Author Topic: Ralliauto-onnettomuus Seinäjoella  (Read 5833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline herkkoo

  • Veteraanivaikuttaja
  • *****
  • Posts: 7443
  • Gender: Male
    • View Profile
    • Email
Ralliauto-onnettomuus Seinäjoella
« on: 20. 05. 2013 13:01 »

.

Ei voi kuin kysyä miten tämä on mahdollista? Vakava huolimattomuus ainakin

Seinäjoella tapahtui sunnuntaina raju kahden ralliauton nokkakolari, joka johti yhden matkustajan kuolemaan ja kuljettajien vakavaan loukaantumiseen. Poliisin mukaan syynä on inhimillinen katkos ralliharjoitusten tiedonkulussa

"Reilun kilometrin pituinen tieosuus oli suljettu puomilla toisesta päästä, ja molemmissa päissä oli henkilö estämässä sivullisten tiellepääsyn. Jostain syystä tieosuuden molemmista päistä lähti yhtäaikaisesti autot liikkeelle kovalla vauhdilla, ja ne törmäsivät rajusti nokikkain mäennyppylän kohdalla. Autoilla oli nopeutta noin 150 km/h. Poliisin mukaan kyseessä näyttäisi oleva inhimillinen erehdys.

- Näyttäisi siltä, että on tullut inhimillinen katkos tiedonkulussa, toteaa rikosylikomisario Urpo Lintala Etelä-Pohjanmaan poliisilaitokselta. Poliisi alkaa selvitellä asiaa ja kuulustella väkeä, kun pahimmasta ensijärkytyksestä on selvitty.

Onnettomuudessa menehtyi 27-vuotias isokyröläismies, joka oli matkustajana toisessa autossa. Autoa kuljettanut 25-vuotias isokyröläismies loukkaantui vakavasti, samoin kuin toista autoa kuljettanut 26-vuotias lapualaismies. Molempien vammat ovat vakavat, mutta heidän tilansa oli vakaa maanantaiaamuna.

Poliisi alkaa tutkia asiaa kuolemantuottamuksena ja vakavana vamman tuottamuksena."

http://yle.fi/uutiset/rajussa_rallionnettomuudessa_menehtyi_yksi_henkilo_seinajoella_-_kaksi_loukkaantui_vakavasti/6649703

.