Home / Kolumnit / Kolumni – Mustakarhun murinaa

Kolumni – Mustakarhun murinaa

Työttömyys on mediassa hyvin negatiivinen käsite. Vaikka yhteiskunnallisesti ajateltuna se on yleisellä tasolla positiivinen ilmiö.

Työttömyys tarkoittaa että kannattamaton työ on loppunut. Jos työ on loppunut todellisen kehittymisen myötä, on tuottavuus noussut. Yhteiskunta voi itseasiassa tällöin paremmin. Ilmiö onkin oikeasti positiivinen.

Työttömyys on lisääntynyt suomessa kehityksen takia ainoastaan yksityisellä sektorilla. Jolla kehitys vääjäämättä tarkoittaa aina uusien mahdollisuuksien lisääntymistä, itseasiassa työllisyyden lisääntymistä toisaalla,sekä työn arvon kasvamista. Näin yhteiskunnassamme sen terveessä osassa taloutta

Meillä suomessa kuitenkin tänään työttömyys lisääntyy ainoastaan julkisen sektorin kustannusten kasvun myötä ja takia, ei siis tuota lisäarvoa. työtä kylläkin syntyy lisää, sitä voisi luonnehtia lauseella. Syntyy kehittymättömyys pääomaa, (työttömyyttä)

Tämä kehittymättömyys pääoma on kuitenkin negatiivista, erittäin raskas taakka. se on kannattamatonta koko yhteiskunnalle, sen kaikille osille.

Vielä ongelmallisemmaksi se muodostuu, kun aletaan tehdä ihan oikeasti yhä enemmän julkista velkaa sekä verovelkaa tuleville sukupolville, vain sen takia ettei pystytä lopettamaan niin rakkaaksi käynyttä olotilaa, kehittymättömyyttä julkisellasektorilla.

Miten tämä niin sanottu päihteitten käyttöön verrattava riippuvuus sitten voitaisiin lopettaa. Yksinkertaisesti todeten täytyy ensimmäiseksi hyväksyä totuus, on nähtävä yhteiskunta sellaisena kun se on, eikä saa enään selitellä sitä paremmaksi, kun mitä se on, hyvinvointiyhteiskuntaa ei ole, yhteiskunnallinen krapula, pahoinvointi on totta.

Tästä on päätettävä,tässä ollaan.
On aloitettava alusta ja annettava anteeksi kaikki ne virheet mitä tuli tehtyä. Sosialidemokratian laimeneneminen suomessa, tarkoittaa sitä että lähestymme pikkuhiljaa totuutta

Kokoajan kuitenkin eri muodoissaan vieroitusoireet käyvät päälle.
Kaikenaikaa voi olla vaarana lipsahtaa itsepetoksen tielle takaisin. (kolmikanta)

Toivon totisesti ettei enään tämä uusi eduskunta jatka selittelyä, vaan hoitaa nyt ne asiat kuntoon. Siellä on jo muutamia uusia kansanedustajia, joilla on valaistunut näkemys suomesta ja sen globaalista asemasta. Osa heistä on ns. laman lapsia, mutta joitakin on myöskin vanhempia, jotka näkivät 1990 lamassa reaalitalouden syvimmän olemuksen.vanhemmalla iällä

Täytyy luottaa siihen että heidän voimansa riittää nyt tälläkertaa siihen vääntöön että pystytään irtaantumaan tästä yhteiskuntaa riivaavasta, julkisen sektorin kehittymättömyys-riippuvuudesta.

Joka jo vuosikymmeniä on lisännyt työttömyyttä maassamme, jolla ei ole syntynyt lisäarvoa yhteiskuntaan, vaan heikentänyt sitä. päästäen hyvinvointimme rapautumaan.

Mustakarhun murinaa

Poimittu Lyhytviesteistä 05. 05. 2015

About Tapio Parkkari

Olen eläkkeellä oleva toimittaja. Yli 50-vuotisen toimittajaurani aikana olen työskennellyt mm. Yleisradiossa, STT:llä, Kansan Ääni-lehdessä, Radio Vaasassa ja ennen eläkkeelle siirtymistä kaupunkilehti Uusi Vaasalainen päätloimittajana. Tämän lisäksi lukematon joukko erilaisia media-alan töitä. mm. kolumnistina 2 vuotta Viva-aikakausilaehdessä. 2.2. 2005 perustin vaasalaisia.info kaupunkiblogi sivuston, joka täyttää nyt päiväni. Lisäksi ylläpidän Vaasalaisia infoa facebookissa, Tapio Parkkari facesivua, Omavaraisuus laajasti facesivua ja Leif Färdinng "Onnen Poika" fb-sivuja sekä Vaasapedia kaupunkisanakirjaa.

Check Also

Eroperheitä koskettavassa vieraannuttamisessa vanhempi tarkoituksella estää toisen vanhemman ja lapsen suhteen kehittymistä. Vieraannuttaja vaikeuttaa vuorovaikutusta ja pyrkii erottamaan lapsen toisesta vanhemmasta. Pahimmillaan vieraannuttaja katkaisee kokonaan lapselta yhteydenpidon tai syöttää lapsen mieleen valheellisia mielikuvia toisen vanhemman pahuudesta.

Huoltokiusaaminen murentaa

Huoltokieusaaminen murentaa hyvinvoinnin Eroperheiden määrä kasvaa Suomessa koko ajan. Vanhempien ero koskettaa vuosittain arviolta 30 …

Vastaa