Billigst Strømleverandør | Forbrukslån Best i Test | Fotograferingsfirma | Billigste Internett 2019 | Hesteforsikring | Hjemmealarm | Kredittkort | Sammenlign Boliglån

Kotipiha


Vaasan kaunein kotipiha

Vaasaan tulisi perustaa kilpailu kauneimmasta kotipihasta.
Missä on Vaasan kaunein kerrostalopiha? Heli Kruger-Koivula ja lesborakkaus ja Vaasan Sportin rahat. Vaasalaisia.info foorumilla käydään vilkasta keskustelua kaupungin asioista ja ilmiöistä. Käy lurkkimassa.


Tässä näyte keskustelusta

"Innokkaana kotipuutarhurina olen jo pitkään odottanut, että Vaasan perustettaisiin kilpailu kauneimmasta kotipihasta. Luontevia yhteistyökumppaneita olisivat esimerkiksi Vaasan kaupunginpuutarha ja paikallinen media (Pohjalainen, Vasabladet ja Radio Vaasa) ja Kyrönmaan Säästöpankki.

Ryhmä valitsisi kaupungin kauneimman kotipihan joskus loppukesästä. Pari päivää ennen Taiteiden yötä olisi hyvä paikka. Kohteena voisivat olla kerrostalopiha, rivitalopiha ja yksityispiha.

"Voittaja" saisi esim. 2000 euro uusia istutuksia varten ja muutaman puun taimen kaupunginpuutarhasta. Seuraavina vuosina voisi huomioida aidat, portit, portaalit jne.

Tällainen kilpailu kiinnostaisi varmasti taloyhtiöitä ja yksityisiä ja auttaisi luomaan Vaasasta entistä viihtyisimmän."

Pappa Razzi

Rekisteröidy foorumin jäseneksi ja anna oma lisäsi keskusteluun. Rekisteröityminenon helppoa. Täytät vain neljä kohtaa ja klikkaat. Siinä kaikki!

Foorumiin

About Toimitus

Check Also

Pentti Tarpio on poissa

Tarpion elämäntyö oli StarSoft. Yritys aloitti vuonna 1987 kommandiittiyhtiönä. Vuonna 1995 yhtiömuodoksi vaihdettiin osakeyhtiö. Samalla yrityksen perustajan Pentti Tarpion pojat, Jari ja Jarto Tarpio, tulivat mukaan toimintaan osakkaina. StarSoft Oy toimi sisaryhtiönsä Kauppagalleria Wasan eli vaasalaisittain Black Jackin omistamissa tiloissa Vaasanpuistikolla.

Vastaa