tekemiseen riittää linja-automatka tai käynti parturissa tai varpaankynsien leikkaaminen.

Spontaanisuus, teknisten hienouksien väisteleminen ja aitous ovat videobloggarin valtteja. Videobloggaajan töitä ei tulisi selittää, vaikka niistä on järjestetty jopa seminaareja ja itse videobloggaus on jakaantunut useisiin eri genreirin. Tärkeintä videobloggauksessa on aina tekemisen ilo ja intohimo.

Nimimerkki Niiskutti on tässäkin mielessä aito videobloggari.

Vaasalaiset liikenteessä
Julkaistu: 17.08.2012. Julkaisija: Niiskutti

About Toimitus

Check Also

Minun kaupunkini, minun kehittämänä

Vaasan kaupunki kehittää asukaslähtöisempiä palveluita ja toimintatapoja osana Avoin kunta –hanketta. Ensimmäisenä tartutaan osallistumisen palveluihin …

Vastaa